Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By bedblueboys
#537 da i ja nesto pomognem ako se moze.

Brooklyn-Boston under 186,5 1,9

Gledao sam Brooklyna protiv Fila,kakva spora igra imaju oni,ma kao usporeni snimak da sam gledao.jedva sutiraju pri kraju napada,odbrana im je odlicna,jeste da su igrali pritiv Fila koja ima cvrstu odbranu,po mene najcvrstiju u ligu,ali i Boston je na toj razini sto se tice odbranu,tesko se moze lako postici kos kad ti brane Celticsi.Bice pravo mucenje i under je po meni zagarantovan.osim toga ja cu da igram i na Celtikse (+3,5).

LA-New York-1 1,65.

Bice ovo prava poslastica.Konacno se Lakersi kompletiraju,i gore od motive .Mislim da dobijaju ovo,pogotovo sto je new york u poslednje utakmice pokazao dosta propusta i nesidurnu igru.
By Siskoo
OT said

@Dimitrije: Ja živim uz Celticse tako da sam odlično upučen vjeruj mi http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif Rondo je đubre koje stavlja sebe ispred ekipe,dok je njegov streak sa asistencija išao onda nije ni majku rođenu gledao..Forsirao ih je maksimalno,krene na polaganje može sam da završi ali jok on pokušava da doda igraču koji je u jako lošoj poziciji da šutira,ovaj onda vrati drugom sve se zakomplikuje i umjesto laganih poena za Boston imamo turnover i protivnička ekipa nama onda zabije lagani poen iz prilike iz koje smo mi njima trebali dati taj "lagani poen".Isto tako kada se igra utakmica na National TV onda on uzima puno više šuteva,onda glumi vođu mislim igra onako kako bi trebao da igra svako veče i preuzme ekipu na svoja pleća.
Rondo jeste najbolji onaj čisti PG ali i Stockton je zna kada je dosta sa "dobrotvornim radom" i kada je vrijeme da preuzme stvar u svoje ruke.

Na ovoj ponudi su granice dosta realne vidim da je James na lijepih 25,5 što je dosta realno,Garnett na 14,5,Rondo 14,5 Gallinari na 15,5 jao jao Kobe i Carmelo su isto fenomenalno ponuđene granice kod nas bi bilo po 30,5 sigurno..Odlična ponuda...

Pratim Celticse jako dugo, a posto i ti rece da ih pratis, vrv znas da je Rondo asistirao kada ide sam i pre streaka, a i sam si video kako je zavrsio streak ("Tucom"-gde su komentari bili - "Rondo stavlja sebe ispred tima" :D ). To da igra bolje kada se utakmica emituje na national Tv, je cinjenica, ali nekako mi ne ide da neko, ko prati Boston, kaze da je Rondo majmunfcina.. seti se samo play-offa :)
Inace, drago mi je da na forumu ima onih koji gotive Celticse :)
Za danas, da ne bude off
Rondo 14.5 over
L. James 28.5 under
R. Westbrook 22.5 over
J. Johnson 17.5 over
By celavi_stvor
pezzinjo said

dallas said

pezzinjo said

Zasto ne Westbrook? On mi nekako veceras icini najsigurniji over, ima najlaksi matchup , protivnika koji ih je kostao titule prosle godine i sto je najbitnije momak se toliko nabrije u velikim utakmicama da je ove sezone u utakmicama sa boljim protivnicima redovno prelazio marginu i trosio neogranicen broj lopti (oko 20 u prosjeku). Ovo je moje misljenje samo i ja ga imam over ali po margini 21,5.
Pozdrav

kako mislis najlaksi matchup ? pa nije chalmers los obrambeni igrac,on je ocajan kao help defender ali 1 na 1 odlicno cuva sto je za klađenje iznimno bitno

iako dijelim tvoje misljenje da ce danas ispucati 20-tak lopti..samo je pitanje kakav ce postotak biti

a i kevin martin se vraca danas...on mi za under nije nikako ali nije mi ni za over..cisti no bet

Nije Chalmers los ali ipak mislim da nece predstavljati preveliki problem Westbrooku. Ja sam ga igrao svejedno over na manji ulog tako da nista posebno ne gubim. Jednostavno on je za mene vrhunski atleta i ako ga sut posluzi ide u over sigurno. Pozdrav

Pa šta ste zaboravili na Wade-a...??? koji je odličan odbrambeni igrač...
By celavi_stvor
bedblueboys said

da i ja nesto pomognem ako se moze.

