Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By johnny K.
#9130 WASHINGTON - CHICAGO (zk/186,5) - MANJE
Chicago se bori za 6. mjesto na Istoku protiv Atlante, a odigraju li dobro do kraja imaju sansu da eventualno prestignu Netse na 4. poziciji.S druge strane Washington u kraj sezone ulazi neopterecen, bez sansi za playoff sa solidnom skorom.10. su na Istoku, postotak pobjeda do sada je 37% , prosle sezone je bio samo 30%.Sada da predjemo na stvar.Zadnjih 10 utakmcia cak 9 ispod ove granice,neke daleko ispod.Od zadnje redom :159,164,171,186,142,177,182,167,199,182...Zadnja utakmica koja je isla vise bila je 13.9.2010.U zadnjoj utakmici prva petorka Chicaga imala je samo 49 poena,a nitko,iz prve petorke,nije imao dvoznamenkasti broj poena...

kladionica : DERBY
By mhkladionicar
#9131 pozdrav svima evo sta sam odigrao za veceras

(16.5)Miami - Bosh C. 03.04.2013 02:00 VIŠE 1.50
bpG/95.5/Miami/New York - New York 03.04.2013 02:00 VIŠE 1.90
(21.5)Dallas - Nowitzki D. 03.04.2013 04:30 VIŠE 1.85

kv 5.27 kladionica sportplus

kvota na bosha je ocekivano pala jer je stigla vijest da ce opet odmarati james,wade i chalmers tako da bosh postaje glavna napadacka opcija veceraszadnji put je zabio 23 poena cak 3 trice je dao i odigrao odlicnu utakmicu veceras protiv ny bi trebao preci ovu granicu vidim kladionice su brzo reagovale i povecale granicu ili kao ovdje smanjili kvotu,nema tu sta puno pisati tri startera u miamiu su out ocekujem od miamia najmanje 90 poena a samim tim bi bosh kao glavni igrac veceras trebao zabiti najmanje 20tak
uz ovu utakmicu igram da ce ny zabiti preko 95 poena sve je jasno nema jamesa koji je dobar igrac u odbrani i carmelo veceras nece imati znacajnog cuvara ti je i JR i cak vjerujem da ce i felton veceras u over miami slabo brani njegovu poziciju jos nema chalmersa i mogao bi on isto odigrati znacajnu ulogu veceras,ny je zabio ove sezone domacinima 104,112 i 94 poena veceras ih ocekujem preko 95 protiv dosta slabog sastava miamia vrijedi i pokusati 2 kvota je 2.20 u sportplusu

i za kraj dirka legendarnog nijemca igram over 21.5 covjek se vratio nakon ozljede i trenutno je u odlicnoj formi a protiv lakersa je uvijek posebna prica ovo ce biti zaista jedna odlicna utakmica obe ekipe se bore za playoff i dallas ce trebati raspolozenog dirka koji veceras mora ici preko ove granice i odigrati dobru utakmicu kako bi njegov dallas imao sanse protiv lakersa koji su danas favorit ove sezone im je zabio vec 30poena i veceras ocekujem od drikulessa oko 25+
By MvP39
MasterYoda said

Necke said

U potpunosti se slazem sa MaterYoda-om. Od kako sam poceo da pratim forum on je svakog dana bio online i trudio se svima da odgovori na zahteve, i dao je misljenja onih koji su to trazili. Za svaku svoju analizu da detaljno objasnjenje, i ja se najvise divim njemu i MvP35, zato sto su ova dva momka najbolja u ovome, ako ne najbolja, onda se najvise trude od svih. Tako da nemas pravo da ovako osudjujes necije analize/misljenje, ako se ne slazes sa tim prosto napisi reply ili nemoj da pises kada vredjas coveka bez potrebe.

ja definitivno nisam najbolji, ali uvijek pokušavam dat sve od sebe i tu si ništa ne zamjeram

