Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kazan23
Alexey35 wrote:
Kazan23 wrote:dobar tip i grana ali Willie juce nije igrao jer je pravio osobne ko sumanut, a ne zbog taktike..

Moj propust, nisam pratio taj mec ali je do sada cesto zbog taktike bio na manjoj minutazi pa sam pretpostavio da se i sinoc to desilo. U svakom slucaju valjda nece srljati veceras u iste greske.

da bilo bi za ocekivat da danas malo vise pripazi na faule
By Tim Thomas
#111930 Lowry 15,5 -

U utakmicama kad igra kawai rijetko kad prelazi ovu granicu...Veceras bi njega trebao richardson cuvati (nece valjda greena ganjati po coskovima) sto je jos jedan plus...Vrlo vjerovatan i BO

C.Mccolum 22,5-

Lose brojeve ima u duelima sa Bredlijem u karijeri...Nezahvalan igrac za igranje posto uzima veliki broj suteva al nadam se da ce Bredli odraditi posao
By Alexey35
#111932 Vejna trci i pucaj Elington na 12,5 protiv Toronta deluje previse. Ne uspeva bas da pronadje ritam u ovoj sezoni, mnogo je razloga, a on je igrac koji iskljucivo podize suteve za tri. Do sada u sezoni ubacio tek sest dvojki na 11 meceva. Toronto dosta solidno brani te suteve protvnika za tri, prima oko 10 trojki po mecu uz nekih 30tak posto. Jednostavno smatram da ce biti previse za Elingtona da na ovakvom gostovanju strpa pet trojki.
By Master Yoda
#111933 Najveći mučenik svijeta je baniran i od sad će svaki njegov profil baniran

Imao sam najbolju volju ostavit ga, ali kad netko ne može bit normalan onda nek to rješava sam sa sobom, odlično vam je išlo bez njega, bez svađa, sukoba i sličnih stvari i onda je sve opet krenulo kad se pojavio
By Miki28
Master Yoda wrote:Najveći mučenik svijeta je baniran i od sad će svaki njegov profil baniran

Imao sam najbolju volju ostavit ga, ali kad netko ne može bit normalan onda nek to rješava sam sa sobom, odlično vam je išlo bez njega, bez svađa, sukoba i sličnih stvari i onda je sve opet krenulo kad se pojavio

Jel sa zadovoljstvom ban? Dodje covjek zbog terapije sa kokodrilom i vi odmah ban
By Runovican
#111939 evo da i vi siromasi nesto zaradite

Ben Simmons 15.5 više
Nurkic 15.5 vise
D Fox 16.5 vise

jos mi su mi dobri tipovi Vucevic i Tr Young vise...ne zaboravite jednoga izbacit jer uvik padnem jedan par...za analize i kritike ostvaljam Mikija...Galinari je tip samo za mene xD
By LosPollosHermanos
Runovican wrote:evo da i vi siromasi nesto zaradite

Ben Simmons 15.5 više
Nurkic 15.5 vise
D Fox 16.5 vise

jos mi su mi dobri tipovi Vucevic i Tr Young vise...ne zaboravite jednoga izbacit jer uvik padnem jedan par...za analize i kritike ostvaljam Mikija...Galinari je tip samo za mene xD

veliko hvala