Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Baja
#42 1,3 na GS to mora da je neka sala zbilja odvratno mala kvota bez obzira na njogove sjajne igre ipak je to nba liga bez briga ja uzimam h2 7,5 po kvoti 1,95 ukoliko No svede utakmicu na nizi broj poena ja sam uvjeren na ovo prolazi
Kako je kompliciran forum Embarassed
molim sefa da premjesti post jer ja stvaro ne znam kako
By cipi cips
#43 Duel Wade-Mayo 1,@ 1.85. Mislim da se ova oklada isplati,wade je u odlicnoj formi,sve uredno preko granice zadnjih par tekmi,izuzev zadnje zbog blowouta.Zahvalan igrac koji uvijek daje maksimum,ocekujem ga i veceras preko 20.
By kinder
#44 brook lopez 17.5 imam, igra oko 25 minuta tj samo jedno poluvrijeme iako je proslu ubacio 18 poena iz 17 suteva.ZNaci puno uzima suteva, 17 za 25 minuta stoga me malo strah jace udariti.Pitanje je hoce li i veceras biti limited.
By kinder
#45 Sad za sad, Kobe under 30.5 mislim da ce veceras konacno malo odmarati uz laganu pobjedu nad bobketsima, Pekovic under 17.5 opet ( problemi sa ledjima), Beal over 14.5 (uzima dosta suteva i uz 15tak uzetih mislim da ce doci na 15 poena),
By kinder
#47 2 tiketa malo laganija za ispratiti
beal over 14.5
kobe under 30.5
pekovic under 17.5

irving over 23.5
lopez under 17.5
kaman under 14.5

pozdrav :)
By NBA Majstor
#48 Pošto sam novi ovdje sviju vas pozdravljam :)

EVO OD MENE NEŠTO ZA DANAS:
Washington Wizards - Atlanta Hawks h2(+6.5) 1.85

ANALIZA:
Washington Wizards - Atlanta Hawks
Definitivno favorit Atlanta.Wizardsi su desetkovani u ovom mecu,mada i u proslim su bili.
Sigurno igraju bez 4 veoma bitna igraca,a moguce je da nece igrati ni Nene.
Atlanta posle poraza na svom terenu od Golden State-a,ce u ovom mecu traziti pobedu,a kako ovi
igraju bez pola tima,mislim da ce ovde biti preko 10+ poena razlike.Moja neka procena je negde oko
15-ak poena.Necu pisati neki roman o ovom mecu.Desetkovani Wizardsi nemaju nikakve sanse na ovom mecu.

Prvi strelac Wizardsa je Crawford sa 14.3 poena,uz to dodaje i 3.8 skokova i 4.2 asistencije.
Beak daje 12.2 poena i 3.6 skokova.Seraphin daje 11.6 poena i ima 5.9 skokova.
Nene je veoma moguce da nece igrati tako da ce faliti njegovih 11.4 poena i 6.3 skokova.Pored njega ne igra ni A.J.Price
koji je davao 8.5 poena i 4.9 asistencija,Ariza sa 8.1 poenom i 1.87 ukradene lopte.Booker takodje ne igra i njegovih
6.8 poena i 5.6 skokova ce faliti.Ali najvise fali prvi igrac tima John Wall,koji jos uvek nije odigrao ni jedan mec.
Ostatak ekipe je neujednacen.Jedini igrac koji bi jos mogao da da neki poen je Webster koji ima prosek od 8.9 poena.
Ostali 3-5 poena.

Trenutno imaju skor 3-18,od cega kod kuce 2-8.Zauzimaju poslednje 15 mesto na istoku.
Postigli su 1886 poena ili 89.8,a primili 2047 ili 97.5.

Veceras kao i ranije nece igrati John Wall,Trevor Ariza,A.J. Price,Trevor Booker a moguce je i da nece igrati Nene Hilario.

Najverovatnija pocetna petorka :
Beal-Crawford-Webster-Seraphin-Okafor

Prvi strelac Hawksa je Josh Smith sa 16.6 poena,uz to dodaje i 8.1 skok,3.6 asistencija,1.35 ukradene lopte i 2.05
blokade po mecu.Al Horford uz njega dominira pod kosem,daje 16.3 poena i ima 9.9 skokova,kao i 1 blokadu po mecu.
Williams sa klupe daje 13.9 poena i 3.3 asistencije,kao i 1.29 ukradene lopte.Teague daje 13.1 poen,6.3 asistencija i 1.71
ukradene lopte po mecu.Korver daje 10.3 poena i 3.4 skokova.ostatak ekipe je ujednacen,predvodi ih Harris sa 7.7 poena i 2.5
asistencija.Ostali prosecno daju 5-7 poena.

Trenutno imaju skor 14-7,od cega u gostima 6-3.Najbolja su gostujuca ekipa na istoku.Zauzimaju 3 mesto na istoku.
Postigli su 2036 poena ili 97,a primili 1977 ili 94.1.

Veceras su svi spremni.

Teague-Korver-Stevenson-Smith-Horford

Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers 1 1.50

ANALIZA:
Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers
Philadelphia ce i danas igrati bez svog kljucnog igraca Jrue Holiday-a.
Dallas ce danas imati odlicnu priliku da veze 3 uzastopne pobede na svom terenu,i stici do 8-3 skora.
Ali ipak mora se reci da su obe ekipe u seriji od 3 uzastopna poraza.Dallas u gostima,dok Phila ima
2 poraza kod kuce.U ta 3 poraza Dallasa,2 puta je usao u produzetak,protiv Minnesote i Bostona.

Ako bi gledali i njihove poslednje meceve u American Airlines Center Areni,Dallas ima 6 uzastopnih pobeda.
Dosta su jaci na pleju,u ovom trenutku,Fisher i Collison su bolji.Bice ovo i duel dva odlicna sutera
sa jedne strane O.J.Mayo sa druge Nick Young.Ovde bi trebalo da odluci domaci teren,kao i to da Dallas igra dosta
brzu kosarku,sto bez Holidaya ce Phili biti dosta tesko da isprati.Ujedno ovo ce biti dobra prilika da se Dallas
revansira za poraz od pre malo manje od mesec dana,kada su izgubili u Philadelphii sa 100:98.

Najvise ocekujem od O.J.Maya i Collisona,a i imam osecaj da bi mogao Vince Carter da donese prevagu sa klupe.

Prvi strelac Mavsa je O.J.Mayo sa 20.4 poena,uz to ima i 4 skokova i 3.5 asistencija,i odlican sut za tri poena 51%.
Kaman pod kosem dominira daje 14 poena i 6.5 skokova.Collison na pleju daje 12.2 poena,5.4 asistencija i 1.48 ukradene lopte.
Sa klupe Carter daje 12 poena i ima 3.6 skokova,dok je Marion veoma bitan igrac,i u odbrani a i u napadu.Daje 10.4 poena i ima
7.8 skokova.Ostatak ekipe je ujednacen,predvodi ih iskusni Fisher sa 9.4 poena i 3.9 asistencija.Ostali prosecno daju 3-8 poena.

Trenutno imaju skor 11-13,od cega kod kuce 7-3.Zauzimaju 11 mesto na zapadu.
Postigli su 2397 poena ili 99.9,a primili 2438 ili 101.6.

Veceras kao i ranije nece igrati Dirk Nowitzki.

Collison-O.J.Mayo-Marion-Brand-Kaman

Prvi strelac Phile je Holiday sa 18.4 poena,3.9 skokova,8.9 asistencija i 1.45 ukradene lopte.
Turner daje 15.4 poena,7.2 skokova i 4.2 asistencije.Pod kosem Thaddeus Young daje 14.9 poena,7.3 skokova,1.63 ukradene lopte i 1.04
blokade po mecu.Iskusni Richardson daje 11.6 poena i ima 1.55 ukradene lopte.Sa klupe Young daje 10.3 poena.
Ostatak ekipe je ujednacen,predvodi ih Hawes sa 8.5 poena i 5.6 skokova.Ostali prosecno daju 2-7 poena.