Slazem se sa Master Yodom, nismo najbolji nijedan ni drugi. Mozda imamo dobre analize, ali to je samo zato sto pratimo dugi niz godina NBA. Uz malo pracenja NBA-a i stranica sa svim zivim statistikama mozete i vi napisati takvu analizu. Obojica se trudimo oko analiza kada ih pisemo i tu je nasa kvaliteta. Master Yoda jos i pogada, ali ja definitivno neznam izabrat parove. Islo me je 2 tjedna, no onda je stalo i vec 2 tjedna stoji i nikako da pogodim double ili jebeni single. Master Yoda nemoj prestat pisat analize, ovo je jedna igla u sjenu kojoj se ne svida tvoja analiza. Vec duze vrijeme te ljudi hvale i samo tako nastavi, mozda jesi promasio danas, ali svima se dogada, i to sto si pogrijesio uopce nije velika greska ako se mene pita. Cim uhvatim vremena napisem i ja analize, ali mislim da ih nece biti do playoffa jer puno informacija izlazi pola sata-sat prije utakmice, zato svi pratite ovu stranicu jer su na njoj najsvjezije i najdetaljnije informacije. Sretno vam svima veceras ! :)
By Master Yoda
MvP39 said

MasterYoda said

Necke said

U potpunosti se slazem sa MaterYoda-om. Od kako sam poceo da pratim forum on je svakog dana bio online i trudio se svima da odgovori na zahteve, i dao je misljenja onih koji su to trazili. Za svaku svoju analizu da detaljno objasnjenje, i ja se najvise divim njemu i MvP35, zato sto su ova dva momka najbolja u ovome, ako ne najbolja, onda se najvise trude od svih. Tako da nemas pravo da ovako osudjujes necije analize/misljenje, ako se ne slazes sa tim prosto napisi reply ili nemoj da pises kada vredjas coveka bez potrebe.

ja definitivno nisam najbolji, ali uvijek pokušavam dat sve od sebe i tu si ništa ne zamjeram

Slazem se sa Master Yodom, nismo najbolji nijedan ni drugi. Mozda imamo dobre analize, ali to je samo zato sto pratimo dugi niz godina NBA. Uz malo pracenja NBA-a i stranica sa svim zivim statistikama mozete i vi napisati takvu analizu. Obojica se trudimo oko analiza kada ih pisemo i tu je nasa kvaliteta. Master Yoda jos i pogada, ali ja definitivno neznam izabrat parove. Islo me je 2 tjedna, no onda je stalo i vec 2 tjedna stoji i nikako da pogodim double ili jebeni single. Master Yoda nemoj prestat pisat analize, ovo je jedna igla u sjenu kojoj se ne svida tvoja analiza. Vec duze vrijeme te ljudi hvale i samo tako nastavi, mozda jesi promasio danas, ali svima se dogada, i to sto si pogrijesio uopce nije velika greska ako se mene pita. Cim uhvatim vremena napisem i ja analize, ali mislim da ih nece biti do playoffa jer puno informacija izlazi pola sata-sat prije utakmice, zato svi pratite ovu stranicu jer su na njoj najsvjezije i najdetaljnije informacije. Sretno vam svima veceras ! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

i ja sam u dosta lošoj seriji, zadnjih 10-ak dana se rijetko što može pogodit jer dosta momčadi odmara igrače ili ne igraju kako bi inače, to je i razumljivo pošto je već lagano kraj sezone i momčadi su umorne, neću forsirat do playoffa, ali kad krene playoff krećemo sa analizama punom parom i to vjerojatno samo singlovi
By D.Rose_1
#9135 Ja bi dodao još jedan par koji mi se čini jako izgledan, a to je već spomenuti gore:

Loul Deng(-18,5+) - over

Kratko i jasno, čovjek koji uz Boozera i Robinsona "vuče" Bullse, ali njega sam odabrao zbog njegove odlične forme, naime, u zadnjih 5 utakmica čak 4 puta je prešao ovu marginu... U zadnje 3 utakmice išao 25+ i to mi je dovoljno dobar razlog. U prilog nam ide ne igranje Belinellija i Noaha, te loša obrana Wizardsa... Ako uzme svojih prosječnih 18 šuteva danas + 5-6 slobodnih bacanja lako bi trebao proći marginu osim ako ne bude imao lošu noć, ali nadam se da neće zbog navedene forme gore.

Uz ovaj par ću vezati Dirka, za kojeg se nema šta više reći i probati s malo jačim ulogom.
Pozdrav i sretno svima!
By curry
#9136 MasterYoda nedaj se iznervirati jednim bezveznim komentarom jedne osobe koja naplacuje svoje usluge,znamo da danas samo ku..e uzimaju pare za svoje usluge a i bolje njima dati pare nego njemu :D

e ovako ja sma iz slovenije i ovdje je inace jedna sma kladionica i to drzavna i katastrofa je ponuda iz dana u dan,danas izbacili svu ostalu ponudu na Miami-NY tako da od te utakmice nista osim po mom misljenu jedna riskanta 2 :)

