Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Alexey35
#113150 Jedan od igraca koje sam najcesce pisao na forumu, a pored toga retko kad ga je neko ovde pomenuo sto mislim da je steta jer se pretvorio u jednodimenzionalnog igraca. Naravno rec je o Bruku Lopezu koji ce veceras zveknuti nekoliko trojki i trcati gore dole po terenu nisam ne znajuci sta tacno radi osim pravljenja blokova. Granica koju daje maxbet je po mom misljenju jako dobra za jedan kvalitetan singl. Drejmond Grin je prosao suterski trening koliko sam ispratio, ali ako i ne zaigra neće se koncepcija značajno menjati. Smol bol bi trebalo da dominira ovom utakmicom. Bice Voriorsi naostreni da se revansiraju za ono sto su doziveli u Orakl Areni, ne znam kad je ih neko tako demolirao u njihovoj dvorani. Ono je sto je verovatno najbitnije za ovaj tip je da ce Iljasova biti spreman za mec, a to je upravo taj igrac od kojeg ocekujem da bude sa Janisom na visokiim pozicijama.

B.Lopez under 12,5
By yoldza
Alexey35 wrote:Jedan od igraca koje sam najcesce pisao na forumu, a pored toga retko kad ga je neko ovde pomenuo sto mislim da je steta jer se pretvorio u jednodimenzionalnog igraca. Naravno rec je o Bruku Lopezu koji ce veceras zveknuti nekoliko trojki i trcati gore dole po terenu nisam ne znajuci sta tacno radi osim pravljenja blokova. Granica koju daje maxbet je po mom misljenju jako dobra za jedan kvalitetan singl. Drejmond Grin je prosao suterski trening koliko sam ispratio, ali ako i ne zaigra neće se koncepcija značajno menjati. Smol bol bi trebalo da dominira ovom utakmicom. Bice Voriorsi naostreni da se revansiraju za ono sto su doziveli u Orakl Areni, ne znam kad je ih neko tako demolirao u njihovoj dvorani. Ono je sto je verovatno najbitnije za ovaj tip je da ce Iljasova biti spreman za mec, a to je upravo taj igrac od kojeg ocekujem da bude sa Janisom na visokiim pozicijama.

B.Lopez under 12,5

Bravo decko vec je uzet jos jutros nego svaka ti cast vidi se da pratis i da imas smisla ...samo brate ubaci to u analize da bude preglednije...ne smije ti niko rijec reci i kad budes padao...*sad sam ja ovde za te klosare (tj koko je tu njemu ide prijava za sve te jajare) da stavi u analize ja pisem sad Rehie podili su ga za poen do 15.5 ima value jbg posao ubi inace bi jos jutros bio napisan na 14.5...pozdrav i samo nastavi
By Darko1987
#113155 Ludi petak pred nama, odigrano dosta toga... :roll: :mrgreen:
Uplaćeni u Mozzart-u danas single i double po jako povoljnim marginama
Single
Jimmy Butler (PHI) 19,5 over @1,85
Mozzart

Mozzart

Single
Nikola Vucevic (ORL) 19,5 over @1,88 PINNACLE
Single
Reggie Jackson (DET) 15,5 over @2,00 Betfair
Betfair

Sretno svima... ;) 8-)
By nbaspecialtips
#113156 Clarkson je 1,8 ako nisi ranije odigrao...

Butler, Jackson odlicni prijedlozi.. Gasola sam eto srecom imao na 19,5...
Mislim da jos jackson iz memphisa moze do 14 poena... Kod njega je jedino- hoce li u faulove ili ne.
Davis under protiv memphisa na 27,5 je solidno... Parker 14,5- i Murray 19,5+... i mislim da smo sve pokrili