Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By nbaspecialtips
yoldza wrote:
toshiba86 wrote:Bio je odličan tipster uz svaki par je bila i sažeta analiza i imao je odlične rezultate Adis.Taj nedostaje dosta ovom forumu od bivših.

Paon je vip itvorio zar ne

Pa nije to VIP koliko ja znam nego je to humanitarno za neku djevojcicu :D

BTW na stranu yoldzin sukob sa yodom, ja smatram da je Yoda odlican admin
By kokodril
#113522 Molim sve koji navode: osobno znam x,y ljudi koji ne pišu zbog ovog ili onog da napišu koji su to koji ne pišu , banove ne dajem niti namjeravam
Nije mi jasno da nakon dana u kojem se pogodilo baš puno tipova odjednom to nije bitno već je bitno što se dva lika podjebavaju na simpatičan nikako bezobrazan i vulgaran način, čini mi se da je broj onih kojima to smeta do 5 a ostale baš briga samo neka ovi što znaju pišu parove, naravno uvijek se nađe i uvrijeđena frajla kojoj smeta što sunce izlazi na istoku , ali danas na 4 utakmice ima više analiza i komentara nego kad bi bilo prije i po10 utakmica
Fraze forum prije,jučer,danas bio na nivou i ta sranja nabijem na spolovilo jednom zauvijek, od jučer se ne živi
Imate trenutno 10+ ozbiljnih poznavatelja ove igre koji su danas ostavili svoje parove,komentare,razmišljanja ako vam to nije dovoljno uplatite vip i prst u uho, iđat će te svaki mjesec ,+123,47 unita pa ako je unit 1000eura nakon mjesec dana kupujete stan
Ili još jednostavnije s tim koji ne pišu ovdje napravite novi forum ,
Poruka svim filozofima : krivom kurcu i dlaka smets
By yoldza
nbaspecialtips wrote:
yoldza wrote:
toshiba86 wrote:Bio je odličan tipster uz svaki par je bila i sažeta analiza i imao je odlične rezultate Adis.Taj nedostaje dosta ovom forumu od bivših.

Paon je vip itvorio zar ne

Pa nije to VIP koliko ja znam nego je to humanitarno za neku djevojcicu :D

BTW na stranu yoldzin sukob sa yodom, ja smatram da je Yoda odlican admin

E vidis ja ne smatram jer on kaznjava posledicu a ne uzrok...bane ovde kao sa neba vam bam ko je najvise posovao bun ,zasto kako to njega ne zanima ,ohladi se forum i cao...NBA vitezu je stalo da na foum bude posjetilaca a sa tom politikom.bam bam bun nece vala biti...
Uzeo malo pre u mozzartu njihovo bezobrszno ponasanje
Lowry over 12.5
Midlton over 15.5

U bet365
drami under 17.5
Valanc 12.5 under
Siakam 16.5 under
Lowry 15.4 under jace nego over ma 12.5 eto to sam ja veceras kombinovao
By mali_slave
#113529 Mozda nije pitanje za ovu temu,ali posto vidim da dosta vas igra u Bet365, odlucio sam i sam da napravim account. E sad kad hocu da isplatim novac ne mogu zbog ovog KYC sta god da je to. Poslao sam im licnu i pasos,pa me zanima od vas koji ste to prosli,koliko traje taj proces potvrde dokumenata???
Hvala u svakom slucaju :D
By yoldza
mali_slave wrote:Mozda nije pitanje za ovu temu,ali posto vidim da dosta vas igra u Bet365, odlucio sam i sam da napravim account. E sad kad hocu da isplatim novac ne mogu zbog ovog KYC sta god da je to. Poslao sam im licnu i pasos,pa me zanima od vas koji ste to prosli,koliko traje taj proces potvrde dokumenata???
Hvala u svakom slucaju :D

1-2 dana ako ne bude salji ponovo Email....samo kad pre islpata :D
Last edited by yoldza on 09 Dec 2018, 21:12, edited 1 time in total.