Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By OT
Doc.Rivers said

Ne znam je li neko pominjao Walla, ali po meni on večeras ide u debeli over. Prvi pick drafta 2010., odličan igrač vratio se nakon dugog izbivanja zbog povrede i može se reći preporodio Wizardse koji igraju zaista odlično. U osam dosadašnjih utakmica od kako se vratio bilježi prosjek od 14 poena, dakle koliko mu je i granica večeras, ali ono zbog čega je ovaj par jako primamljiv je činjenica da je sinoć igrao prvi put u startnoj postavi. Wizardsi su se lako obračunali s Minesotom, a Wall je za 20 min igre postigao 14 poena te je presjedio posljednjih skoro 20 minuta jer je utakmica bila riješena u dosta ranoj fazi utakmice. Minutaža mu je dosad bila dosta niska, jer je počinjao s klupe, vrtio se tu oko 25 min, najviše je odigrao protiv Clipersa 31 min i provedene minute na parketu je opravdao i brojem koševa - 24. Večeras mu očekujem rekordnu minutažu ove sezone, sigurno oko 35 minuta i minimalno 20 poena.
J.Wall (-14,5+) tip 2

Mogu se složit da je dosta izvjesno samo me malo strah njegove vještine da promaši bazen..Osim toga mislim da je vrijeme da i on ubaci nekih 20-tak poena..Ako išta Wizardsi misle Wall je taj koji mora povuči..
By Goodness
OT said

Doc.Rivers said

Ne znam je li neko pominjao Walla, ali po meni on večeras ide u debeli over. Prvi pick drafta 2010., odličan igrač vratio se nakon dugog izbivanja zbog povrede i može se reći preporodio Wizardse koji igraju zaista odlično. U osam dosadašnjih utakmica od kako se vratio bilježi prosjek od 14 poena, dakle koliko mu je i granica večeras, ali ono zbog čega je ovaj par jako primamljiv je činjenica da je sinoć igrao prvi put u startnoj postavi. Wizardsi su se lako obračunali s Minesotom, a Wall je za 20 min igre postigao 14 poena te je presjedio posljednjih skoro 20 minuta jer je utakmica bila riješena u dosta ranoj fazi utakmice. Minutaža mu je dosad bila dosta niska, jer je počinjao s klupe, vrtio se tu oko 25 min, najviše je odigrao protiv Clipersa 31 min i provedene minute na parketu je opravdao i brojem koševa - 24. Večeras mu očekujem rekordnu minutažu ove sezone, sigurno oko 35 minuta i minimalno 20 poena.
J.Wall (-14,5+) tip 2

Mogu se složit da je dosta izvjesno samo me malo strah njegove vještine da promaši bazen..Osim toga mislim da je vrijeme da i on ubaci nekih 20-tak poena..Ako išta Wizardsi misle Wall je taj koji mora povuči..

to sam ja i jucer mislio pa je osta na 14 :D
prije bi odigrao under nekoga iz visoke linije utah - indiana...
By kokodril
#3269 dosta se toga poklopilo s wall-ovim povratkom,
beal je taman počeo padati ali je malo rasterećen sad kad su svi zdravi,ne libi se pucati i kad ga ne ide ima nešto šta mi se sviđa neku želju za pobjedom,boben duh
crawford slično kao beal ,dugo su njih dva vukli ekipu i bile jedine svijetle točke
nene,gledao sam ga prve utakmice koje je igrao svašta je radio promašivao,pucao 5 napada za redom,ali mic po mic evo i njega na sasvim solidnoj razini
okafor,webster,ariza,seraphin svi su se poboljšali te nakon pčetnih 12 poraza njihov score od 10-31 i 6 pobjeda u zadnjih 9 najavljuje još dobrih rezultata
bez obzira na chicago jucer vrlo mi je izgledno pored wall-a over i washington over 91,5
u ss je 1,75 s tim da je jutros bilo 90,5
chicago je puno umorniji od washiongtona ipak su mrali putovati,a u washingtonu nitko nije odigrao više od 28 minuta
By burke
#3270 Ekipo,veceras ovako..
Irving (-24,5+) vise
Njega treba uvijek igrat vise..covjek ispuca 20-25 suteva i mislim da bi ovu granicu trebao proci jer ima i slabog cuvara..Calderona kojeg bi realno trebao pojest..pojeo je do sada puno vece playove..a i vjerujem da ce Cleveland gubit cijelu tekmu,samo se nadam da nece biti blowouta..ako on bude drzao ekipu kao sto ja vjerujem,nece ga biti..
Wall (-14,5+) vise
Wizardsi su u nekom naletu..ustvari,poceli su pokazivat nesto..vjerujem da bi ovdje moglo biti gusto,a Wall odlucuje..kako su prijasnje kolege rekle,minutaza mu se povecava..vjerujem da ovo za njega nije velika granica..a i opet s druge strane mu je Hinrich koji je stariji i nije bas obrambeni igrac..
Gallinari (-18,5+) manje
Denver igra protiv slabijeg Sacramenta koji ne bi trebao bas pruziti neki otpor..po meni Denver igra jako dobro doma..imaju omjer 16-3..mislim da bi ovdje moglo doci i do blowouta..u gustim utakmicama je ubacivao manje koseva..zadnjih 5 tekmi (18,18,16,11,25)..
Utah 1 1,75
Domacinska ekipa..sta vise reci..gurat ih dok ne izgube..
Sretno,ekipa!!:-)
By dr. Igy
#3271 http://nbaknights.com/forum/nba-analize-po-clanovima/dr-iggy/page-2/#p3272

Smith J.R. (Phi-New Y) - -16.5+ under - J.R.Smith nije presao ovu granicu u zadnjih 5 utakmica. Forma mu je u silaznoj putanji. Jos uvijek ima solidnu minutazu kao i dosta veliki broj suteva, no veceras mislim da se nece raspucavati. Philadelphia je ekipa koja igra odlicnu obranu, a veceras se vraca i Felton koji ce sigurno uzeti dosta suteva. Uz Anthony-a i Stoudemire-a ne bi trebalo puno ostati za njega. Po mom misljenju ova granica je za 2-3 poena vise postavljena.

Evans T. (Den-Sac) - -15.5+ under - U zadnjem mecu sa Denverom zabio je 2 poena. Cuvat ce ga Igoudala koji je za mene osobno jedan od najboljih branica u ligi. U Denveru nije na razini iz Philadelphie, no Denver njeguje drugaciji stil igre sa puno trke, gdje obrana nije primarna. Evans je zadnje 4 utakmice zabio po 16 poena. Mislim da veceras ta serija prestaje i da ce ga Igoudala zaustaviti ispod ove granice.
By denis0709
#3274 Total Price: 1.90(marathonbet)
27 Jan 03:00 Basketball / NBA / Regular Season / Los Angeles Clippers @ Portland Trail Blazers / L.Aldridge. Total Points - Over 18.5 @ 1.90
mislim da je ovo malo premala granica tako da bi Aldridge ovo mogao prebaciti

2 W - 0 L
By Pana
#3279 Tiket 1:
JR.Smith 17,5 manje,
Walker 17,5 vise,
Curry 20,5 vise.
6,33
Tiket 2:
Portland Trailblazers – Los Angeles Clippers 2.
J.Crawford 17,5 vise,
Ridnour 13,5 vise,
6.5
By Pana
#3280 Evo jedna informacija u vezi Niksa:

Ian Begley
@IanBegley

Felton, Kidd, Shumpert, Anthony and Chandler will start. #Knicks
By LT30
#3283 jel gleda neko minesotu ? jel se ovo kirilenko povrijedio u 14oj sekundi ? xD