Gledao sam Brooklyna protiv Fila,kakva spora igra imaju oni,ma kao usporeni snimak da sam gledao.jedva sutiraju pri kraju napada,odbrana im je odlicna,jeste da su igrali pritiv Fila koja ima cvrstu odbranu,po mene najcvrstiju u ligu,ali i Boston je na toj razini sto se tice odbranu,tesko se moze lako postici kos kad ti brane Celticsi.Bice pravo mucenje i under je po meni zagarantovan.osim toga ja cu da igram i na Celtikse (+3,5).

LA-New York-1 1,65.

Bice ovo prava poslastica.Konacno se Lakersi kompletiraju,i gore od motive .Mislim da dobijaju ovo,pogotovo sto je new york u poslednje utakmice pokazao dosta propusta i nesidurnu igru.

Ja na Lakerse više ne stavljam pare ni kad bi bila kvota 1,10... Spremni su da izgube od svakoga... A sve im zavisi od Bryanta... Po meni je +3,5 Na Knickse @ 1.85 bolji izbor...
By celavi_stvor
#541 evo odigrao sam jedan sistem 3/4
onako na feeling jer mislim da se večerašnje utakmice mogu dobiti samo timskom igrom a ne solo akcijama pojedinaca...
http://pokit.org/get/img/9a8e31c1781ca76114d53cb54101c293.jpg

pokit.org/get/img/9a8e31c1781ca76114d53cb54101c293.jpg
By bukefal123
#542 pozz boysi, Sretan Božić svima i ajmo dić neku lovu dns :P

dns u ss nevjerojatnih 35 igrača ali u lutriji puno bolja ponuda kobe 28.5 melo 27.5 itd, dok je u ss kobe 31.5 a melo 29.5...
Iako se zna da je ovo večer za velike momke mislim da će Kobe u over a za Mela nisam baš siguran, mislim da je vrijeme da 1 ode u under... no dug je dan ima vremena za analize pa se čujemo, jedva čekam da krene ludnicaaaa :P
By TheAnswer43
#543 Pozdrav svima i sve najbolje onima koji slave Božić!
Misljenja o sljedećim parovima?

L.Deng (-17.5+) - manje = vraca se od ozljede ramena
Rondo (-14.5+) - više
Joe Johnson (-17.5+) - više
By celavi_stvor
TheAnswer43 said

Pozdrav svima i sve najbolje onima koji slave Božić!
Misljenja o sljedećim parovima?

L.Deng (-17.5+) - manje = vraca se od ozljede ramena
Rondo (-14.5+) - više
Joe Johnson (-17.5+) - više

Nije loš tiket... slažem se...

Evo još nešto od mene:
Brook Lopez under 17 koseva @ 1.85 / Teško da će ovo prebaciti pored Garneta...
Wallace G. over 10 koševa @ 1.85 / stari lisac ovo može prebaciti bez problema...
By bedblueboys
celavi_stvor said

bedblueboys said

da i ja nesto pomognem ako se moze.

LA-New York-1 1,65.

Ja na Lakerse više ne stavljam pare ni kad bi bila kvota 1,10... Spremni su da izgube od svakoga... A sve im zavisi od Bryanta... Po meni je +3,5 Na Knickse @ 1.85 bolji izbor...

da tacno je celavi,mogu da izgube od svakoga,ali mogu da dobije i svakoga.Mislim da dizu formu,to su na najboljem mogucem nacinu pokazali protiv GS,a koliko vidim nemaju vise izostanke polako se tim kompletira,tako da veceras imaju idealnu priliku da dodju do pobeda.to je narano samo moje mislenje.