Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By euskal
ttominac said

euskal said

ttominac said

euskal said

Afflalo over 17,5
-ova margina mi nikako ne ide u glavu s obzirom na izostanke velikom broja igraca,a pogotovo Davisa i samim time Arron postaje glavni igrac sta je uostalom pokazao u zadnjim utakmicama.Zadnju utakmicu je granica bila 19.5 i zabio je 30 koseva i u najmanju ruku je bilo ocekivano da ce se povecat za kos,a ne smanjit za 2.Otkad nema Davisa biljezi oko 22 kosa u prosjeku uz 17 uzetih suteva(blizu 50% uspjesnosti),na gostujucim parketima ubacuje 20ppg i u zadnjih 5 matchupa protiv Webstera ima 4 overahttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif.

Nemoj širiti dezinformacije. Margina je statistički odrađena i ne može biti 14 niti 21 poen. To kaj on zadnjih par tekmi trpa preko nje to je druga stvar i opet će se statistički ta margina dignuti. Webster nikako, ali nikako nije matchup Affu! Webster je Forward a Aff je Guard tako da je Affu matchup Beal a ne Webster. Ali da bi trebao ići dns preko 17,5 to se svakako slažem http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

pametnjakovicu ako nemas sta pametno za rec bolje muci ili zaobidji napisanohttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif,niko ne tjera ni tebe ni nikog da uzme moje ili bilo cije parove i ubuduce se sam potrudi nesta napisat,a ne samo kao trut prepisivat i pravit se pametan

Point-Guard Matchup : Jameer Nelson vs A.J. Price
Shooting-Guard Matchup : J.J. Redick vs Bradley Beal
Small-Forward Matchup : Arron Afflalo vs Martell Webster
Power-Forward Matchup : Andrew Nicholson vs Nene
Center Matchup : Nikola Vucevic vs Kevin Seraphin

molio bi da se obratis hoopstats.com zbog po tebi krive infohttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

ajde dobro pametni. baš me zanima ujutro kad krene tekma tko će koga držati pa se nemoj čuditi kad trut bude u pravu :*

zanimljivo kako su imali 13 matchupa s obzirom na tvoju tvrdnjuWink,djelomicno imas pravo s obzirom da je u Denveru igrao na poziciji sg,ali u Orlandu igra poziciju sfWink,ni prvi ni zadnji koji mjenja poziciju.
By euskal
Max16 said

Srecan dan svima.Moze li neko misljenje za Nowitzki 13,5 over(vidim da se dosta razlikuje margina od drugih kladionica) i Mayo 18,5 under?Hvala unapred.

di je tako niska margina?u nasim kladarama je 17,5 samim time bi ovo trebalo u over s obzirom da u zadnjih 5-6 utakmica se vrti oko 18 koseva u prosjeku(prvih par je odigrao losije nakon povratka,ali polako to lici na starog Dirkulesa).
By adisd41
#2223 Phoenix - Oklahoma 2 1,50

Po meni odlična kvota na Oklahomi, o kvalitetu ne treba ni pričat. Mislim da bi večeras mogla da bude Westbrookova noć. Sinoć je uzeo šuteva koliko i Durant, zabio skoro duplo manje poena. Nista neobično za njega, ali mislim da ce ipak večeras biti efikasniji. Njega cu staviti na drugi listic, dok nadjem jos koji par za kombinaciju. Zasad, 2 na Oklahomu, onako bez puno razmisljanja...čisto zbog razlike u kvaliteti.

Washington - Orlando kp1 1,70

Dallas - Minnesota (+6,5) h2 1,85

@4,72
By Max16
euskal said

Max16 said

Srecan dan svima.Moze li neko misljenje za Nowitzki 13,5 over(vidim da se dosta razlikuje margina od drugih kladionica) i Mayo 18,5 under?Hvala unapred.

di je tako niska margina?u nasim kladarama je 17,5 samim time bi ovo trebalo u over s obzirom da u zadnjih 5-6 utakmica se vrti oko 18 koseva u prosjeku(prvih par je odigrao losije nakon povratka,ali polako to lici na starog Dirkulesa).

