Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
yoldza wrote:Dobio sam po usima od svog Advokata i psihologa Koka od sad mi je strogo zabranjeno svadjanje na formu imam crveno dugme i Koko reaguje :)
Manje under :) drzi se imena ti i under da znamo od koga da imamo sigurne undere...sto se tice ratni sjekira ja nikad ne potezem prvi :)
Miki brate otkud ti :) ne vidim da tipujea zadnjih 7 dana :) da nije zbog uroka :lol:

Danas je jaka ponuda bas moramo ih iskidati barem 2000 evra da im uzememo :D

Može!!!
Vi 2000 a Učenik i sirotinja raja po 200e da uzmu i svi zadovoljni :D
By yoldza
manje under wrote:Evo ja ću probat prvi:
A. Davis (26,5) - manje - 1,85
J. Lamb (17,5) - manje - 1,85
A. Drummond (16,5) - manje - 1,85

Bet Live

Tipovi nisu sto post sigurni te ih igrate na vlastitu odgovornost!

Jedino je jagnje u formi ,najveca margina od kad je u nba ...videćemo ima jis vremena do veceras...agustin iz Orl je fun tip under takodje ovi iz Majsmija igraju protiv mjesne zajednice iz finixa pa i tu je moguc BO ...wade under npr...u kakvom je stanju Midlton nesto krene pa stane da li ide osveta GSW za poraz kod kuce...onako na prvu dosta se namece overa vidicemo...davis isto uzima mnogo lopti a u maloj je krizi...vidicemo ako ne znas sta je dobro zmas sta je skupo to bi kod nas u nba ako ne znas gdje ces under onda znaa gdje je spor Pace :)
By Miki28
yoldza wrote:Od mene imate Regie analizu 14.5
Idemooo da ih iseciramo :) ...miki pa tar nije tako ljepsi post :lol:
Ucenik 200 evra malo djavolu bilo

Cekam tu analizu, da vidim kako je banovina uticala na tebe :lol:
By Kimblee
#113096 R.Jackson 15,5 +

Nema Bullocka i jos vaznije Ish Smitha, a za Drummonda ste vec pomenuli da ce se muciti sa Embiidom..Kuci Redzi pruza dobre partije, jos kad tome dodamo losu odbranu File na spoljnim pozicijama izgledan plus. Zadnje 4 protiv njih jednu ostao ispod granice..

J.Richardson 17,5+

Po ovoj granici ga moram uzeti , isciglario je zadnje dve pa shodno tome i granica. Daleko od toga da Miami igra bajno i da im nece trebati Richevi poeni veceras cak i protiv raspalog Finiksa. Ellington i Whiteside su out, a Dragic je probable, cak bi bilo dobro da zaigra pa da Rich ne mora da prenosi loptu starnu i kreira napade vec da radi ono sto najbolje zna pored D a to je zatrpavanje kosa :)

Toliko za sad, uzecu jos vrv Davisa 25,5-, Forunijea 15,5-, Sextona 15,5+, ponuda je predobra ima jos tu sto sta za odabrati ali eto u principu to mi je zapalo za oko prvo cim sam ustao :)

Srecno svima

kladza je MaxBet
By mali_slave
#113097 LeBron James 28.5 over

Lakersi veceras bez Ingrama protiv Spursa koje su pobijedili prije 2 noci. Kralj je bio jako dobar u toj utakmici i vidi se da kad je najteze i kad ne znaju sta ce sa loptopom Lakersi daju LeBronu i tu je sve gotovo. Nema njega ko da cuva u SA sto je i sam Greg izjavio. Cak i na prve dve utakmice koje su igrala ova dva tima LBJ je zavrsio sa 30+ poena. Oko 38-42 minuta na parketu ga ocekujem sto je dovoljno da probije granicu.

Dobar par sa te utakmice mi je i DeRozan 25.5 jer vidim da je i on sve tri utakmice bio tu na 30+(32,30,32), pa cak i Kuzma 18.5 koji je zadnju zabio 22 a prvu im je cak dao 37 poena. Drugu utakmicu je imao 15 ali za 31 minut sto je opet za 5-6 minuta manje nego sto ga ocekujem veceras zbog povrede Ingrama.

To mi je samo zapalo za oko kad sam pogledao ovu utakmicu i vjerujem da ce ova trojka odraditi dobro svoj posao veceras a posebno LBJ koji je moj najveci favorit.