johnny K. said
MIAMI - MILWAUKEE (+14,5) - h2 , BRANDON JENNINGS (19,5) - VISE
Veceras je na rasporedu 2. mec ove serije.Miami iz prve ima veliku pobjedu i vodstvo od 1-0.Odmah je se znalo da Milwaukee nema sta puno traziti u ovoj seriji.No moram priznati da me je malo i zacudilo kolike su hendikepe stavile kladionice i kako su olako otpisali Buckse koji su u jednom navratu ove sezone i pobijedili Miami i to sa 19 poena razlike.Koeficijent na pobjedu Miamija je u nekim kladionicama manji od 1.10 , sto nije bio slucaj cak i u nekim utakmicama protiv mnogo, mnogo losijih ekipa od Milwaukeeja , kao sto su Charlotte , Orlando , Phoenix i mnogi drugi.Ipak je u pitanju playoff, no sigurno ga ni Bucksi nisu toliko olako shvatili, i sigurno ce probati izvuci makar 1 pobjedu , bar na domacem terenu.Po meni je jednostavno ovo prevelik hendikep.Mislim da Bucksi nece dopustiti otici u rodni grad sa skorom od skoro -40 sa 2 gostovanja na Floridi.Imaju kvalitetu , dobre sutere , jako igrace pod kosem i to veceras moraju upotrijebiti.Mislim da ce Jennings biti glavna prijetnja po obrani Heata veceras.Ima odlican sut izvana , dosta probija , trice mu upadaju, i prakticki jedini je on nesto pokusavao u prvome mecu.Ubacio je 26 poena ako se ne varam i odigrao solidnu partiju.Veceras ga ocekujem na slicnom, ako ne i na boljem nivou.Protiv Miamija u pravilu igra dobro, i u playoffu i u regularnome dijelu sezone.Sastali su se 5 puta ove sezone, ukljucujuci zadnji mec u playoffu.Jennings je 4 puta isao vise , jednom ostao na danasnjoj granici ,koja se ocigledno povisila sa 17,5 na 19,5 zbog partija koje pruza protiv Miamija...Napomenuo bih da se mozda igra i Ellis VISE.Znam da je dosta glupo igrati 2 igraca iz istog tima, kojima je granica tu oko 20 poena, no jednostavno oni su 2 glavne napadacke opcije Bucksa i to se mora iskoristiti.Zadnju utakmicu Monta je imao 22 poena , uz sut iz igre 10-19 (53%) sto je za njega jako dobar postotak , jer su njegovi sutevi uglavnom dosta zahtjevni sutevi izvana.Sut za tricu bio mu je 1-6 , a sa linije sa slobodnih bacanja takoder samo 1-6 , sto je za njega jako lose , jer mu je postotak kroz cijelu sezonu iznosio oko 76%...
kladionica : PREMIER
1/2
MIAMI - MILWAUKEE 98 : 86 (12)
BRANDON JENNINGS - 8