Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Velika ponuda, biramo 3x2

26
20%
12
9%
26
20%
25
19%
9
7%
11
8%
4
3%
9
7%
10
8%
By antduj
#58989 CROWDER 13,5 OVER 1,65(maloprije uplaćeno po koefu 2,00 u wwinu)

Prvi par uzimam over J. Crowdera na granici od 13,5 koševa. Ovo je još uvijek mala granica za čovjeka koji nakon povratka od ozljede zabija u prosjeku 15 poena po utakmici. Sezonu je počeo jako dobro i Brooklynu stavio 21, Chicagu 16 i Charlotti 10. Nakon toga se ozlijedio i nije igrao sve do pred kraj 11.mjeseca. U prve 4 utakmice nakon povratka je dva puta prelazio granicu iako je bio limitiran u minutaži. Prije nekoliko dana se vratio na svojih 30+ minuta i sve utakmice osim zadnje je prelazio ovu granicu. Uzima 12 šuteva u prosjeku i uz par trica ova granica se lakoćom prelazi. U zadnje dvije utakmice ima 12 i 10 koševa, ali razlog pada kvote i mog igranja je to što neće večeras igrati I.Thomas i samim time ostaje više lopti za Crowdera koji igra preko 30 minuta, a i netko treba zabiti 100 koševa koliko je prosjek Bostona. Večeras igraju protiv Orlanda koji na njegovoj poziciji obično stavlja Gordona i on je solidan defanzivac i to mi je jedini minus ovog para, ali ostajem pri tome da netko mora ispaliti sve te lopte koje je ispaljivao Thomas. Sretno

Maloprije uplatio na njega i će spomenutog Dragića po visokim kvotama i srušiše ih u sekund i sad uopće nemam volje pisati za Dragića. Još danas sam spomenuo, Howard ne izlazi na protivnički pick već čeka u zoni i Dragić bi trebao samo s poludistance nakon picka staviti barem 20, a da ne govorim o bacanjima i kojoj trici. TU je sve jasno i ako ne bude ozljede ili ranog blowouta on lagano dolazi
PROSINAC:6/9
By Rockets
Nbafan wrote:Ma sve je meni jasno al onda ga niste ni trebali stavljat u anketu. Prošla baba s kolačima jer kao što rekoh analiza nije pisana za 18,5 već za 20,5. Svi znamo šta znače 2 poena. Lp :)

Analiza je pisana za 20.5 ali nije za 18.5 znaci vidis Whitesidea na 19-20 poena veceras? Ne dizi paniku bezveze prijatelju svi smo vidjeli da si postavio za 20.5 nitko ti nista nece rec ako padne par jedino ako to nece utjecat na tvoj ego..
By tck1979
Nbafan wrote:Ma sve je meni jasno al onda ga niste ni trebali stavljat u anketu. Prošla baba s kolačima jer kao što rekoh analiza nije pisana za 18,5 već za 20,5. Svi znamo šta znače 2 poena. Lp :)

Ne znam zašto vežeš svoju analizu s ovom anketom,tvoja analiza je na 20,5 i po toj granici mnogi su ispratili taj par i po meni je vrlo dobar pick i ja sam ga također igrao po toj granici.
Sada je postavljena anketa za ljude koji navečer igraju igrače kada izađu sve vijesti tko igra tko ne da se vidi koga većina najviše tipuje po ovim granicama koje su sada u većinu kladionica.
Nema smisla sada postaviti npr. Bradleya over 17,5 ako je njemu granica uglavnom 20,5.
By yoldza
#58997 i jos samo za ljude u HRV

R.Jackson 13.5 over SS kladionica

E ovo stvarno moram uzeti ja sam ga igrao i na 15,5 za veceras nisu najavljene restrikcije u minutama,mnogo dobar igrac ali zna da udje u kontra ritam prvu utakmicu ove sezone poslije povrede je razbio sa 18 poena sa sutom iz igre 7/12 i to protiv ekipe koja je pg pozicija najbolje cuvana barem statisticki,sledecu utakmicu je protiv Chi sutao samo 2/9 ,prosle sezone bio je glavni igrac sa 18 ppg ove sezone je bio povredjen od pocetka sezone i jos je u procesu vracanja ali ne uzeti igraca koji ima dobar sut za tri a ekipa koja brani vanjsku poziciju su batum i walker barem u prvom unitu,takodje Drummond cesto mu pravi ekstra dobre Blokove tako da ova granica je stvarno mizerna za ovakvog igraca

srecno ko isprati
By Krle88
redhart wrote:Na koji balkan bet misliš? Ovaj u Srbiji daje Whitesidea na 18,5.

Ja sam iz Republike Srpske, ovde je 21.5 ali spustena kvota na 1.5, vrijedi odigrati bez obzira
By pauza
#59001 bradely se jos uvjek moze naci 17.5, i to u vise kladionica, makar sto se tice u CG, provjereno oko 20:00, a i realno nema potrebe kritikovati granice, jer kada su pisane bile su tolike, nisu ni kladionice sisale vesla, pa da ne podizu, zato skupi muda, uplati pije informacija, kockaj se... svakako ces to uciniti prije ili kasnije...

napisao sam vec dvije analize, i nisam planirao ovu trecu, ja ga odigrao na nekom da ga nazovem obicnom tiketu, od 5-6 parova, sa singlima sam zavrsio za danas, ali svakako cu ga preporuciti ako se vec neko razmisljao u vezi njega,

B.Lopez 20.5 over .. nije igrac kojeg bih igrao under, i ako je u prosloj ubacio 25p nisu mu dizali granicu, poslednjih 5 meceva ima 2 overa i 3 undera na ovoj granici, sto svakako govori da nije u formi, a to moze potvrditi i njegov procenat sutra od 39.2%, osvrnucu se na ove undere koje je imao u tih predhodnih 5 meceva, u jednom je sutirao 3-17 u drugom 4-12, i postizao 13 i 15 poena.
Postoji9 jedan jedini razlog, zasto sam ga odigrao, i da nisam sebe ogranicio sa ulozima, sigurno bih ga singlirao,, a to je posla utakmica, protiv washingtona, gdje je konacno bio ono sto treba da bude, 25p za 31minut, dobar procenat sutra, iznad 50% 8-15, dobar sut sa linjie penala, koji je manje vise standardan kod njega, i ne toliko forsiranje suteva za 3 poena, imao je 2-4.. cini mi se da je porazgovarao sa sobom, i da je od prosle utakmice usao u neku novu pricu sto se ove sezone tice, i da ga mozemo ocekivati u narednom periodu kao siguran over, naravno to vazi i za veceras..
Last edited by pauza on 07 Dec 2016, 22:01, edited 1 time in total.