Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kosarkaski amater
Jazavac wrote:Ma meni trebaju Trent i KAT da bi ostao u igri, niaam forsirao vcrs napisao dva od po 4 igraca cisto da pratim ako me uhvati nesanica ko sto jeste. Sitne uplate 2200 iki tako nesto ukupno, reko sam da ne forsiram ovo vece. Mada sam se malcice pokajao evo ga Sroder, Zion, KAT. Vrv bi makar ukog vratio. Nema veze 2soma gore dole necu skapati od gladi D

Pa i ja sam 2 po 10e mos zion,trent i kuzma al kuzma tesko mada nada zadnja umire...sutra ima lepih tekmi pa cemo jace....
By Jazavac
#133880 Da ovo nije bilo za forsiranje, dobro sam predosetio. Svi sem Jokera na klackalici. Harel 10 poena za 10m i nije ga ni pustao vise. Dal se povredio nzm. Evo izbaci i Trenta na kos do plus oitanje je hoce li ga vracati. KAT kos za celu cetvetinu, stiso LAL odbranu.ovde jedino Joker i da nekog iz Bruklina tipa Harris posto su svi out
By Kosarkaski amater
Jazavac wrote:Da ovo nije bilo za forsiranje, dobro sam predosetio. Svi sem Jokera na klackalici. Harel 10 poena za 10m i nije ga ni pustao vise. Dal se povredio nzm. Evo izbaci i Trenta na kos do plus oitanje je hoce li ga vracati. KAT kos za celu cetvetinu, stiso LAL odbranu.ovde jedino Joker i da nekog iz Bruklina tipa Harris posto su svi out

Slabije pratis minutaze brt,trent ulazi pocetkom 4/4 i celu igra ako ne bude Bo,faulovi...herela ne znam,usao je al njegova minutaza varira...Kat protiv gasola nisam smeo
By Jazavac
#133883 Ma znam da ogra celu zadnju nego je bilo 20 razlike dok sam pisao kom. Nista nadam se Katovom cudu od 8 poena, Harell ga evo na 15 ali mu nije nesto dao minute, mozda zato sto je rupetina u odbrani i KAT bi ga silovao. Na to sam tacunao. Nadam se da ce tako biti sada u zadnjpj. Da ce ostaviti Harela kad KAT udje.
By UcenikBGD
#133886 Bog sa ovim čovekom??? On je reko Lebrona i Kata a oni govore Kuzmu i Portera??? Pa jel ti pratiš nešto? AD je povređen i Kuzma je sada u prvom unitu! A za Portera ti Amater lepo objasnio da ga niko nije davao kao pik nego se pričalo o njemu. Pored toga da su granice na neke igrače 14.5 a na neke 31.5 i možda je to cena prvog unita i većeg forsiranja?