Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Matya EllisMVP
#2816 Da olakšam Goodnessu vodenje statistike:

Singl:
Chicago- Lakers 1(ki) 1,77

Listic 2:

76ers- San Antonio 2 1,40
Charlott(h+12,5)-Houston 1 1,30
Parker UNDER 21,5 1,85
@3,36

O Spursima i Bullsima imate koju riječ ovdje: http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/matya/#p2812
By comi
#2820 Jebiga OT prijatelju... Netko je jučer rekao... Džaba nam sve znanje o NBA kad nemamo sreće.. Prouči ponudu da znam što ću kombinirati ;)

Evo i od mene nešto...

Steve Nash više od 10,5 @ 1,85 SS ulog - srednji

Već smo ustanovili da su Bullsi kriminalni na čuvanju PG pozicije... Ujedno, mislim da će se više posvetiti i čuvanju Kobea što ostavlja više mjesta za legendu NBA lige... Mislim da će Lakersi danas najviše ovisit o njemu... Ako on bude imao večer, Lakersi bi mogli pobijediti... Nisam ljubitelj statistike i njoj uvijek u svemu ostavljam posljednje mjesto, ali i ona je večeras na strani Stevea Nasha... I na kraju, prošlu protiv Toronta je zabio 16 poena...
By adisd41
#2822 New York - Brooklyn 1 1,65
Gradski derbi, nabrijani ce biti i jedni i drugi. Ali mislim da su Knicksi trenutno daleko ispred Netsa. Jednostavno su kompletniji kao tim, bolje se razumiju, vratili su se i neki igraci koji su bili povrijedjeni. I imaju Mela naravno. Po meni NY jedan od glavnih kandidata za titulu, a s druge strane Brooklyn mi uopste ne djeluje ubjedljivo..gube od realno losijih ekipa, jednostavno nije to to kao sto se ocekivalo. Za mene je ovo veoma dobra kvota na Nickse.

Golden State - LA Clippers (-198,5+) 2 1,85
Objasnjeno u dosta ranijih postova. I mene je iznenadila ova granica, ocekivao sam za nekoliko poena vise. Ali nikad se ne zna opet...ipak ovo igram veceras, pa sta bude.

J. Harden (-25,5+) 2 1,85
Brada mora veceras povuc zestoko ako misle dobit. Charlotte jeste jedna od najlosijih ekipa, ali ne mislim da ce se desiti neki blowout, naprotiv.

KVOTA 5,64
By NYK
#2823 Ako nekoga zanimaju moji parovi moze ih pronaći na ovom linku ;) http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/nyk/#p2821
svaki komentar i sugestije su dobrodošli :)
By Grunf
OT said

Pad na Memphisu cccc jesu se navili svaka im cast odma na pocetku...jbg

Malo su se stisle obrane. Ne treba odustati. :) Mene malo brine West. Dosta puca, a već 8 poena (4/10).
By OT
#2825 Zakočili su malo 82 poluvrijeme West 8 ali gusta je utakmica i bit će na kraju penal završnica toga se bojim zato mi nije bilo drago vidjet 53 poena u prvoj četvrtini,da je barem bilo poluvrijeme 75-80 ali ni ovo nije toliko loše dobro je pa nisu odlijepili do kraja imamo 8 poena lufta ako dadnu 82 i u drugom onda imamo jos 8 poena lufta za onu zavrsnicu ako budu slobodna i namjerni fauli ili neka trica za poravnanje..ja kad igram nesto sve pokušavam da predvidim sve scenarije tako da bi mi bilo idealno da ima lufta barem 10-12 poena,a ovako će biti gusto sačuvaj Bože..

Što se Westa tiče pohasio se i tricu uzeo ali je promašio hahaha to je kad se bauštelac hirurgije uhvati..
By Goodness
OT said

Zakočili su malo 82 poluvrijeme West 8 ali gusta je utakmica i bit će na kraju penal završnica toga se bojim zato mi nije bilo drago vidjet 53 poena u prvoj četvrtini,da je barem bilo poluvrijeme 75-80 ali ni ovo nije toliko loše dobro je pa nisu odlijepili do kraja imamo 8 poena lufta ako dadnu 82 i u drugom onda imamo jos 8 poena lufta za onu zavrsnicu ako budu slobodna i namjerni fauli ili neka trica za poravnanje..ja kad igram nesto sve pokušavam da predvidim sve scenarije tako da bi mi bilo idealno da ima lufta barem 10-12 poena,a ovako će biti gusto sačuvaj Bože..

Što se Westa tiče pohasio se i tricu uzeo ali je promašio hahaha to je kad se bauštelac hirurgije uhvati..

ako je gledat poluvrime sve osim westa mi prolazi :)
kako se sve okrene u cetvrtini :)