Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By toshiba86
#111639 Odgovor Underu .

Pošto ne dozvolja više od 3 replyja jeb mora ovako.Povukao sam bio 2000 eura za probu ali sa Skrilla ali kada povlačiš sa kladionice onda ti piše mogao bi onda biti problem ako je veca suma.Inace se to kvartalno gleda i banka je obavezna slati poreznoj automatski.
By UrosGospodarVremena
#111642 Towns 21.5 over
Nema sta puno da se prica, ide na Allena koji svi znamo kakav je defanzivac, Brooklyn je najgori na C i prima u proseku cak 27.6p. Proslu tekmu dao 25 protiv Netsa.
John Wall 21.5 over
Svi znaju stanje u Wizardsima, svako moze da leti iz tima. Ima 9 overa na ovu granu u 17 tekmi. Protiv Lowry-ima 7 overa u 7 tekmi (25,23,29,28.27.26,23). Vidim da od incidenta sa psovkom je uzeo cak 24 suta, te verujem da ce biti slicna situacija i sad, mozda koji sut manje, ali bi trebalo da prodje bez problema.
Lillard 26.5 over
Na PG starta Quinn Cook, koji nije Bog zna sta kakav defanzivac. Lillard je prosle sezone punio GSW, 39,44 i 28 poena. Uzece svojih 20. suteva ako ne isciglari na pocetku te bi trebalo da prodje ovo uz koja slobodna bacanja bez problema. Samo da ga ne odaju trojke i bice dobro.
Joel Embiid 24.5 (Mozzart)
Ovo moram da iskoristim momentalno, ne znam zasto je Mozzart dao ovako nisku granu. Ide na Thompsona koji nije wow defanzivac. O Embiidu nema sta da se prica, zivotinja iz Kameruna koji moze da predje granu kad hoce. Proslu tekmu dao 15p u prvoj cetvrtini i posle opusteno dao ostalih 16.
By baja papaja
#111646 TT -10.5
Nece dobijati mnogo lopti pored Embida, napadacki skroz limitiran, velika mogucnost da nakuca faulove i bo. Igrace 30ak min ali to me ne brine ni malo.

Trae Young -15.5
Ide na timsku odbranu Bostona, ne verujem da ce Hawksi prebaciti 85p ovde, izgubio je onaj fascinantan ritam koji je imao na pocetku, procenti su mu u poslednjih 5 utakmica mnogo slabi, tako bi trebalo da bude i veceras, Boston bi trebao da demonstrira silu posle poraza od NY pa Trae ne bi trebao da igra vise od 26-7min.

Eto ukratko jos mi je Forbes bio za under ali 10.5 ne pipam, Kapela under 17.5 u betferu uplatio na sitno.

Ove 2 granice su iz Pinakla. Srecno svima veceras i pamet u glavu nemojte da se pogubite u ogromnoj ponudi :)
By LosPollosHermanos
Πρίντεζης wrote:Hvala Alexey i Mladen na odgovoru, skocka san jedan quartet :D
Cook Q. : Golden State Warriors 16.50 under
Lin J. : Atlanta Hawks 11.50 over racunam na BO od strane kelta a Lin bi tu treba izdominirat u zadnjoj cetvrtini, tako me vuce.
Walker K. : Charlotte Hornets 25.50 over mozda san se zafrka sa ovin paron ali Kemba je to i jednostavno me povuklo :D
Davis A. : New Orleans Pelicans 27.50 over osjecam da ce pojest Knickse, ako ne dodje do BO a mislim da nece, vrime je za obrvu da izdomira sa jednom ludom partijom over 40 u njegovom stilu.

Ovo je cisto neko moje misljenje, slobodno dajte komentar i misljenje ako negdi lutam (iako je vec kasno :D listic je pusten, ali moze da se pusti nesto drugo )

Pozdrav!!!
P.S. manje svadjanja danas i vise dobrih analiza :D

Obrva 26.5 u mocartu.
Mada ja sam ga udario u makaze u Pinnu 29.5 @1.95 under