Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
yoldza wrote:
Jackthetriper16 wrote:
nbaspecialtips wrote:ma zajebano je to... anthony razvuce parket, u reketu ostane samo gobert- kad west krene na kos gobert mora iskocit da ne bi ostavio polaganje, i westbrook samo cusne adamsu i eto poena bez imalo muke... dadne mu 5 takvih lopti i gotovo... ne bi me cudilo ni da prebaci do poluvrmena

Pa tako igraju uglavnom,ali mislim da se Juta dosta dobro krece u odbrani pa ce i Favors da pripomogne ne verujem da ce bas tolko lagano da se seta Adams,jer kad krene Wbrook uglavnom skupe skroz,ne dozvoljavaju puno poena iz reketa,definitivno za preskakanje,ali ja cu da rizikujem.:D

Jacki ja te pratim sa Adamsom 11.5 under idemo da uzmemo taj kes :)...realan tip prosle sezone 11 ,2 i 9 pts :) mada ove sezone igra odlično adams

Kažete da će Gober da ima skraćenu minutažu a igrate Adamsa Under ??? Mnogo pametno,al kad bi se zezali!! Pa ko će da zaustavi Adamsa koji igra prosečno 33 minuta ako očekuješ Gobera na 20 minuta i restrikciju, u tih 15tak minuta lufta??
By UcenikBGD
nbaspecialtips wrote:Moze adams lagano i sa gobertom kad ih okc rasiri pa westbrook gurne koju loptu u prazan reket, ili od ena kos pa samo spusti loptu adamsu

Pa ja to da kažem, Yoldžić bi me odmah napao da hejtam posle meča iako to kažem pre meča!? Ja ne razumem dal neko pročita moj post i šta sam napisao ili odmah kreće u napad! Proziva me za Gobera da sam nešto rekao i piše naravno da se slaže sa Underom na njega,a ja sam isto napisao da se slažem sa Underom na Gobera14,5 kad je Miki napisao,samo sam rekao da se ne iznose dezinformacije da će imati skraćenu minutažu kada to nigde nije zvanično objavljeno, i odmah pišu kako ja hejtam Goberta under! A ja se isto složio sa tim tipom under! :?: :!:
By Shaw Hitcher
UcenikBGD wrote:
nbaspecialtips wrote:Moze adams lagano i sa gobertom kad ih okc rasiri pa westbrook gurne koju loptu u prazan reket, ili od ena kos pa samo spusti loptu adamsu

Pa ja to da kažem, Yoldžić bi me odmah napao da hejtam posle meča iako to kažem pre meča!? Ja ne razumem dal neko pročita moj post i šta sam napisao ili odmah kreće u napad! Proziva me za Gobera da sam nešto rekao i piše naravno da se slaže sa Underom na njega,a ja sam isto napisao da se slažem sa Underom na Gobera14,5 kad je Miki napisao,samo sam rekao da se ne iznose dezinformacije da će imati skraćenu minutažu kada to nigde nije zvanično objavljeno, i odmah pišu kako ja hejtam Goberta under! A ja se isto složio sa tim tipom under! :?: :!:

Trener je rekao da ce imati skracenu minutazi ali ce to zadrziti za sebe i nije specifirao koliko ce dobivati minute.
By sheva97
#77756 Double
Booker 24,5 over
Beal 23,5 over

Triple
Warren 18,5 under
Melo 19,5 under
OKC 1

Vaceras odlicna noc pogodjen double rukomet,pogodjen triple LP jos nba ako posluzi bice ekstra, Beal ste vec spominjali dosta mislim da ce danas konacno povuci nakon par slabih predstava, a booker igram nekako na osecaj decko je juce ispalio 32 suta danas isto mislim, da ce uzeti ogroman broj,torotno slabo brani njegovu poziciju jeste da je b2b tekma al nekako me vuce na over Booker . Sretno i da bude sto vise dobitnih nocas :)

