Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Teletovic33
Matya said

larsson777 said

Evo ga prosao J C iz reala.

Kako?? granica je bila 13,5. Promašio je čisti floater na kraju. Šteta

Ali on da puca tricu 1/5 :( :( :( :( ne mogu da vjerujem.. pa kad nece bash nece... neko vece westbrook u pola kosa sad on :( :(
By bedblueboys
larsson777 said

Sta kazete za Dirka 12.5 ? kakva su razmisljanja?

overrrrr,pun je snage,odmoram i gladan za koseva.okcne igra preterano dobru odbranu,a ibaka nije neki pakleni defanzivac.pa ja mislim da ce iz slobodnih bacanja ovu granicu nadmasiti
By Longin
#754 oklahoma prva četvrtina pobjeda 1.50- nemam šta puno pisat, kvota super, 12 minuta pratiš i pobereš dobitak, nadam se nastavku serije od sinoc
By papekings
#755 to za oklahomu je odlicna kvota 1.50 prva cetvrtina,mirise mi na Boston h2 samo tako!dajte jos neko misljenje zanimaju me i pojeni ukupno gore dole?
By Goodness
#758 Jedan listic cisto da se isprati vecer

Garnett (14,5) manje 1,85
Dirk (12,5) više 1,85
Collison (11,5) manje 1,85
Lac (-8,5) - Boston 2 1,85
@10,78

Laku noć Cool
By mjordan23
#759 evo pratim vas vec neko vrijeme pa da se i ja prikljucim i probam pridonijet kolko mogu posto mi dobro ide u zadnje vrijeme.
2 glavna para ce mi bit martin (15,5) vise - ocekujem laksu utakmicu za okc pa tako i dobru minutazu za martina. jos u prilog mu ide sto igra kod kuce gdje mu je prosjek na 17,6 za razliku od gostujucih 12,6.
drugi par je nowitzki (12,5) vise. on je jednostavno vrhunski igrac za puno vise poena od 12. nekidan je igrao utakmicu protiv SASa 20 minuta, sto po nekoj logici znaci da danas igra malo vise, pogotovo ako bude jedini sposoban drzat prikljucak s OKC, sto je moguce. to igram bez obzira na rizik minutaze jer je ipak moguce da odigra kratko, ali ako tako bude, prihvatit cu to.
jos mi je zapelo za oko durant (29,5) manje, stavljam na rizicniji listic, treba iskoristit kvotu 2, inace protiv dallasa zabija oko 25,5 , u strasnoj je formi ali mora i on jednom ispod 30, zasto ne kad je 2 kvota, a nije nemoguce :) sretno svima