Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By manje under
#112956 Triple:
K.Irving (23,5) - manje - 1,90
D. Lillard (27,5) - manje - 1,90
C. Capela (16,5) - manje - 1,90

Šta reći, očekujem na prva dva da će bit BO i da neće forsirat, a za Capelu sam najmanje siguran, jer Gobert nije neki vrh u defenzivi koliko ga bije glas, više je prosjek, ali eto dosad je Clint uvijek kontra njega išao manje pa...

Lutrija BiH

Tipovi nisu sto posto sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!
By Brad
#112958 Nurkic 15.5+

Ayton defanzivna rupa, jedan od najlosih defanzivaca u NBA.
Pho ove sezone prima blizu 26p po mecu sa pozicije centra ( treci najlosi u ligi )
By yoldza
#112967 Samo ti nemoj prozivati nikog poslije utak i mirna Backa...dzaba dokazujes nekom da si znalac tako sto si skino neki triple :) ...samo pre utak pisi tipove pa da vidimo na cemu si...ne da bi se dokazivao nego da vidis kako je kad ti dodju takvi kao ti da se nasladjuju kao ti onda kad si se nasladjivao ali boli mene briga ja igram za vece sve moguce scenarijw i samo velika nesreca moze biti da ne izvucem barem 0 ;)...danas sano under :) Mudi na 14.5 npr je fin po meni isto Ayton minus :D
By No.1
#112973 Jesam,zadnja dva dana sam dosta pogodio,juce sam i Colinsa gurao ali ga nisam postavio . 3/4 sam imao,a Bredlija sam jako malo igrao,ove ostale sam dubl,tripl vezivao. Kasnije Beal i Randle naplaceni.
By Teo
No.1 wrote:Jesam,zadnja dva dana sam dosta pogodio,juce sam i Colinsa gurao ali ga nisam postavio . 3/4 sam imao,a Bredlija sam jako malo igrao,ove ostale sam dubl,tripl vezivao. Kasnije Beal i Randle naplaceni.

nisam te ja napao,nego sam samo zelio da ti ukazem na neke cinjenice koje si iznio a ocigledno nisu tacne,ne znam zbog cega ti to predstavlja problem kad si i sam vidio da nisi bio u pravu.Drago mi je kad je forum aktivan i ti si jedan od aktivnijih u poslednje vrijeme i samo nastavi.Nema Mikia28 ali se pojavio Mladen28 pa da i njega pohvalim,decko se trudi i dobro mu ide.
By manje under
Ko-ometator wrote:A sta bi sa Mikijem nema ga vec neko vreme?

Pa kad uđeš na ovu temu piše ti ispod nje "by Miki 28". Čini mi se da je postao admin. Mogo bi se Miki i zahvaliti nekima od nas što smo ga gurali, samo mi je simptomatično to što je onaj Yoldza odmah odbanan??