Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Goodness
#3786 celavi_stvor; soxx; kinder; Teletovi33; stephen dedalus; Goodness; adisd41; iggidala; Holiday; bukefal 123 (jos su mi tu mestar 10 i mjordan23, ali nisu toliko aktivni)
Ovo su za sada ljudi s liste koji nemaju podforum, predlozite jos nekoga da zatvorim bazu za sada...
Dakle sada su se malo promijenila pravila i ona su sljedeća. Molio bih da navedete favorita veceri i glavni listic (samo jedan). Dogovorili smo se za koeficijente. Baza mi omogucuje jos jedan listic sa strane, ali nemojte sad stavit 15 parova :)
Ako netko zeli pomoci u ispunjavanju posaljem mu ja excel ;)
Toliko od mene za sada ;)
By euskal
Goodness said

celavi_stvor; soxx; kinder; Teletovi33; stephen dedalus; Goodness; adisd41; iggidala; Holiday; bukefal 123 (jos su mi tu mestar 10 i mjordan23, ali nisu toliko aktivni)
Ovo su za sada ljudi s liste koji nemaju podforum, predlozite jos nekoga da zatvorim bazu za sada...
Dakle sada su se malo promijenila pravila i ona su sljedeća. Molio bih da navedete favorita veceri i glavni listic (samo jedan). Dogovorili smo se za koeficijente. Baza mi omogucuje jos jedan listic sa strane, ali nemojte sad stavit 15 parova :)
Ako netko zeli pomoci u ispunjavanju posaljem mu ja excel ;)
Toliko od mene za sada ;)

pocni od sutra sa tim "favoritom" s obzirom da su neki stavili danasnje parove i ako je moguce da se gledaju samo kvote 1,85+,ove niske nemaju smisla jer nije isto pogodit recimo Mia-Cha po recimo 1,20 ili Ind-Mia gdje su ekipe podjednake snageWink.
By euskal
Goodness said

3.2.2013..gif

eto nove tabele, novi podaci, krecemo ispocetka. Ko je pogadao dobro je pogadao :)
Dakle upoznali smo poja favorit. I dalje bi vas molio konacni koeficijent....

di se stavi taj favorit par?Moj danasnji favorit je Monroe under 16,5 1,85
By Goodness
#3984 Evo tablice za jucerasnji dan. Bilo je dobrih pogodaka, i onih manje dobrih :)
Vecinu je gazio Holiday, a vecina je prosla i na utakmici Phi - Orl.
Iz tablice se moze vidjeti prolaznost favorita i ona nije losa (bilo bi idealno kad bi favoriti bili malo raznolikiji :D )
Od 19 listica bilo je 7 dobitni (36%) i cestitke svim dobitnicima. Nastavite samo tako. Gubitnicima jos vise srece i nek danas bude bolji dan, odnosno noc. Zivili mi ;) 4.2.2013..gif

Ukupno ce doci za par dana, jer sad je otuzno prazna :) nek dode jos malo podataka...
By euskal
Goodness said

Evo tablice za jucerasnji dan. Bilo je dobrih pogodaka, i onih manje dobrih :)
Vecinu je gazio Holiday, a vecina je prosla i na utakmici Phi - Orl.
Iz tablice se moze vidjeti prolaznost favorita i ona nije losa (bilo bi idealno kad bi favoriti bili malo raznolikiji :D )
Od 19 listica bilo je 7 dobitni (36%) i cestitke svim dobitnicima. Nastavite samo tako. Gubitnicima jos vise srece i nek danas bude bolji dan, odnosno noc. Zivili mi ;) 4.2.2013..gif

Ukupno ce doci za par dana, jer sad je otuzno prazna :) nek dode jos malo podataka...

zasto meni nisi upisao favorita u tablicu?napisao sam da je Monroe under 16,5Wink