Miami Heat H1 13,5
James je izgleda shvatio ozbiljnost situacije i non šalantnog odnosa njegovih suigrača prema igri i prema utakmicama kojih je Miami za svoj standard izgubio malo previše i to od ekipa od kojih su realno za klasu jači i sazvao je sastanak ekipe dvije su teme sastanka : jako loše zatvaranje skoka,previše dozvoljenih ofanzivnih skokova protivniku i druga je bila odnos njegove ekipe prema utakmicama i igri u opće.Kako sam pročitao bilo je dosta burno i mislim da kada James drži ders to ozbiljno svi shvate znači da je voda do guše došla i da je vrijeme da se nešto uradi.Miami je mašina ali mašina koja je zaribala čisto radi nedostatka motiva i zato nakon svega očekujem da se večeras zvijer probudi i samelje Wizardse kojima su održali ders prije nekoliko sedmica.Bosh će sigurno mnogo više da se trudi u fazi skoka kako ofanzivnog tako i defanzivnog,Wade će isto da zagrize i zatvori Jordana Crafworda.Kako god da se okrene sposltrina mašina večeras ide na jednu pobjedu za dizanje samopuzadanja i treniranja strogoće..
Uz ovo igram Nene 14,5 UNDER I J.Crafword 17,5 UNDER ...
Ulog lagani samo da se malo isprati..
Utakmicu Toronto-Oklahoma preskačem ne igram ali evo neko moje mišljenje čisto ako može nekom pomoći ko će igrati neki rani tiket..
Oklahoma City Thunder H2 6,5
Ja bih igrao h2 na Oklahomu,Toronto može da igra sa nekim fildžan ekipama ali razarač Bismarck mislim da večeras ima da raznese Toronota.Oklahomu u narednom periodu očekuje dosta gostovanja tako da sigurno neće puno da se zamaraju sa Torontom ići će se što prije da se riješi sve tako da mogu starteri na klupu.Moje je mišljenje je da Raptorsima kao i Wizardsima ne gine sudbina Phile od zadnje dvije utakmice..Oklahoma je strašna i očekujem da Bismarck na čelu sa kapetanom Durantom razori Toronto...
Uz ovo DeRozan 18,5 UNDER I K.Lowry 15,5 UNDER ...
Ovo ne igram jer nemam vremena da pratim uzeo sam Miami tako da mogu sa ćeifom večeras da pregledam ko bude igrao sretno...