Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By LaVine
#202906 M.Turner 15.5 over

Ne moze Dramond ovo ispratit,a i nema ko drugi.
Brzi od njega, pokretljiviji, izlazi na trojke, igraju brzu tranziciju,ne mogu obratiti posebnu paznju na njega jer je Siakam jos opasniji, ako ga krenu trojke ode preko 20 i bez njih ce ovo prebaciti
Posle svakog bloka on ce ostati u mismecu.
Mislim da ovdje nece biti neki rani bo tako da mi je on najsigurniji nocas.
By Gile777
#202911 EKIPA ima li živih?? Ajmo buđenjeee..večeras svega ima, zakuhalo se..da vidimo kako dišemo!?!?!?! :D
Bankero 24,5 više..vrijeme je za buđenje, prava tekma za njega, FRANZ upitan, protivnik idealan.
Davis 26,5 više večeras jedna lijepa tekma, Sunsi protiv Lakersa. Davis voli igrati protiv Sunsa, Jamesa lagano vrijeme gazi, očekujem egal.
Brunson 27,5 više - Nicksi kod kuće dočekuju Cleveland. Ne očekujem neki BO znamo svi da Cleveland reket brani dobro, dok je vanjska linija u obrani lošija. Brunson kod kuće, glavni baja, carini loptu i ne libi se uzeti i 30 ak šuteva, plus slobodna, i egal...miriše na + i na lovu :D :D
Ajmo uključite se, oživite forum naš dragi :D
By Nasir Jones
#202915 Bet365, betbuilder

Irving 21,5pts over
Dallas ceka sutra b2b minesota u gostima, pa ocekujem da od samog starta krenu ozbilno u tekmu pred domacom publikom i zagrizu i u odbrani. Utah prima puno koseva iz tranzicije i trojke, a irving je odlican u tome. Igra i protiv lose odbrane malih garda, a i prebrz je za markanena i keslera (jedini solidan u odbrani hendricks ce cuvati doncica).
Moze i doncic 10ass.

George 2,5to over
Lik je jos mlad, tek mu je druga sezona i vec je prvi play u utahu. Ako dallas zagrize u odbrani, onda ce vrsiti veliki pritisak na njemu. Igrat ce se i brzi tempo, sto je jos veci plus za njegove greske.

Lively 8,5reb over
Utah je odlican u skoku. Markanen i kesler igraci sa 210cm+. Pogotovo su dobri u off skoku.
Gafford je losiji u skoku zato ocekujem Dliva da danas odigra malo vise i ne pusti utahu pono koseva iz 2nd chanca... moze i gafford over pts, igrat ce kao zamjena protiv collinsa kad bude na parketu. Redovno ga sa lahkocom trpa.

Markkanen 21pts under
Najveca opasnost za dallas ce danas biti markanen i vjerujem da su se pripremili kako ce ga zatvoriti. PJ je jedan izmedu bolji branica za markanena. A i lively je dovoljno brz i okretan da pomogne zatvoriti raketu.

Image
By UcenikBGD
Teo wrote:M.Beasley 8,5 OVER 1,90 [Mozzart]

Pozdrav ekipa.Evo jedan predlog od mene posto vi to ne znate naci :lol: :lol: .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1/12 šut iz igre!!!

Lik davao 17 13 14 i na granicu 8.5 ćeš ti da zajebeš kladionice, neikustvo teodosiću!!!
By NbaNba
#202918 Luka privatnik over na 27.5
Gobert bi trebao lagano preko ovih 11.5 poena, a i skokovi preko 11.5.
To mi je nekakav tripl za ovaj mec..
Mada i Edwards privatnik nije daleko.

Dalje...
Moze li Marej konacno dobar procenat suta jednu utakmicu?
Sabonis 38.5 pra preko, jako visok procenat suta, glumi Jokica cesto, popeo se na tu ljestvicu top 10 tripl dablerasa.. Sve ide u korist
By Teo
UcenikBGD wrote:
Teo wrote:M.Beasley 8,5 OVER 1,90 [Mozzart]

Pozdrav ekipa.Evo jedan predlog od mene posto vi to ne znate naci :lol: :lol: .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
1/12 šut iz igre!!!

Lik davao 17 13 14 i na granicu 8.5 ćeš ti da zajebeš kladionice, neikustvo teodosiću!!!

Ne razumijes se ti u ovo, nemaju kladionice veze s tim, nego je Bizli ludjak.Idealan matchup za njega samo sto je klosar sve promasio.Da ti dublje ne objasnjavam :) .