Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Konta99
#76567 Miami Heat : Charlotte Hornets - 1 - 1,80
D. Waiters 16,5 - over
D.Howard 14,5 - over
Miami je je izgubio zadnje 2 utakmice koje su bile na gostovanjima a kod kuce imaju 4 pobjede i 5 poraza. Za miami nece nastupiti Whiteside. Kod Hornetsa je Kemba pod upitnikom. Charlotte u gostima ima 1 pobjedu i devet poraza i katastrofalnu obranu gdje su primali preko 100 poena u 7 od 8 zadnjih susreta. Mislim da za Howarda nije problem prebacit ovu granicu bez Whitesidea, a sto se tice Waitersa mislim da bi trebao prebacit s obzirom na koliko Charlotte prima poena po utakmici a sad bez Whitesidea bi trebao imati koji sut vise nadam se.
By Kyrie94
Jackthetriper16 wrote:
Kyrie94 wrote:U underu su pare
M. Gasol 19.5 under
Favors 15.5 under

Sta mislis Drumond 14,5 -?

U solidnoj je formi al mu gortat nikako ne pase. U zadnjih 9 meceva sve ispod 14.5. Tribalo bi to doc
By Jackthetriper16
Kyrie94 wrote:
Jackthetriper16 wrote:
Kyrie94 wrote:U underu su pare
M. Gasol 19.5 under
Favors 15.5 under

Sta mislis Drumond 14,5 -?

U solidnoj je formi al mu gortat nikako ne pase. U zadnjih 9 meceva sve ispod 14.5. Tribalo bi to doc

Bas sam to gledao malopre,pa i u onoj prvoj utakmici oktobra,ostao na 9 pts,bas igra solidnu odbranu Gortat,odgurava ga od kosa,mislim da je Drumond poslednja opcija u napadu,uglavnom se islo preko ostalih,u tranziciji je sporo trcao, u postavljenom napadu retko kad se igralo nesto za njega,uglavnom su spolja sutirali,ili se sirila odbrana Washingtona,pa je Dzekson napadao ulazom,jedino tu ako skupi neki promasaj,ali mislim da nece biti dovoljno da predje 14,5.
By Duka0
#76576 Ljudi trebam pomoc, imam skrill acc I prije sam normalno kad oznacim non gambling transferujem novac na skrill pa bet 365 se normalno al sad nmz imal kakav drugi nacin,ovo za BiH :oops: