Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By mali_slave
yoldza wrote:
mali_slave wrote:Mozda nije pitanje za ovu temu,ali posto vidim da dosta vas igra u Bet365, odlucio sam i sam da napravim account. E sad kad hocu da isplatim novac ne mogu zbog ovog KYC sta god da je to. Poslao sam im licnu i pasos,pa me zanima od vas koji ste to prosli,koliko traje taj proces potvrde dokumenata???
Hvala u svakom slucaju :D

1-2 dana ako ne bude salji ponovo Email....samo kad pre islpata :D

Imao sam neke pogotke ovih dana,neke sam i prepisivao ponajvise od tebe. A i fudbal me kenja strasno,igram 2+ (5-10) utakmica jaci ulog 20-50e zavisi od kvote. Evo danas Real sugavi obara me na 2 tiketa,ali tu je NBA da mi popravi raspolozenje.
Prepisujem Mitchela over, Valanciunasa skokove manje i prokletog R.Jacksona over
By WhiteWolf
#113540 Ispratite koliko ko moze Jodin tip za Kembu. Sve sto je napisao. Pritom je njujorcanin, igra u MSG pred porodicom i prijateljima, motiv vise :) I u contract godini je, znaci da mora da se trudi da pruzi dobre partije ako hoce te $ iduce godine. Granica od 23,5 vrlo dobra posto nije presao par utakmica. Srecno svima
By DDeRozan
#113541 Pozdrav, od mene veceras:

A. Davis 27,5 VISE

Koliko sam video bez obzira sto je Drumond i sto izgleda kao dobar defanzivac upravo je suprotno. Detroit na poziciji centra prima u proseku 25,1pts. Uzimajuci to na koga ide veceras verujem da ce mu Obrva strpati jedno 30pts. U poslednjim susretima Obrva protiv Detroita belezi od 2015 godine 38, 30, 33, 31, 59, 32, 39. Sto mi je i vise nego +. Randle(iako je u neverovatnoj seriji, usao u prvi unit) ce imati malo tezi match-up protiv Grifina tako da verujem da ce Davis i veceras uzimati lopte i sutati kao blesav.

S. Ibaka 14,5 VISE

Igrali su ove sezone gde im je dao 30pts sa tim da nije igrao Lenard. Ali svakako mi je tip veceras jer Lopez dosta lose brani reket i usmeren je ka drugom delu terena. A Ibaka svakako moze to da iskoristi i da opet zablista , ne ocekujem bas puno poena ali ga cenim na nekih 16pts veceras minimum. U proseku MIL na poziciji centra prima 24,5 pts.

D. DeRozan 23,5 VISE

Sve ide u prihod ovom tipu, ide na Mitchela koji nije bog zna sta u odbrani a i za ovog igraca nema sta da se kaze. Prosla tekma gde ih je Juta razbila i bio BO, morace sada DeRozan da preuzme stvari u svoje ruke i da odigra jos jednu tekmu sa 25+ poena. Cinjenica je da stoji da Juta prima najvise sa pozicije pleja ali to je zbog toga sto nije Rubio igrao i Mitchel je bio na poziciji PG.

D. Mitchel 21,5 VISE

San Antonio totalno drugaciji ove sezone gledam opponent averages i deluju da primaju priblizno poena kao SAC na svim pozicijama. :D Al dobro, zato sam se razmisljao da li Rubija ili Micela pa sam ipak otisao za ovim neverovatnim klincem. 20 pts prosla tekma za 25 minuta(uzeo 13 suteva, 7/13) gde je bio BO, sto znaci i da uzme njegovih prosecnih 17-18 suteva za mene je ovo prelaz lagan samo da bude dobra tekma i bez BO sto ne bi trebalo da se ponovo. Nema ko da ga cuva u SA, a ide na DeRozana koji isto tako nije puno ukljucen u odbrani.

Mozzart