Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
#113158 Ljudi šta mi se desilo u socceru ha ha pa ovo je smešno,ipak sad vidim zašto.
Svratim popodne i vidm Dramond over 14,5 granica!!! Ma reko moram stavim 2000din pa nema veze što pana Zver svaki put maltretira ionako sam dobar zadnjih dana jebeš 2 soma, i uplatim normalno tiket. i posle toga stavim još dva tri dublića i trilinga i stavim opet Dramonda na jedan kad vidim granicu digli na 15,5!!! Reko u sebi KAKVI MORONI luzerski, uplatio sam singl 2000 dinara i odmah digli granicu za poen, doduše svuda je i bila 15,5 ali opet dal je moguće DA ME PRATE ha haha. Tek sada vidm kad sam ušao na Forum da je Embiid out!!! Pogodio sam tačno uplatu pre i posle vesti u par minuta, neverovatno!!!
By toshiba86
Alexey35 wrote:Jedan od igraca koje sam najcesce pisao na forumu, a pored toga retko kad ga je neko ovde pomenuo sto mislim da je steta jer se pretvorio u jednodimenzionalnog igraca. Naravno rec je o Bruku Lopezu koji ce veceras zveknuti nekoliko trojki i trcati gore dole po terenu nisam ne znajuci sta tacno radi osim pravljenja blokova. Granica koju daje maxbet je po mom misljenju jako dobra za jedan kvalitetan singl. Drejmond Grin je prosao suterski trening koliko sam ispratio, ali ako i ne zaigra neće se koncepcija značajno menjati. Smol bol bi trebalo da dominira ovom utakmicom. Bice Voriorsi naostreni da se revansiraju za ono sto su doziveli u Orakl Areni, ne znam kad je ih neko tako demolirao u njihovoj dvorani. Ono je sto je verovatno najbitnije za ovaj tip je da ce Iljasova biti spreman za mec, a to je upravo taj igrac od kojeg ocekujem da bude sa Janisom na visokiim pozicijama.

B.Lopez under 12,5

To če biti lokal klada?
By Alexey35
#113176 Mislim da postoji maxbet i van Srbije, u Bosni i Makedoniji valjda, ali nisam siguran. U svakom slucaju ne prave oni granice, nisu bas toliko ozbiljna kladionica, verovatno u nekoj inostranoj moze da se nadje Lopez na 12,5 odakle su ga i preuzeli.
By Dule
#113177 Pozdrav svima, ja sam ovde novi, svideo mi se ovaj forum i komentari, pa da vam se pridruzim. Za veceras imam dosta predloga, ali mi ovo deluje kao najsigurnije:
Cleveland Cavaliers-Sacramento Kings OTP+ (104.5) [Soccer] 1.80
Brz pace, obe ekipe vise skoncentrisane na napad, nego na odbranu. Mislim da ce ovo biti jedna neizvesna run and gun utakmica, nije Sakramento mnogo bolji od Klivlenda, pogotovo u gostima, mislim da ce im Klivlend i te kako parirati. Necu analizitati koliko je koja ekipa do sada davala poena, smatram da je nezahvalno bazirati se na tim stvarima, jer je svaka utakmica za sebe i razliciti su protivnici. Mislim da su sveukupno ekipe slicnog kvaliteta i nacina igre i da ovaj tip definitivno vredi ispratiti.
Jokić + (18.5) [Mozzart] 1.85
Jokic u direktnim okrsajima sa Zelerom cesto izlazio kao pobednik, znajuci da mu ubaci 30+ poena. Murray u poslednje vreme dosta forsira kako nema Harris-a, dosta lopti trosi, ali vecas mislim da ce imati malo tezi matchup, Kemba mozda nije vrsni defanzivac, ali mislim da je bolji nego Zeler, takodje ce imati i pomoc Lamba koji je solidan u defanzivi. Sa Jokicem se nikad ne zna, lutrija je odigrati ga, da li ce napadati kos ili asistirati, ali ako se odluci na prvu opciju, lagano ce preci granicu, jer ima najlaksi matchup veces. Murray je dosta probijao granicu, prosli mec isforsirao, dok je Jokic dodavao, nadam se da ce se veceras aktivirati vise u napadu.
Kuzma + (17.5) [Mozzart] 1.85
Svi veceras skoncentrisani na Lebrona i njegov over, prethodnu izdominirao, ali bas zato mislim da ce odbrana biti jos skoncentrisanija na njega, ako mogu barem malo da ga spuste. Tu vidim sansu u Kuzmi, decko se ne libi da sutne, znamo da je Lebron takodje i vrlo dobar asistent, imace pretpostavljam Kaningejma kao cuvara i mislik da sa njim moze da izadje na kraj, barem za tih 18p. Veliki plus za ovaj tip je neigranje Ingrama, pa Kuzmu ocekujem na barem 35min i 15+ suteva. Proslu igrao 38min, 22p, sut iz igre 7/19 i opet presao granicu.
Iznesite svoj komentar ukoliko zelite, srecno svima veceras.
By Kazan23
UcenikBGD wrote:Ljudi šta mi se desilo u socceru ha ha pa ovo je smešno,ipak sad vidim zašto.
Svratim popodne i vidm Dramond over 14,5 granica!!! Ma reko moram stavim 2000din pa nema veze što pana Zver svaki put maltretira ionako sam dobar zadnjih dana jebeš 2 soma, i uplatim normalno tiket. i posle toga stavim još dva tri dublića i trilinga i stavim opet Dramonda na jedan kad vidim granicu digli na 15,5!!! Reko u sebi KAKVI MORONI luzerski, uplatio sam singl 2000 dinara i odmah digli granicu za poen, doduše svuda je i bila 15,5 ali opet dal je moguće DA ME PRATE ha haha. Tek sada vidm kad sam ušao na Forum da je Embiid out!!! Pogodio sam tačno uplatu pre i posle vesti u par minuta, neverovatno!!!

Iduci put kad budes isao u obilazak kladara obuci se u debelu zenu i nemas frke
By UcenikBGD
Kazan23 wrote:
UcenikBGD wrote:Ljudi šta mi se desilo u socceru ha ha pa ovo je smešno,ipak sad vidim zašto.

Iduci put kad budes isao u obilazak kladara obuci se u debelu zenu i nemas frke

Kako da se obučem u debelu ženu???
Mislim, znam u ženu ali kako u debelu???
Možda bolje u brkatu ženu, pošto mi je to lakše!!!