nbaspecialtips wrote:Ucenice, sad bez zajebancije... kruze price po forumu da je miki dobio admina na par dana samo da bi tebi brisao postove i da bi skinuo ban sa yoldze
Dobar centaršut
nbaspecialtips wrote:Ucenice, sad bez zajebancije... kruze price po forumu da je miki dobio admina na par dana samo da bi tebi brisao postove i da bi skinuo ban sa yoldze
kokodril wrote:Pep9 wrote:Miki je i mason
Iluminat
kokodril wrote:UcenikBGD wrote:Svaka čast dvaesosmice, otkad si postao admin, nisi postavio nijedan tip niti analizu a Učenikove postove brišeš, već treći, četvrti put mi je izbrisan post, samo ne znam zbog čega??? AKo smetam na Forumu lepo mi reci, direktno "u lice, koliko se može direktno u lice biti na Forumu" i neću isati više a jok jajarski mi brišeš post koji sam pisao 15 minuta, sa sve argumentima Yoldži što sam odgovorio! Stvarno sramota!!!
Ili ste ponvo VajseaDona pustili da vodi Forum pa uveo opet Severnu Koreju?
Miki nije admin tj. Moderator... Tvoj kvalitet je da imaš teoriju urote u glavi![]()
,bez toga se na ovim prostorima ni disat ne može
![]()
![]()
Svaki forum koji drži do sebe kao zakvog mora imat dva ovna koji se podbadaju ,hvala ti na tome..... Mada u zadnje vrijeme i niste nešto kreativni u vrijeđanju
Nego šta ima u bulevaru 41a kod AV
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]