Denver je nepobjediv kuci i minnesoti fali nekoliko važnih igrača, denver bi mogao pobjediti s visokom razlikom...
New York - Utah 1.pol. - 1
Mislim da će New York rjesiti utakmnicu vec na poluvremenu Utah ima 3 poraza u nizu i nemaju šta tražiti u New York-u..
16,5 - Gasol M. (Mem)
Gasol je u odlićnoj formi i igraju protiv slabašnih Hornetsa i trebao bi ići preko...
17,5 - A. Stoudemire - Manje @ 1.85 + 15,5 - R. Felton - Više @ 1.85
Amare je zbog novih problema s koljenom upitan za večeras. U slučaju da nastupi čisto sumnjam da takav, pod ozljedom, može napraviti "nereda" pod košem Jazzera koji imaju moćni frontcourt. Isto tako, ako Amare i nastupi sigurno ga očekuje manja minutaža od uobičajene. Pošto bi zabijanje u reketu moglo bit malo problematično za Knickse očekujem više vanjskih šuteva od kojih bi najviše mogao profitirat Felton koji je u zadnje 2 utakmice išao preko ove granice.
Tečaj: 3.42 / Ulog: Srednji
15,5 - J. Wall - Više @ 1.85 + Memphis @ 1.30
Večeras mi se sviđa i granica na Walla. Večeras ugošćuju jadne Bobcatse protiv kojih ne bi trebao imati problema zabiti više od 15 koševa. Uz to, Beal i dalje ne igra. S njim uparujem i pobjedu Grizzliesa koji ne bi trebali imati većih poteškoća s Hornetsima. Memphis igra dobro, u zadnjih mjesec dana izgubili su samo jednom i to na gostovanju u Miamiju.
Tečaj: 2.4 / Ulog: Visoki
Kladionica: Supersport
Master Yoda said
Amar'e Stoudemire (knee) and Carmelo Anthony (knee) are downgraded to doubtful Saturday vs. Utah
Onda se isplati probat 18.5/Smith J.R. (NYK) više,ako ne budu igrali mislim da ide lagano preko
Ellis M.(-19,5+) vise (1,85) - mislim da bi trebao preći ovu marginu večeras.
Gordon E.(-17,5+) manje (1,85) - veoma teško će Gordon preko 17, skoro nikako
Mr.B said
Jučer 2 od 3 prošla, Afflalo s*ebo s overomZa danas:
17,5 - A. Stoudemire - Manje @ 1.85 + 15,5 - R. Felton - Više @ 1.85
Amare je zbog novih problema s koljenom upitan za večeras. U slučaju da nastupi čisto sumnjam da takav, pod ozljedom, može napraviti "nereda" pod košem Jazzera koji imaju moćni frontcourt. Isto tako, ako Amare i nastupi sigurno ga očekuje manja minutaža od uobičajene. Pošto bi zabijanje u reketu moglo bit malo problematično za Knickse očekujem više vanjskih šuteva od kojih bi najviše mogao profitirat Felton koji je u zadnje 2 utakmice išao preko ove granice.
Tečaj: 3.42 / Ulog: Srednji
15,5 - J. Wall - Više @ 1.85 + Memphis @ 1.30
Večeras mi se sviđa i granica na Walla. Večeras ugošćuju jadne Bobcatse protiv kojih ne bi trebao imati problema zabiti više od 15 koševa. Uz to, Beal i dalje ne igra. S njim uparujem i pobjedu Grizzliesa koji ne bi trebali imati većih poteškoća s Hornetsima. Memphis igra dobro, u zadnjih mjesec dana izgubili su samo jednom i to na gostovanju u Miamiju.
Tečaj: 2.4 / Ulog: Visoki
Kladionica: Supersport
Moguce da ce Wall preci granicu ali dokle vise da svi gaze Bobcatse,nisu bas toliko jadni i videces kakav ce otpor pruziti veceras...
Spustili su mu marginu za 1-2 poena i to treba iskoristiti.
Ok Deron je sinoć imao svoj show, teško da će to ponoviti, vrijeme je da Joe Johnson i Lopez nešto odigraju. Lopez u gostima prosječno igra 30 min, ubacuje 18 poena, uz 14 potrošenih lopti. U zadnjih 5 utakmica je na istom prosjeku. Ove sezone protiv Atlante: 22 i 20 poena. Čuvat će ga duet Horford i Petro, ne očekujem da Pachulia zaigra, a Atlanta jako dobro brani C, dopuštaju samo 16 poena, 7. najbolja obrana te pozicije. Zašto onda ovo odigrati?
Prvi razlog koji svakako treba uzeti u obzir je umor Atlantinih igrača koji su sinoć igrali produžetak u Bostonu, i izgubili. Drew nije koristio puno igrača u rotaciji, posebno ne na PF i C, upravo zbog ozljeda Johnsona i Pachulije.
