- 01 Apr 2013, 00:17
dakle nakon sto sam ostao iznenaden tako sto fortunawin nije stavila jamesa u ponudu moj izbor za danas je ovako:
duncan 18.5 više 1.75
dakle sve je vec napisano o njemu, ne treba trositi puno rijeci jer je prednost san antonia u odnosu na miami u poziciji njihovih najboljih igraca duncana i parkera, s duncanove su pozicije medu najlosijima u ligi sto se tice primljenih poena, timmy je u jakoj formi i mislim da kao i vecina foruma u egal utamici kakva bi trebala bit danas ide u over.
anthony 28.5 više 1.82
dakle danas u madison square garden dolazi boston i to je prava poslastica za sve ljubitelje kosarke, zna se da melo ovakve utakmice najvise voli, u velikom su naletu i mislim da ovdje pobjeduju sigurno, ocekujem ga na 30+, zna se da uzima najvise lopti u ekipi te da je odlican izvodac slobodnih bacanja kojih ima oko 10 po tekmi, dok ukupno uzima oko 20 suteva, sve u svemu mislim da je danas u overu.
de rozan 17.5 više 1.82
danas sa svojim torontom gostuje u washingtonu, ocekujem gustu utakmicu do zadnje minute, u prilog mi ide to sta je washington dosta los u branjenju njegove pozicije, medu zadnjih 10 u ligi, takoder u dva ovogodisnja susreta je bio odlican protiv danasnjih protivnika sa 24p u prosjeku pa ga u takvom tonu ocekujem i danas, barem 18 i ja sretan.
wall 20.5 više 1.82
igram ga iz razloga sto nosi ekipu washingtona, mislim da ce obrane bit u drugom planu jer ni jedni ni drugi nemogu vise u playoff pa ce igrat rastereceno, u zadnje je vrijeme odlican, ako ga bar malo sluzi sut veceras ide preko ove granice jer takoder racunam i njegove ulaske pod kos i 10ak bacanja koja izvodi takoder vrlo dobro, najbolji je igrac wizardsa i to je napokon poceo prikazivati u zadnje vrijeme.
fortunawin