Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
Jackthetriper16 wrote:
yoldza wrote:Image

https://imgur.com/a/UfjjP

Jebo li ti svoju kevu Porter :/

Uuu brate svaka cast sta si ti povezao,stvarno steta.Adams izdivljao jbg.

Ja da sam ostao budan podelio bih vam monroe over za jako ali jbg mora se ustajati u 5 pa na posao...danas ne vjerujem da ću stići mora se malo poslije posla ici igrati "nba" ali u zivo da odglumila portera to neće biti teško... :lol: :lol: :lol:
By Jackthetriper16
yoldza wrote:
Jackthetriper16 wrote:
yoldza wrote:Image

https://imgur.com/a/UfjjP

Jebo li ti svoju kevu Porter :/

Uuu brate svaka cast sta si ti povezao,stvarno steta.Adams izdivljao jbg.

Ja da sam ostao budan podelio bih vam monroe over za jako ali jbg mora se ustajati u 5 pa na posao...danas ne vjerujem da ću stići mora se malo poslije posla ici igrati "nba" ali u zivo da odglumila portera to gneće biti teško... :lol: :lol: :lol:

Haha :D Ako,nije to lose :D
Ja sam ispao malo tvrdoglav sto se tice Adamsa,nisam gledao utakmici,pogledao sam highlights,realno je Adams razbio,nije tolko vrteo pnr,ali uglavnom dobijao lagane poene zakucavanja,dva off skoka popravna,malte ne do poluvremena izaso sto rece nbaspecial bio je u pravu.Veceras veca ponuda pa videcemo sta cemo odabrati :)
By Kyrie94
yoldza wrote:
yoldza wrote:Po meni danas
T.J. under
Beal over
Favors under
Mello under

Šta da se kaže na ovo postavljeno pre svih granica mello favors. tj warren ladano dosli a beal 26 pocetak 3/4 haha i opet sam ja taj koji pojma nema :) 8-) 8-) 8-)

https://imgur.com/a/DfzCg
Odigrano odmah kad sam vidia tvoj post..svidili mi se parovi al eto nije bia jak ulog
Hvala
By DirkNowitzki
#77821 NEKA TREPKA !!!

SINGL DANA !!! NEMA SANSE ZA PROMASAJ

Karpos Sokoli - Szombathely 1 Hendikep +34.5 1.85 Mozzart

Sokoli jesu slabi, ali nisu toliko za da izgube sa 35 razlike. Plus igraju kod kuce, plus svi igraci igraju, nema izostanaka, pa da pustaju deca da igraju...

P.S. Znam da nije ovde mesto ovom postu, zato sto je ovde ovo za NBA ali hteo sam svi da vide...
By Shaw Hitcher
DirkNowitzki wrote:NEKA TREPKA !!!

Sokoli jesu slabi, ali nisu toliko za da izgube sa 35 razlike. Plus igraju kod kuce, plus svi igraci igraju, nema izostanaka, pa da pustaju deca da igraju...

P.S. Znam da nije ovde mesto ovom postu, zato sto je ovde ovo za NBA ali hteo sam svi da vide...

Neznam koliko pratis ali skoro nitko neigra za Sokoli imaju 7 igraca 2 od nhij uopce neulaze u igru sve mladince plus igraju u drugu salu i nemaju para juce su od Blokotehna izgubili 84 50
By DirkNowitzki
Shaw Hitcher wrote:

Neznam koliko pratis ali skoro nitko neigra za Sokoli imaju 7 igraca 2 od nhij uopce neulaze u igru sve mladince plus igraju u drugu salu i nemaju para juce su od Blokotehna izgubili 84 50

E to nisam znao. Onda moguce je i 50 da izgube... Izvinjavam se, dobro sto si na vreme reagiraju, da se ljudi ne zalete... Hvala zemjace, izvinjavam se jos jednom.
By Miki28

Da pratim? Koja je konferencija, istok ili zapad?

Kako poludim kad vidim neke tipove a da nisu Nba na ovoj temi. Pazi ti taj nastup, sa kakvim ubedjenjem NEKA TREPKA, NEKA GORI, UZIMAMO KES

Aj sad lijepo danas da das predloge za Nba da uzmemo pare
By DirkNowitzki
Miki28 wrote:
DirkNowitzki wrote:
Da pratim? Koja je konferencija, istok ili zapad?

Kako poludim kad vidim neke tipove a da nisu Nba na ovoj temi. Pazi ti taj nastup, sa kakvim ubedjenjem NEKA TREPKA, NEKA GORI, UZIMAMO KES

Aj sad lijepo danas da das predloge za Nba da uzmemo pare

Marc Gasol plus (ide na Kantera, razvalice ga zato sto je ovaj ocajan defanzivac)
Oladipo plus (prvi igrac indijana, najvise forsira, povoljan match up)
Lebron minus (nece se on zamarati veceras, ovo je laka utakmica za Kavse)
Dragic minus (u ocajnoj je formi, igraju u gostima kod Sparsa, spori tempo)