Drugi razlog je Al Horford. On je odličan defender, ali low posta. Fantastično brani suparnikovu igru leđima, snažan je i ima širok raspon ruku, i ne dopušta protivniku da ga ugura pod obruč. Uz to je inteligentan, nije bivol ko Howard pa da napravi 3 penala u 1.Q. ALi njegova obrana perimetra, a pri tom mislim na šut sa high posta je nešto slabija. Lopez je jedan od rijetkih, uz još nekoliko centara (Bosh, KG, Cousins, Jefferson), koji ima sasvim finu mekanu ručicu i odlično koristi svoj šut sa posta. I pogledajmo sada koliko su nabrojani C postizali poena protiv Horforda: Cousins (26) , Jefferson(23, 26), Garnett (17 i 24). Na drugoj strani, protiv C koji nemaju šut igra izvrsno. Koja je poanta? Horford je dosta trom centar, spor, i ne stigne izlaziti na obranu posta, uz to, ni ne trudi se što sam vidio i sinoć nekoliko puta. Npr u zoni 3-2 igra desnog defendera u liniji od 3, i baš tu ga je napadao Garnett i zabijao poene. Brooklyna sam gledao nekoliko puta ove sezone, i oni imaju dobre akcije za Lopeza (posebno dvostruki blok ispod obruča, genijalna akcija, neobranjiva. Vidi se da je Carlisimo učio od Popovicha) ako budu pametni koristit će ih jer mogu nanijeti dosta štete Hawksima.
I konačno treći razlog, Lopez tradicionalno dobro igra protiv Horforda.
Dragič G.(-13,5+)-Pho-Hou OVER
Kada je neki igrač na ovako niskoj margini, a praktički je najbolji igrač svoj ekipe i igrati će protiv obrambene rupe, onda ga se mora odigrati. Kod kuće igra 33 min, postiže 14 poena, kao i ekipama sa Istoka. Matchup mu je Lin koji nikada neće naučiti igrati obranu i koji u suradnji sa svojim backupom dopušta protivničkim PG-ima 21 poen.
Očekujem open court utakmicu, baš kao što je sinoć Phoenix igrao protiv Sacramenta, puno poena, puno minuta za Dragiča. Brz je u kontrama, vuče snažno, solidan na trici. Iako je pass first play moram uzeti ovako nisku marginu, jer će sigurno večeras imati prostora, ali i gra protiv svog bivšeg kluba, što je dodatni motiv.
Ellis M.(-20,5+)-GSt-Mil OVER
O ovome je već sve rečeno. Čovjek je u odličnoj formi, a i on će kao i Dragič imati motiva za dokazivanje protiv bivšeg kluba, ali i protiv Stepha Curryja zbog kojeg je i morao otići iz kluba.
Good luck!
comi said
Evo od mene jedan par za danas... Uvijek volim staviti par koji nitko ne stavlja...
Luis Scola over 12,5 @ PSK
Gortata više ove sezone nema pa će glavno oružje u reketu biti Scola.. Dragič će opet biti zaokupljen asistiranjem pa će umjesto lopte za Gortata, kojih je otprilike 9 po utakmici, slati na Scolu.. Odmah moram reći kako niti drugi centar Jermain O'Neal neće igrati... Markieff Morris će igrati PF, a Scola seli na centra večeras što znači da će dobivati Dragičeve lopte... Ove godine je zabio 14 i 21 poen Sacramentu u dvije utakmice gdje je Gortat igrao i Gortat uzeo svoj prosjek.. Sacramento je loša obrambena ekipa i na centru dopuštaju 19 poena... Cousins dosta često upada u probleme s faulima, a Scola je vrlo dobar izvođač slobodnih... Ne znam što da više pišemMeni je ovo vrlo lijep par i kladionice su dale barem 2-3 poena manju granicu...
WIN-Scola 14
Za danas opet Scola over 12,5 @ 1,85 PSK
I opet ću primijeniti taktiku od sinoć koja je bila prolazna... Naime, Scola će opet zaigrati na mjestu centra, a realno, Asik je obrambeno loš pa vjerujem da će Scola opet pametnom igrom kao i sinoć otići preko ove granice... Detaljnije objašnjenje u qouteu od sinoć... Kao što sam jučer napisao, Bradley Beal nije igrao pa je Wall over bio izgledan, situacija je i danas, tako da igram Walla opet više, a i ne mogu odoliti underu Erica Gordona...
New York - broj poena ekipe, manje od 100,5 @ 1,85 PSK
Ovo ću definitivno ispratiti jer nitko iz ovog rostera ne može nadomjestiti poene Mela i Amarea... Ovdje i statistika ide u omjer jer bez Mela NY nije efikasan... OKC su zabili 94, a Detroitu 87... Igrali su prije mjesec dana i New York je zabio s Melom 99... Jazzeri su kompletni pa će Woodson više brinuti kako zaustaviti Millsapa i Jeffersona... Ovdje očekujem maximalno 95 poena New Yorka, više se nadam ne mogu
Odigrao sam Walla više i Gordona manje, ali njih nema smisla pisati kad je već rečeno, Wall zbog ne igranja Beala, a Gordon jer igra protiv Memphisa