Don_Mitchell wrote:ekipa sta mislite jel bi nocas sabonis mogao zaigrati, ako dan imamo zicer godine turner 15,5 under
Protiv kingsa nijedan minus nije zicer vjeruj mi, a mogao bi jer msm da je trovanje hranom u pitanju, cekamo update ali svakako nije mi za jako
mali_slave wrote:LeBron James 28.5 over
Lakersi veceras bez Ingrama protiv Spursa koje su pobijedili prije 2 noci. Kralj je bio jako dobar u toj utakmici i vidi se da kad je najteze i kad ne znaju sta ce sa loptopom Lakersi daju LeBronu i tu je sve gotovo. Nema njega ko da cuva u SA sto je i sam Greg izjavio. Cak i na prve dve utakmice koje su igrala ova dva tima LBJ je zavrsio sa 30+ poena. Oko 38-42 minuta na parketu ga ocekujem sto je dovoljno da probije granicu.
Dobar par sa te utakmice mi je i DeRozan 25.5 jer vidim da je i on sve tri utakmice bio tu na 30+(32,30,32), pa cak i Kuzma 18.5 koji je zadnju zabio 22 a prvu im je cak dao 37 poena. Drugu utakmicu je imao 15 ali za 31 minut sto je opet za 5-6 minuta manje nego sto ga ocekujem veceras zbog povrede Ingrama.
To mi je samo zapalo za oko kad sam pogledao ovu utakmicu i vjerujem da ce ova trojka odraditi dobro svoj posao veceras a posebno LBJ koji je moj najveci favorit.
Kako napisano,tako i odigrano. 3 velika overa
http://prntscr.com/lsalgn
http://prntscr.com/lsaljz
Ili ste ponvo VajseaDona pustili da vodi Forum pa uveo opet Severnu Koreju?
Prvo šta ću reć da nemam pojma tko je dotičnog forumaša vratio u život. Pretpostavljam kokodril a on se ne javlja u inbox tako da ne znam detalje. Nijedan admin ni moderator nije konzultiran oko toga
Za mene postoje dvije opcije. Prva, banirat obojicu jer silujete forum svojim svađama i niste se pomakli milimetra da se unormalite. Drugo, ostavit sve kako je
Osobno ću pustit još koji dan ovaj kaos pa ćemo vidit
Jackthetriper16 wrote:A vidis kako je unapredjenje kod nas pogresno shvaceno.Odmah nista ne radi,i jos brise postove postenom coveku.Mislim stvarno nema smisla
Najbolja rabota
Budi dobar da i tebe u tefter ne upisem