Teo wrote:@No1,ne ulazeci u predlog hoce li doci ili nece ali ovde sto si naveo par stvari za Denver i Hernangomeza nema veze sa stvarnoscu,vjerovatno ih ne gledas i ne pratis pa onako ofrlje napises.Ova dva tkz defanzivca koja si naveo vjerovatno nece ni krenuti u petorci a Iwundu poslednja dva meca nije ni u rotaciji zbog ocajne igre u defanzivi i ne znam odakle njega spominjes.A sto se tice Hernangomeza i nacina kako on daje poene tu neke odbrane nema samo je pitanje hoce li pogoditi kad dobije povratni pas od Jokica ili Milsapa,kad odbrane na njima skupe,preko 50% suteva iz igre su mu sutevi za 3poena,nema akcija za njega da igra na postu ili 1na1.Ostalo je tranzicija ili kretnje kad Jokic dobije loptu na postu.A inace bez Herisa ove sezone najvecu razliku na rast usage ima na Jokica.
Ne stignem sve ekipe detaljno da pratim,ali dosta toga i znam. Ali sam zaboravio na Jonathana Simmonsa ,pa sam naveo Iwuda,silly of me.
Drugo,Hernangomeza sam tek onako naveo,njega ne smattam nekim igracom,zavisi iskljucivo od bek dora i suta za 3 koji mu je trenutno nestvarno dobar,covek se ne moze pohvaliti dobrim sutem,pa nije ni pretnja,nego avaj. Jamal besramno ispucava lopte kada ne igra Harris,sa regularnih 15-16 na 20 i porast od 3-4 asista je dobar porast usage rate-a. Jeste mali uzorak,ali znacajan.