Doc.Rivers said
Ne znam je li neko pominjao Walla, ali po meni on večeras ide u debeli over. Prvi pick drafta 2010., odličan igrač vratio se nakon dugog izbivanja zbog povrede i može se reći preporodio Wizardse koji igraju zaista odlično. U osam dosadašnjih utakmica od kako se vratio bilježi prosjek od 14 poena, dakle koliko mu je i granica večeras, ali ono zbog čega je ovaj par jako primamljiv je činjenica da je sinoć igrao prvi put u startnoj postavi. Wizardsi su se lako obračunali s Minesotom, a Wall je za 20 min igre postigao 14 poena te je presjedio posljednjih skoro 20 minuta jer je utakmica bila riješena u dosta ranoj fazi utakmice. Minutaža mu je dosad bila dosta niska, jer je počinjao s klupe, vrtio se tu oko 25 min, najviše je odigrao protiv Clipersa 31 min i provedene minute na parketu je opravdao i brojem koševa - 24. Večeras mu očekujem rekordnu minutažu ove sezone, sigurno oko 35 minuta i minimalno 20 poena.
J.Wall (-14,5+) tip 2
Mogu se složit da je dosta izvjesno samo me malo strah njegove vještine da promaši bazen..Osim toga mislim da je vrijeme da i on ubaci nekih 20-tak poena..Ako išta Wizardsi misle Wall je taj koji mora povuči..