Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By lebron
#4885 ja za danas igram
gay 20.5+
westbrook 23.5+
jennings 19.5+
joe johnson 17.5+

i jos cu na drugi
hou+8.5-okh-2 3,30
atl-mia-2
toronto-mem -1
pekovic 16.5+

kome se svidi dobro,kome ne a sta da vam kazem,kommajte :)
By ivanv
#4886 Curry S.(-22,5+)-GSt-Pho (21.02. 04:30)
više
1,85
WestbrookR(-23,5+)-Hou-Okl (21.02. 02:00)
više
1,70
Houston-Oklahoma City T. (21.02. 02:00)
2
1,70

TEČAJ: 5,3465

pozz ljudi evo ja sam ova 3 para odigrao, mislim da westbrooka netreba previše spominjat, curry je u dobroj formi, zadnji put phxu dao 29, i još GSW igra kod kuće gdje curry redovite ide preko te granice :)
i zadnji par oklahoma, pa mislim da houston nebi trebao iznenadit, okc 2 poraza zaredom ali imali su odmor i mislim da će danas uz westbrookovih 24+ dobit :D
By burke
#4887 Pozdrav,ekipo!!
Danas cemo ovako..
Dallas (108,5) vise
Orlando je smijesna ekipa,mislim da ce ih Dallas samljeti,ali opet radije bi odigrao ovo..ako im je Cleveland zabio 119,koliko ce im Dallas pospremit..
Pekovic (-16,5+) vise
Phila je slabija pod kosem,a Pekman moze svakog strpat u dzep..Minnesota nema nekog strijelca,pa vjerujem da ce on preko..
Durant (-30,5+) vise
Ma ispucat ce bar 25 suteva,a mislim da je to dovoljno za njega da ide preko..i da,ne vjerujem da ce biti blowouta..
Pozdrav i sretno
By baki21
#4888 cudi me sta niko nije stavia r.gay-a(20.5) više, inace uzima puno šuteva i još danas igraju kući protiv njegovog bivšeg kluba i virujen da ce se posebno napalit zbog toga i imat laganih 20+
također bi igra i toronto 1, jedina prednost menphisa u ovom trenutku je njihova moć u reketu
By Krnja
#4889 Mil-Bro:Johnnson Joe (16.5) FAVORIT

-u supersportu margina 17,5 fortuni 16,5
Brookly je sinoc pobjedio Bucks-e i Johnnson ja zabio velikih 24 poena imao je fantasticnih 10-18 o samo 1 slobodno bacanje.Neznam dal ce brooklyn ponoviti igru od sinoc i pobjediti opet al siguran sam da ce Johnnson ubaciti vise od 17,

Hou-Okl:R.Westbrook (23.5) više

-Westbrook zivi za velike utakmice,veceras je takva utakmica i mislim da Westbrook veceras ubacuje bez problema 24 poena ma i vise.
Veceras ga cuva Lin.Lin je imo nekih problem s desnom rukom ali valjda je na slikanju utvrdeno da nije nista strgano ali Lin svejedno tvrdi da ga ruka boli
stoga postoji mogucnost da Lin veceras ne nastupi to ako se desi moguc je raspasoj jer Huston-u je takoder upitan 2.PG Toney Douglas,nije odradio zadnji trening i upitan je za danas
ako ce ostat na tome da ce Westbrooka cuvat Patrick Beverley gadno se Hustonu pise
sve u svemu tko god da cuva westbrooka trebo bi ubaciti vise
By kokodril
#4890 ne igra perkins
već sam najavio (doduše u vezi tradea) ukoliko ne bude igrao ,moguć je isti scenario kao na miami-houston kada je miami igrao bez bosha,prevedeno na klađenje po 20-ak lopti za duranta i westbrooka
lik koji ce startat umjesto perkinsa Hasheem Thabeet ,ne mogu reći da ga sam ga zapamtio kako igra a teško ga je i zapamtit kad je samo 4 puta igrao više od 20 min(sve blowout),a uspio je u svakoj malo vecoj minutazi koju je dobijao protiv npr. charlotte,phoenixa,new orleansa,houstona (124-94) napravit po 5 prekršaja (nekakav prosjek na vecoj minutazi cca 18+),takav igrac mi se savrseno uklapa u hardenov stil igre,imat ce koga faulirat,
pitanje je što kad uđe u probleme s faulovima tko će ga zamijenit,tu vidim mogućnost da houston bude u egalu da uspije pod košem parirat oklahomi,u toj varijanti durant i westbrook se napucavaju min po 35 min i 20+ lopti svaki
By dr. Igy
#4896 Lin J. (Hou-Okl) - -13.5+ under - Iako u utakmicama ove dvije ekipe pada jako puno koseva ovo moram odigrati iz dva razloga. Prvi razlog je Linova povreda ruke i bol na koju se zalio, a drugi razlog je Westbrook koji Lina moze nositi na leđima i poentirati. Westbrook je fizicki puno jaci, brzi i okretniji od Lina i nece mu ostavljati puno prostora za poentiranje. Linov prosjek u dvije utakmice protiv Oklahome je 6.5 poena, a ne ocekujem ni veceras da ce ga bitno popraviti.

Randolph Z. (Tor-Mem) - -16.5+ over - Posto me Gasol sinoc iznevjerio u svakom smislu, veceras cu probati sa Randolphom. Igrac strasnih fizickih predispozicija koji svojom snagom radi prevagu pod protivnickim kosem. Toronto je ekipa koja jako puno poena prima na toj poziciji, a ni u ekipi nemaju igraca koji ga moze bar usporiti. Randolph je definitivno najbolji igrac Memphisa i prva napadacka opcija. Posto se ocekuje izjednacena utakmica, ovaj granica ne bi smjela doci u pitanje.
By pezzinjo
kokodril said

ne igra perkins
već sam najavio (doduše u vezi tradea) ukoliko ne bude igrao ,moguć je isti scenario kao na miami-houston kada je miami igrao bez bosha,prevedeno na klađenje po 20-ak lopti za duranta i westbrooka
lik koji ce startat umjesto perkinsa Hasheem Thabeet ,ne mogu reći da ga sam ga zapamtio kako igra a teško ga je i zapamtit kad je samo 4 puta igrao više od 20 min(sve blowout),a uspio je u svakoj malo vecoj minutazi koju je dobijao protiv npr. charlotte,phoenixa,new orleansa,houstona (124-94) napravit po 5 prekršaja (nekakav prosjek na vecoj minutazi cca 18+),takav igrac mi se savrseno uklapa u hardenov stil igre,imat ce koga faulirat,
pitanje je što kad uđe u probleme s faulovima tko će ga zamijenit,tu vidim mogućnost da houston bude u egalu da uspije pod košem parirat oklahomi,u toj varijanti durant i westbrook se napucavaju min po 35 min i 20+ lopti svaki

Zamijenit ce ga Nick Collison koji je po meni trebao i poceti jer je bolji igrac u svakom segmentu od Thabeet-a.