Image Image
By Chaz

Naravno da Adams ne moze lagano protiv Jute preko 12,5.Moze se desiti ali lagano- nikako. Da je to sa Vestbrukovim asistencijama tacno i tako lako onda Adams ne bi ove sezone na celu ligu u 19 meceva ,9 puta isao under 12,5.A danas ga ceka elitni cuvar i elitna timska odbrana.O tome koliko lagano moze Adams u over 12,5 veceras valjda govori i to da je stao na 9 u jedinoj utakmici koju su ove sezone igrali sa Jutom.Tada je Vestbruk bio potpuno posvecen razigravanju(uzeo je 11 suteva,a u proseku uzima preko 19) i ni to razigravanje nije vredelo Adamsu.Koliko bi lagano mogao Adams u over vcr govori i to da je u sve 3 utakmice iz prosle sezone protiv Jute on isao under - 2,10,9 poena je davao.Dakle prosle sezone kada nije bilo PG i Mela koji su valja napomenuti uzeli 45 suteva iz igre u jedinoj utakmici sa Jutom ove sezone.Cak ni to sto ce Gober verovatno igrati oko 25 minuta ne menja previse situaciju i Adams stoga ima strasan value na under 12,5.
By nbaspecialtips
#77760 Jel ti druze realno uzimas dolazak Carmela ko minus za adamsa? :D
Adams igra bolje nego prije a karamela mu samo moze pomoci ovdje... Koliko si utakmica OKC gledao ove sezone? OKC nije imao nikoga da sutne loptu sem westbrooka- igraci ko roberson mogu samo kada su pod obrucem... sad imaju carmela koji samo na trojci stoji u jednom cosku... PG slicno... razvlace igru i ostavljaju prostor u reketu gdje kao sto sam rekao west moze lako uci nakon sto zaobidje rubia i jedino sto treba jeste da cusne loptu adamsu za lagane poene- a tu Gobert ne moze NISTA... Adams nije scorer, necu on kreirat sebi akcije da na njega gobert toliko utica kao sto utice na Townsa, Gasola i sl.. Adams samo dobija lopte da zavrsi lagan napad.

Takodje, Adams je kod kuce na prosjeku 15,6! Ta utakmica od devet poena se igrala u hostima, i eto zanimljivost jedna- ofulo je tri slobodna..
I da se dotaknem tog da je Westbrook tada "razigravao"... Covjek je na toj utakmici sa Utom imao 9 assistencija... to je manje nego sto mu je prosjek ove sezone... Nemati loptu i razigravati nije ista stvar :)

Tako na kraju, iako je Adams malo blizi underu ovdje, to nije nikakav "cist value" ili "strasan value"

Tako je Gobert zaustavio i Nurkica.. Limitirao ga na 20 poena (s tim da je Nurkic promasio 4 bacanja) :D
By Jackthetriper16
nbaspecialtips wrote:Jel ti druze realno uzimas dolazak Carmela ko minus za adamsa? :D
Adams igra bolje nego prije a karamela mu samo moze pomoci ovdje... Koliko si utakmica OKC gledao ove sezone? OKC nije imao nikoga da sutne loptu sem westbrooka- igraci ko roberson mogu samo kada su pod obrucem... sad imaju carmela koji samo na trojci stoji u jednom cosku... PG slicno... razvlace igru i ostavljaju prostor u reketu gdje kao sto sam rekao west moze lako uci nakon sto zaobidje rubia i jedino sto treba jeste da cusne loptu adamsu za lagane poene- a tu Gobert ne moze NISTA... Adams nije scorer, necu on kreirat sebi akcije da na njega gobert toliko utica kao sto utice na Townsa, Gasola i sl.. Adams samo dobija lopte da zavrsi lagan napad.

Takodje, Adams je kod kuce na prosjeku 15,6! Ta utakmica od devet poena se igrala u hostima, i eto zanimljivost jedna- ofulo je tri slobodna..
I da se dotaknem tog da je Westbrook tada "razigravao"... Covjek je na toj utakmici sa Utom imao 9 assistencija... to je manje nego sto mu je prosjek ove sezone... Nemati loptu i razigravati nije ista stvar :)

Tako na kraju, iako je Adams malo blizi underu ovdje, to nije nikakav "cist value" ili "strasan value"

Tako je Gobert zaustavio i Nurkica.. Limitirao ga na 20 poena (s tim da je Nurkic promasio 4 bacanja) :D

Ja sam se ogradio i reko da je riskantan,nikako siguran.Melo siri teren,i vrte pik en rol,adams ima odlicne brojke,ali i slabiji def centri su mu malo digli prosek u poslednje 3 utakmice.Ali meni Juta sa Goberom deluje stv odbrambeno jaka ekipa,organizovana,dosta preuzimaju,umeju da postave odbranu,da zagrade reket.Ja veceras polazem nade u Jutinu odbranu i Gobera,vise nego u Adamsov napad,tj njegov i Wbrookov pnr,sta ce biti videcemo :)