U Srbiji u ''Soccer'' kladionici..Kod njih je inace vrlo cesto razlika od 2,3 kosa nego u ostalim kladionicama,video sam da je u ostalim kladionicama granica i 18,5,pa 5 kosa nije malo,sto s druge strane ne znaci da sigurno dolazi :) ,ali ja cu ovo odigrati za visok ulog.
By euskal
Max16 said

euskal said

Max16 said

U Srbiji u ''Soccer'' kladionici..Kod njih je inace vrlo cesto razlika od 2,3 kosa nego u ostalim kladionicama,video sam da je u ostalim kladionicama granica i 18,5,pa 5 kosa nije malo,sto s druge strane ne znaci da sigurno dolazi :) ,ali ja cu ovo odigrati za visok ulog.

naravno da nista nije sigurno,ali vjerovatnost je velika za prelazak te granice s obzirom da pocinje u prvoj petorci i minutaza mu je veca nego u prvih par utakmica,a sad o visini uplate svako sam odlucujeWink.
By celavi_stvor
#2226 Chicago under 94,5 @ 1.85
Uhhh biće ovo opasna tekma sa dosta bitke po čitavom terenu... Iako je Atlanta u lošem gostujućem nizu od 4 poraza za redom mislim da danas Bullsima moraju pruziti jak otpor.. oBje ekipe u međusobnim mečevima zabijaju malo koševa.. Bullsi u prosjeku protiv Atlante zabijaju 89 koševa što je čak 5-6 koševa manje od njihovog prosjeka.. Atlanta će sigurno htjeti prekinuti niz od 4 gostujuca poraza a akoto zele napraviti onda moraju igrati dobru odbranu..
Bulsi su u posljednjih 5 utakmica igrali under (kada su bili postavljeni za favorita u utakmici)..
U posljednjih 7 međusobnih utakmica čak je 6 puta bio under poena... jedino pametno što se nameće je igrati under na Chicago...

WASHINGTON-ORLANDO 1x @ 1,54
Walllll se konačno vratio na teren... Prošlu tekmu je ulazio sa klupe a ove je za očekivat veću minutaži i vrijeme je da se konačno malo trgnu i počnu da igraju bolju košarku.. Već su u nizu od 2 pobjede za redom i Orlando im dolazi kao naručen da produze taj niz pobjeda...
By mhkladionicar
#2227 sad bas gledam ponudu za tu soccer kladionici pa smijesni su :O

nowitzki 13.5

scola 13.5

O.J. Mayo 18.5

Pekovic 16.5

steta sto nema kod mene ove kladionice :D
By SpiGo17
#2228 Clippersi vise od 90,5 koša
Sacramento manje od 104,5 koša
Cleveland vise od 98,5 koša
Chicago - Atlanta manje od 185, 5 koša
Oklahoma - 2
Boston više do 100,5 koša
Orlando h-2,5 - 2 Prolazi poraz od 2 koša razlike, mislim da ce biti dosta gusto a i Orlando se pokazo zadnjom pobjedom, dok Washington sumnjam da ce imat 3 pobjede u nizu :)
Miami naravno necu igrati jer su me previse puta koštali u ovakvim utakmicama
By Playmaker
#2229 Ne gledat hoopsstats.com sto se tiče matchupova, previše zaostaju sa ažuriranjem, te često pokazuju nerelevantne podatke, tipa dva SF u startnoj petorci.

Kao prvo zna se da J.J. Redick nije starter, vec je backup Afflalu na SG-u stoga se odmah može naslutiti o grešci stranice.

Sto se tiče depth charta odnosno rotacije u rosteru, gledajte stranice tipa
http://basketball.realgm.com/nba/teams/Depth_Charts
http://espn.go.com/nba/depth/_/type/full

One se učestalo updejtaju tako da je manja mogucnost greške.
By madrid.bett
#2230 Boston manje od 100,5
Chicagao manje od 93,5
Boston u ovom mjesecu samo jednom prešo granicu od 100 poena i to protiv Houstona, Boston nije ekipa koja ganja puno poena, a i nemaju takvih igrača koji forsiraju šuteve više su timska momčad zato ih i volim :D
Chicago bi moglo biti taman oko ove brojke točno su na 93,5 poena u prosjeku po utakmici :D ali ipak under iako Atalanta igra očajno zadnje 4 utakmice, vlajda je vrijeme da srede obranu i zaustave Chicago.