Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By skec
royalac said

Ne znam da li vam stižu poruke uopšte pa ću ovdje napisati trenutno.

Harvard - New Mexico (Harvard +11) - upoređivao sam i jbg, ne znam šta bih rekao, on je igrao i ja ću
California vs UNLV (UNLV -3) - opet, nisam expert ali je hendikep porastao
Missouri vs Colorado (Colorado +2.5) - za ovaj je najmanje siguran pa sam njega stavio u kombinaciji sa svojim parovima iz drugih sportova

Prethodno je već završen jedan meč a drugi u toku od ovih koje mi je poslao i trebao bi proći, već vode 13 razlike a hendikep granica je bila 8.5 prije 4 sata.

EDIT: Najbolje je samo da ispratite rezultatski, bez uplata. Do sada je najlošija noć bila 4-4 a najbolja 6-1 što se tiče rezultata pa da ne pogodite onu 'crnu'. Za danas je 1 prošao, drugi veoma vjerovatan onda ostaju samo ovi gore napisani.

zanimljivo...imamo isti "info" za ncaa
By royalac
skec said

royalac said

Harvard - New Mexico (Harvard +11) - upoređivao sam i jbg, ne znam šta bih rekao, on je igrao i ja ću
Missouri vs Colorado (Colorado +2.5) - za ovaj je najmanje siguran pa sam njega stavio u kombinaciji sa svojim parovima iz drugih sportova

Prethodno je već završen jedan meč a drugi u toku od ovih koje mi je poslao i trebao bi proći, već vode 13 razlike a hendikep granica je bila 8.5 prije 4 sata.

EDIT: Najbolje je samo da ispratite rezultatski, bez uplata. Do sada je najlošija noć bila 4-4 a najbolja 6-1 što se tiče rezultata pa da ne pogodite onu 'crnu'. Za danas je 1 prošao, drugi veoma vjerovatan onda ostaju samo ovi gore napisani.

Napominjem, nemam nikakav info već parove prijatelja koji je do prije dvije godine živio bukvalno 15 metara od mene.
Znači ovo nije nikakav plaćeni servis, nikakav tipser ili neki prognozer/novinar ili šta već, naveo sam o čemu se radi.
By skec
royalac said

skec said

royalac said

Napominjem, nemam nikakav info već parove prijatelja koji je do prije dvije godine živio bukvalno 15 metara od mene.
Znači ovo nije nikakav plaćeni servis, nikakav tipser ili neki prognozer/novinar ili šta već, naveo sam o čemu se radi.

Zato i je info sa navodnicima. Također nije sa nekog servisa tako da se nadajmo da će stvarno proći. Uz to igram Noah više. Pozz
By NBA Knight
#7840 nešto čudno se dešava sa forumom, privatne poruke mi jako slabo rade, vidim da sam ih primio, a nemogu ih pročitati, a i odlazak na profli je skroz zeznut, brojač ne radi dobro, jel imate i vi problema?
By banditos
NBA Knight said

nešto čudno se dešava sa forumom, privatne poruke mi jako slabo rade, vidim da sam ih primio, a nemogu ih pročitati, a i odlazak na profli je skroz zeznut, brojač ne radi dobro, jel imate i vi problema?

definitivno brojač ne radi,jer ne prikazuje postavljene postove
By bibi0987
#7842 LISTIC

Damian Lillard (19.5) više (1.82)- Lillarda sam izabro zato sto danas nema tezak match-up sa Nate Robinsonom koji obrambeno lose stoji, a i danas je vazna utakmica za Portland pa mislim da ce Lillard uzet nesto vise suteva nego obicno i da ce dovest Portland do pobjede protiv Chicaga.

Jrue Holiday (17.5) manje (1.82)- Glavni razlog zasto igram ovaj par je uzasno losa vecer Philadelphie i Holidaya koji je imao uzasno los sut 1-8 i trice 0-2, nadam se da ce i veceras tako sutirati, prvenstveno zato sto sam ga igrao. Ne zaboravimo spomenuti da Philadelphia ide u goste Denveru koji gazi svoje protivnike bez milosti.[b]

Fortunawin
kvota:3.31
ulog:8/10
By royalac
NBA Knight said

nešto čudno se dešava sa forumom, privatne poruke mi jako slabo rade, vidim da sam ih primio, a nemogu ih pročitati, a i odlazak na profli je skroz zeznut, brojač ne radi dobro, jel imate i vi problema?

Ja takođe imam problema sa privatnim porukama. Ne znam kome sam odgovorio a kome ne.
Znam da može biti problem promjeniti platformu ali ovaj SimplePress definitivno nije 'dorastao' obavljanju zadatka. Prvenstveno očajan interface, apsolutna nepreglednost i konfuzija a na kraju krajeva totalno nepouzdan.
By NBA Knight
royalac said

NBA Knight said

Ja takođe imam problema sa privatnim porukama. Ne znam kome sam odgovorio a kome ne.
Znam da može biti problem promjeniti platformu ali ovaj SimplePress definitivno nije 'dorastao' obavljanju zadatka. Prvenstveno očajan interface, apsolutna nepreglednost i konfuzija a na kraju krajeva totalno nepouzdan.

nije do njega nego sam morao instalirati jedan program za nekakva čišenja nepotrebnih podataka da štedi resurse stranice pa da ne pada, ali sve je potemetio
By ttominac
#7849 Opet mi je nejasno forsanje jednog para. Prva dva lika ga stave i svi rokaju po njemu a Holiday ak pogodi danas prva tri šuta možete se pozdraviti sa underom već do poluvremena. Isto tako, Ty je upitan a i ako bude igrao teško da može predstaviti obranu kao sinoć CP3. Jure nije sisao vesla da ne može danas ispucat 20-25 šuteva pa unatoč i igri Ty i da će dve večeri zaredom biti šuterski minimaliziran. Svakako ja danas uzimam Juru u overu, ako on nije na razini onda nije cijela Fila. Sretno svakako ;)
By car14
#7850 Portland 90,5 vise 1,85
Zadnjih 5 susreta je presao ovu brojku..a i u zadnja 2 međusobna su također presli ovu granicu,tako ne vidin razlog zasto bi veceras trebala biti iznim
LA. KINGS-Dallas Stars ki 1,55
Aktualni prvaci NHL-A sezonu su poceli loše,ali se polako vracaju u formu te su zadnje 3 utakmice pobijedili..Ocekujem i veceras pobjedu ali da se osiguram igram konacni ishod na Kingse
Santos-Mirassol 2,5 vise 1,55
Po meni zicer veceri..obje momcadi igraju napadacki sto pokazuju i njihovi međusobi omjeri u kojima su 4 od zadnjih 5 utakmica prisli ovu granicu..
SS KLADIONICA