nbaspecialtips wrote:Ko je gledao bullse u zadnje dve utakmice? Jel su bili markanen i parker u isto vrijeme na parketu?
Jesu, oko 15 min su bili zajedno, možda i više.
nbaspecialtips wrote:Ko je gledao bullse u zadnje dve utakmice? Jel su bili markanen i parker u isto vrijeme na parketu?
Alexey35 wrote:Jedan od igraca koje sam najcesce pisao na forumu, a pored toga retko kad ga je neko ovde pomenuo sto mislim da je steta jer se pretvorio u jednodimenzionalnog igraca. Naravno rec je o Bruku Lopezu koji ce veceras zveknuti nekoliko trojki i trcati gore dole po terenu nisam ne znajuci sta tacno radi osim pravljenja blokova. Granica koju daje maxbet je po mom misljenju jako dobra za jedan kvalitetan singl. Drejmond Grin je prosao suterski trening koliko sam ispratio, ali ako i ne zaigra neće se koncepcija značajno menjati. Smol bol bi trebalo da dominira ovom utakmicom. Bice Voriorsi naostreni da se revansiraju za ono sto su doziveli u Orakl Areni, ne znam kad je ih neko tako demolirao u njihovoj dvorani. Ono je sto je verovatno najbitnije za ovaj tip je da ce Iljasova biti spreman za mec, a to je upravo taj igrac od kojeg ocekujem da bude sa Janisom na visokiim pozicijama.
B.Lopez under 12,5
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]