Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Master Yoda
#63414 ovo sa minutažom igrača u back to back utakmicama je jako varljivo i užasno nepredvidljivo

misliš za nekoga da je crknuo sinoć i da će danas igrat jedva 26-27 minuta a on hladno odigra 35+ minuta i pređe granicu, s druge strane su bili primjeri nekih igrača za koje si siguran da će igrat full minutažu bez obzira na prethosnu noć pa se znalo događat da se njih pričuva i da odigraju jedva 25 minuta

ovo za carrolla je čisto moj osjećaj i neka logika da je bolje ganjat lika od 8,5 nego derozana i lowryja na 15-20 poena višim granicama
By Master Yoda
pennyHardway wrote:Master Yoda mozes li malo komentarisati duel Gobert-Gasol.

Vidi svi tipuju ispod Gasola scime se ne bi slozio jer je ovo jako bitna utakmica i igrat ce 40 minuta a znamo kakav je majstor i kako se zna izvuci i pogoditi iz vana.

Curry ispod 28.5 vidim da neko pise da imaju te granice u Srbiji mi je zicer dana. Nema potreba da ovdje forsira a igro je 42 minute prije dvije noci. Poslije sramote protiv Memphisa mislim da ce veceras rano sve rjesiti i onda ce lagano Curry na klupu zadnji QT .Online je Curry svuda 24,5 ili najvise 25.5.

gasol je klasu iznad goberta

gobert je bitan faktor kad kontra sebe ima centre slične kvalitete, ali gasol je otac za njega. e sad, vidim gasola na samo 8 poena u prvom meču ove dvije ekipe, ali isto tako vidim da je gasol imao 4/22 iz igre u tom meču pa dobro razmislite jeste li spremni under 19,5 igrat lika koji će uzet 20+ šuteva i koji može pogodit bilo kud izvana pa čak i tricu
By nbaspecialtips
#63418 Dodaj na to da je prvu taukmicu zabio 22 poena. Ja sam ga mislio under igrat al jednostavno ne mogu covjeka koji uzme 22 suta a granica mu 19,5 ( a dodaj tu i slobodna i mogucnost da covjek pukne par trojki). Gobert ce ga cuvat u reketu, problem je sto gasol moze da zabije odakle hoce i ne mora ko jordan il durmmond da stoji u reketu za poene
By CP3o
#63419 Young N, 12,5 OVER Maxbet
Ja se evo prvi put javljam, iako duže vreme prativ ovaj forum. Super ste za sada, uglavnom su analize podobne i dobro argumentovane. Ovaj put jednostavno ne mogu da ne istaknem ovaj, po meni poklon maxbeta. Young se do sada pokazao kao itekako zahvalan igrač. Orlando prima 20,7 poena sa te pozicije na gostovanjima, a Youngov prosek poena ovosezonski je 14,5. Uz to, Young je prošli meč protiv Majamija iamo 5 poena i za 3 poena šutirao 16%, verujem da je nemoguće da se to ponovi igraču koji u ovoj sezoni trojke šutira 43,7 %.
By tck1979
#63421 Ja osobno bi prije under Goberta na 12.5 nego Gasola jer on nije sada kada su kompletni među prve tri napadačke opcije u svojoj ekipi.
Mark će kako Yoda kaže sigurno uzeti 20+ lopti i može u under samo ako ima sut ispod 40%.
Last edited by tck1979 on 08 Jan 2017, 20:08, edited 1 time in total.
By Miki28
Master Yoda wrote:ovo sa minutažom igrača u back to back utakmicama je jako varljivo i užasno nepredvidljivo

misliš za nekoga da je crknuo sinoć i da će danas igrat jedva 26-27 minuta a on hladno odigra 35+ minuta i pređe granicu, s druge strane su bili primjeri nekih igrača za koje si siguran da će igrat full minutažu bez obzira na prethosnu noć pa se znalo događat da se njih pričuva i da odigraju jedva 25 minuta

ovo za carrolla je čisto moj osjećaj i neka logika da je bolje ganjat lika od 8,5 nego derozana i lowryja na 15-20 poena višim granicama

Slazem se, jako varljivo ali eto zato se tu vidimo nekom logikom a sreca je uvijek potrebna, da sve znamo kao trener neke ekipe pa bili bi milijarderi
Sinoc za Mela je sve ukazivalo na under i dosao je ali isto tako smo mnogo puta pali na isto tako neki logican par, kocka!
By Master Yoda
tck1979 wrote:Ja osobno bi prije under Goberta na 12.5 nego Gadola jer on nije sada kada su kompletni među prve tri napadačke opcije u svojoj ekipi.
Mark će kako Yoda kaže sigurno uzeti 20+ lopti i može u under samo ako ima sut ispod 40%.

idem pogledat highlightse te utakmice jer vidim da je gobert tad išao uvjerljivo over pa me zanima na koji način je davao poene
By Lillard
#63424 Vezano za Whitesaida;

Heat coach Erik Spoelstra said. "He’s been out for a while, so I don’t know how long he can go from there." It sounds like the Heat are going to ease him back into action after a four-game absence.
By LosPollosHermanos
Pekiii wrote:
LosPollosHermanos wrote:Danas jurim makazice na Dramondu.
Soker 17.5
Planetwin365 15.5 .

Mislim da je ovih 2 poena sasvim dovoljno da se on zaglavi na 16 ili 17. Centar je, svoje poene daje iskljucivo iz reketa, znaci samo dvojke i slobodna koja ne sutira dobro. Jeste da je supalj Portland na centru i da moze i preko 20 da ode, ali je supalj i na svim ostalim pozicijama, a Detroit je poznat po tome da po nekoliko igraca budu dvocifreni. Po meni sasvim realne sanse da se zaglavi izmedju ovih granica.

Taman sam mislio nesto napisat za Drommunda ova granuca sto se digla na 17,5 negdje i vidiim da je sad u wwinu 16,5 kvota 2 a jucer je bila 1,7 na vise to je razlog sto A.Baynes vcr upitan i postoji velika mogucnost da ce igrat ali moje misljnje da Dramo moze bez problema izdominirat Plumlea i Baynes ako zaigra Dramo ce izgubit koju minutu nista strasno , jedino moze po meni ispod ostat ako upane u probleme sa faulim

Ja nebi igro makazice jer je vrlo sposoban zabit 20 poena a i vise jer plumle nije dovoljno dobat da ga zaustavi...

Nemoj pogresno nesto shvatit ovo je samo moje misljenje .. kako god sretno

sve u svemu nista ne gubim, nesto sitno, ali to vredi rizikovati za profit ako uleti u makazice.