Gubi minutazu dolaskom sarica. Zasad igra oko 25-28 min no to ce se jos sve vise smanjivat pa ga se isplati igrat na ovu granicu
Ja sam razmisljao jutros da ga igram over 9.5 ali sam brzo odustao.
Kyrie94 wrote:Taj Gibson 11.5- germania
Gubi minutazu dolaskom sarica. Zasad igra oko 25-28 min no to ce se jos sve vise smanjivat pa ga se isplati igrat na ovu granicu
Mozda ga Tibodo zadrzi koji min vise zbog Jarena,ali mislim da nema sanse da ode preko 10pts,i sa uzasnim reketom Portlanda je presao jedva,Memfis mng bolje kontrolise reket.
Odlicna granica za njega u ovakvoj utakmici... Nije ga isao sut ovih dana, ali veceras nema ko kvalitetno da ga sacuva, samo da ne bude neki katastrofalan procenat suta, ocekujem lagan prolaz... Po meni i najsigurniji danas... Verovatno ce mu i skociti granica do veceras...
Ne igra zid bas bajno ove sezone kao i cijeli carobnjaci. Tesko da ce ove sezone ici u playoff a gledao sam emisiju u kojoj se pise da bi se mogao desiti trade. Wall u lakerse a ball kcp i ingram u wizardse. Kcp tek moze bit trejdan u 12.mjesec pa kao cekaju tek tad. To su sve neka nagadanja pa cu ga eto ispratit sa manjim ulogom
18,5 granica, sa ovakvom igrom i oko 20ak suteva koliko uzima u poslednje vreme, moze lagano ici u + ??
I Lebron me vuce, sinoc je zaseo na 22 minita.. Granica 26,5 dobra.. Sinoc nije zapinjao, izgubili su, znaci veceras bi mogao da ulece muski