Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

FORUM

17
89%
2
11%
By Kane
Dzejson Statkom wrote:Ja se licno ne razumem u kosarku i godinama sam dolazio na ovaj forum da pronadjem neki tip za igrace. Procitam analize i odaberem par tipova koji mi imaju najvise smisla i odigram. Jeffrey imam respekt za tebe, ali ovim potezom si odvukao tipstere u svoju licnu grupu i uskratio nas koji se ne razumemo u kosarku da dobijemo neki predlog. Razumem da si hteo da se izbegnu rasprave i kradju tipova za neke vip grupe, ali zar vi strucniji tipsteri ste toliko potrebni jedni drugima ili vise potrebniji nama koji se bas i ne razumemo u NBA?

Ja bih ga licno trajno banovao da sam na knightovom mestu.Pederski par ekselans
By GS Warriors
#203000 Zadnje dvije godine je se fino aktiviralo, i bilo je večeri kad bi se po par strana raspisalo, šteta što se odustalo od toga, ne kažem svako je i aktivan koliko moze i svako ima mišljenje.

Na forumu nikad nisu smetali "nijemi" posmatrači, smetali su više oni koji su bas bili glasni i kad je trebalo i kada nije trebalo da se bude.

Isto ulazim svaku večer očekujući neko čudo, da će biti forum aktivan, pisao sam dok su bile lige, da su opet vjerovatno bi se uključio opet koliko bi mi vrijeme dozvolilo.

Sto se tice telegram grupe, isto bi volio kako ta ista funkcioniše, al lakše uci u Bijelu Kuću nego u tu grupu :geek: :geek:
By doctor
#203002 Vecer... Da se i ja oglasim :)
Odustao sam od pisanja jos prije 2 godine,jer su dosle galamdzije,sveznalice :)
Zamolio bih vas za tu grupu iz Telegrama da se i ja prikljucim,ako moze..
Hvala :)