Danas bi probao sa par kosarkasa tek toliko da ispratim:

D.Howard (LAL) 17,5 koš.-vise
D.Nowitzki (DAL) 21,5 koš.-vise
O.J.Mayo (DAL) 12,5 koš.-manje
E.Okafor (WAS) 9,5 koš.-vise
K.Hinrich (CHI) 7,5 koš.-vise

Par igraca ste vec izanalizirali tak d aja sta vis ei nemam da napisem,al za Okafora i Hinricha mislim da su ove granice malo preniske jer u Chicagu nema Noaha i Belinelija koliko vidim i mislim da bi Hinrih mogao da potegne danas sa 8 poena,a Okafor mi je zanimljiv igrac,on odradi svoje u par minuta i to je to,mislim da je ovo preniska granica za njega,proslu je dao 19 a mogao bi i jos koji kos vise d anije brzo napravio 5 faulova...nije bas nekakv aanaliza niti sam bas dobar u tome al eto da pomognem koliko toliko a i vi meni ako mislite da nesto nisam stavio kako treba pa d amenjam...hvala unapred i zelim vam veceras srecu svima ;)

na ovo cu da ulozim oko 10 il 20 evra pa da vidimo kako ce biti :)
By Nenad
#9138 "That's my preference, to stay here," Pekovic said. "I like it. I enjoy it. I hope I'll stay." It's unclear if the Wolves will be the highest bidder for the rugged Russian. Big men are annually overpaid in free agency and Pekovic has shown rapidly improving offensive touch at 6'11/281. The 27-year-old is averaging 16.1 points, 8.8 rebounds and 0.8 blocks in his third NBA season.

Ne znam da li ja ovo ne razumem ali oni misle da je on rus?!
By SpiGo17
#9139 Ekipa sta mislite o ovome...Chichago - manje od 186,5 koseva i Dallas vise od 206,5...to dvoje cekam za pare..misljenja ?
By Master Yoda
SpiGo17 said

Ekipa sta mislite o ovome...Chichago - manje od 186,5 koseva i Dallas vise od 206,5...to dvoje cekam za pare..misljenja ?

chicago mi se čini jako dobar izbor, međusobni omjeri su isto bili sa jako malo koševa, a obje ekipa znaju i mogu igrat obranu, što se tiče dallasa i lakersa tu nas očekuje sve i svašta, to će bit utakmica na nož, usudio bih se reć možda i najžešća ove sezone jer će i jedni i drugi grist parket za pobjedu, e sad ja mislim da će obje momčadi igrat obranu kao ludi iako ni jedni ni drugi nisu obrambeno orijentirani, još jedan razlog zašto mislim da će bit manje koševa je važnost utakmice, istina da su oni igrali nastotine ovakvih utakmica, ali opet mislim da će ući dosta oprezno s većom orijentacijom na obranu, tako da ja bi igrao under 206,5 ali ovo je samo moje mišljenje, ne kaže se džabe da je NBA mjesto Where Amazing happens, neka se i tebi večeras dogodi neki Amazing da pogodiš ova 2 para, sretno
By bukefal123
MasterYoda said

SpiGo17 said

Ekipa sta mislite o ovome...Chichago - manje od 186,5 koseva i Dallas vise od 206,5...to dvoje cekam za pare..misljenja ?

chicago mi se čini jako dobar izbor, međusobni omjeri su isto bili sa jako malo koševa, a obje ekipa znaju i mogu igrat obranu, što se tiče dallasa i lakersa tu nas očekuje sve i svašta, to će bit utakmica na nož, usudio bih se reć možda i najžešća ove sezone jer će i jedni i drugi grist parket za pobjedu, e sad ja mislim da će obje momčadi igrat obranu kao ludi iako ni jedni ni drugi nisu obrambeno orijentirani, još jedan razlog zašto mislim da će bit manje koševa je važnost utakmice, istina da su oni igrali nastotine ovakvih utakmica, ali opet mislim da će ući dosta oprezno s većom orijentacijom na obranu, tako da ja bi igrao under 206,5 ali ovo je samo moje mišljenje, ne kaže se džabe da je NBA mjesto Where Amazing happens, neka se i tebi večeras dogodi neki Amazing da pogodiš ova 2 para, sretno

definitivno under, uz Nowitzkog 2 najbolja para za večeras... iako nema Wadea i jamesa mislim da se treba igrati bosha under jer na takvoj margini nzn dal ćemo ga ikad više vidjet