- 03 Apr 2013, 04:24
MasterYoda nedaj se iznervirati jednim bezveznim komentarom jedne osobe koja naplacuje svoje usluge,znamo da danas samo ku..e uzimaju pare za svoje usluge a i bolje njima dati pare nego njemu
e ovako ja sma iz slovenije i ovdje je inace jedna sma kladionica i to drzavna i katastrofa je ponuda iz dana u dan,danas izbacili svu ostalu ponudu na Miami-NY tako da od te utakmice nista osim po mom misljenu jedna riskanta 2
Danas bi probao sa par kosarkasa tek toliko da ispratim:
D.Howard (LAL) 17,5 koš.-vise
D.Nowitzki (DAL) 21,5 koš.-vise
O.J.Mayo (DAL) 12,5 koš.-manje
E.Okafor (WAS) 9,5 koš.-vise
K.Hinrich (CHI) 7,5 koš.-vise
Par igraca ste vec izanalizirali tak d aja sta vis ei nemam da napisem,al za Okafora i Hinricha mislim da su ove granice malo preniske jer u Chicagu nema Noaha i Belinelija koliko vidim i mislim da bi Hinrih mogao da potegne danas sa 8 poena,a Okafor mi je zanimljiv igrac,on odradi svoje u par minuta i to je to,mislim da je ovo preniska granica za njega,proslu je dao 19 a mogao bi i jos koji kos vise d anije brzo napravio 5 faulova...nije bas nekakv aanaliza niti sam bas dobar u tome al eto da pomognem koliko toliko a i vi meni ako mislite da nesto nisam stavio kako treba pa d amenjam...hvala unapred i zelim vam veceras srecu svima
na ovo cu da ulozim oko 10 il 20 evra pa da vidimo kako ce biti