Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
baja papaja wrote:
Darko1987 wrote:A ljudi moji šta je sve Butler promašio, baš ga neće, al’ opet izgura na 12pts, samo da Detroit ne odvoji mnogo, mada očekujem da u trećoj četvrtini izdominirati!! Vučko ide fino ka over-u, a Turner je toliko glup da to nije normalno, praviti onako glupe faulove, baš je zelen! Clarkson jako blizu over-u na poluvremenu, Sexton dobar, Reggi 9pts, nije loše, Drummi&Simmons jako dobro izgleda, sve u svemu moglo bi biti nešto.... :roll: Ajmooooo!!!! :mrgreen:

Dzimi obuo druge patike za drugo poluvreme i odma se druga pesma peva :)

Baš tako!!! :lol: :lol: Kako šibaju mladi Cavs-i, Sexston&Clarkson, over-i na poluvremenu!! :mrgreen: :mrgreen: Vučko lagano, doublex2 oba uhvaćena, Simmons&Drumm, Butler&Clarkson, još Turner da pređe bar skokove, i vrh noć!!! Ajmoooo!!!! :mrgreen:
By yoldza
#113279 Jesam atrucnjak i Detroit u live promasim
Kako lose vece za mene. E moj Regie samo 13 suteva jedino da tebe care puste da ti sam igras pravi bi bio igrac ,idiot pravi...uze mi lik pteko 1000 evra dobitka grrr....Jokic 16 nemos kad 1/17 nisu isli over ipak ta stats nesto znaci :twisted: danas novi dan nove pobjede ,barem je dragic imao 21 min i zagarantovan under ...
By Don_Mitchell
#113286 NEMILOOOOOOOO KESOLOVILOOOOOOOOOOOO, NOCAS UBIJANJE NA NAJJACE HAHAHHAHAHAH :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

cili zivot tucem undere, single i double, svaki misec plus a nocas na jednoj utakmici, detroit-fila 4 overa pogodim hahahhah, betfair na respiratorima, conley lagano under, ulovija duju na gsw, steta za parkera jedino, njega iduci put all in under igram