Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Phil_Luck
Don_Mitchell wrote:ekipa sta mislite jel bi nocas sabonis mogao zaigrati, ako dan imamo zicer godine turner 15,5 under

Protiv kingsa nijedan minus nije zicer vjeruj mi, a mogao bi jer msm da je trovanje hranom u pitanju, cekamo update ali svakako nije mi za jako
By mali_slave
mali_slave wrote:LeBron James 28.5 over

Lakersi veceras bez Ingrama protiv Spursa koje su pobijedili prije 2 noci. Kralj je bio jako dobar u toj utakmici i vidi se da kad je najteze i kad ne znaju sta ce sa loptopom Lakersi daju LeBronu i tu je sve gotovo. Nema njega ko da cuva u SA sto je i sam Greg izjavio. Cak i na prve dve utakmice koje su igrala ova dva tima LBJ je zavrsio sa 30+ poena. Oko 38-42 minuta na parketu ga ocekujem sto je dovoljno da probije granicu.

Dobar par sa te utakmice mi je i DeRozan 25.5 jer vidim da je i on sve tri utakmice bio tu na 30+(32,30,32), pa cak i Kuzma 18.5 koji je zadnju zabio 22 a prvu im je cak dao 37 poena. Drugu utakmicu je imao 15 ali za 31 minut sto je opet za 5-6 minuta manje nego sto ga ocekujem veceras zbog povrede Ingrama.

To mi je samo zapalo za oko kad sam pogledao ovu utakmicu i vjerujem da ce ova trojka odraditi dobro svoj posao veceras a posebno LBJ koji je moj najveci favorit.

Kako napisano,tako i odigrano. 3 velika overa

http://prntscr.com/lsalgn

http://prntscr.com/lsaljz
By UcenikBGD
#113297 Svaka čast dvaesosmice, otkad si postao admin, nisi postavio nijedan tip niti analizu a Učenikove postove brišeš, već treći, četvrti put mi je izbrisan post, samo ne znam zbog čega??? AKo smetam na Forumu lepo mi reci, direktno "u lice, koliko se može direktno u lice biti na Forumu" i neću isati više a jok jajarski mi brišeš post koji sam pisao 15 minuta, sa sve argumentima Yoldži što sam odgovorio! Stvarno sramota!!!
Ili ste ponvo VajseaDona pustili da vodi Forum pa uveo opet Severnu Koreju?
By Master Yoda
#113302 Ja sam izbrisao cijelu raspravu

Prvo šta ću reć da nemam pojma tko je dotičnog forumaša vratio u život. Pretpostavljam kokodril a on se ne javlja u inbox tako da ne znam detalje. Nijedan admin ni moderator nije konzultiran oko toga

Za mene postoje dvije opcije. Prva, banirat obojicu jer silujete forum svojim svađama i niste se pomakli milimetra da se unormalite. Drugo, ostavit sve kako je

Osobno ću pustit još koji dan ovaj kaos pa ćemo vidit
By Miki28
Jackthetriper16 wrote:A vidis kako je unapredjenje kod nas pogresno shvaceno.Odmah nista ne radi,i jos brise postove postenom coveku.Mislim stvarno nema smisla :lol:

Najbolja rabota :lol:

Budi dobar da i tebe u tefter ne upisem