Trenutno imaju skor 12-12,od cega u gostima 4-5.Zauzimaju 9 mesto na istoku.
Postigli su 2221 poen ili 92.5,a primili 2287 ili 95.3.

Veceras kao i ranije nece igrati Andrew Bynum,a najverovatnije i Jrue Holiday.

Turner-Young-Richardson-Young-Brown
By NBA Knight
#49 Nešto od mene danas:

Jadnik Derozan 19,5 under - Svi znamo da su Torontu ozlijeđene dvije bitne napadačke opcije Barnjani i Lowry i da smo ga igrali često over zbog toga očekujući da će uzimati puno šuteva itd. Ali Derozan ima tu sposobnost da nestane s utakmice i sad gledam injurie listu toronta i kako su igrali prošlu utakmicu i ispada da se stvorila al stvarno neviđena gužva na njegovoj poziciji i poziciji niskog krila. Derozan, Kleiza, Pietrus, Anderson i Ross su igrači koji će tu uletavati. Minutaža Derozana je odtad pala, prošlu igrao 35 minuta, pretprošlu 32 minute. Čak se danas kao vraća i Fields koji isto igra na toj poziciji al evo sad sam vidio da ipak neće igrati. Ja ovaj tip temeljim na tome da očekujem manju minutažu od derozana, da svi znamo da je u glavi ipak neka vrsta slabića i da igra u gostima.
Prosjek u gostima 16,5 prosjek doma 20,5.

Washington - Atlanta 2 - ne želim ništa pisati jer iznad mog posta je lijepa i jako detaljna analiza o ovome paru
By words of wisdom
NBA Knight said

Nešto od mene danas:

Jadnik Derozan 19,5 under - Svi znamo da su Torontu ozlijeđene dvije bitne napadačke opcije Barnjani i Lowry i da smo ga igrali često over zbog toga očekujući da će uzimati puno šuteva itd. Ali Derozan ima tu sposobnost da nestane s utakmice i sad gledam injurie listu toronta i kako su igrali prošlu utakmicu i ispada da se stvorila al stvarno neviđena gužva na njegovoj poziciji i poziciji niskog krila. Derozan, Kleiza, Pietrus, Anderson i Ross su igrači koji će tu uletavati. Minutaža Derozana je odtad pala, prošlu igrao 35 minuta, pretprošlu 32 minute. Čak se danas kao vraća i Fields koji isto igra na toj poziciji al evo sad sam vidio da ipak neće igrati. Ja ovaj tip temeljim na tome da očekujem manju minutažu od derozana, da svi znamo da je u glavi ipak neka vrsta slabića i da igra u gostima.
Prosjek u gostima 16,5 prosjek doma 20,5.

Washington - Atlanta 2 - ne želim ništa pisati jer iznad mog posta je lijepa i jako detaljna analiza o ovome paru

što se tiče minutaže DeRozana,pretprošlu je igrao 32 minute zato što su vodili s puno razlike pa ga trener isključivo radi toga nije uvodio cijelu zadnju četvrtinu,gledao sam tekmu pa eto znam,sretno!
By dr.Mas
#54 Svidja mi se novi izgled foruma-sve pohvale. Veceras sam pogledao par analiza i nekako mi se najvise svidja za veceras: Bryanta 30.5 + (kvota 1.85) ;Rondo 13.5 +(kvota 1.75) ;Cleveland-Toronto 1&189.5+ (kvota 2.8) =ukupna kvota 9.06 za 10eur pa sta bude..
Mislim da su pre mene svi vec objasnili zbog cega ovo stoji,jedino bi dodao da kad je Bryant u pitanju nema sta da se kaze,covek je zvijer,a za Ronda mi se svidja statistika i neki osjecaj da ce mu leci ova utakmica.. Srecno svima..