- 08 Dec 2016, 00:52
mkbdp wrote:Kakva su razmisljanja danas za overe za jamesa (25,5) i anthonyja (23,5)? Licno verujem da bi oba mogla i trebala da predju zadate granice ali zanima me misljenje malo ozbiljnijih tipstera od mene. Generalno igram svaki dan i imam neke svoje nacine na koje igram tikete ali ovde ne iznosim nikakva misljenja i analize da ne bude kasnije posle promasaja pljuvanja po onome ko je postavio ''losu'' analizu kao sto vidim da se ovde dogadja cesto. Svaka cast svima ali bih najradije da cujem komentar od darka1987, srecno svima danas

Post postavljen na pogresno mesto, ako mogu moderatori neka ga prebace 
Drug, tek sad malo listam po forumu i vidjeh tvoj post, pa evo ukratko šta mislim o ovim tvojim prijedlozima, mada mislim da sam zakasnio, ali iskoristiću ovaj moj post i kao analizu, jer sam i ja jednog uzeo...
LeBron James (CLE) 25,5 OVER @ 1,85 WWinMSG, po meni 80% igrača u NBA ima veći motiv nego inače da odigra dobru tekmu, a među njima je i King svakako (prošla sezona 27, 31pts). E sad mene malo brine jedana činjenica, a to je da LeBron maksimalno forsira saigrače, i često se desi da Irving i Love budu prve napadačke opcije, ako ih krene onda on uopšte ne mora da forsira. Povoljna okolnost za over King-a je ta što J.R. Smith ne igra, tako da bi James večeras ipak morao uzeti malo više na sebe. Matchup je Melo, on kroz čitavu karijeru nikad nije igrao neku specijalnu odbranu, mada to i nije bitno toliko, ja King-a ne bi igrao samo protiv Spurs-a jer smatram da jedino Leonard u ligi može napraviti probleme. Glupo je iznositi neku statistiku, za mene u ovom meču je jedini uslov za King-ov over taj da meč bude u egalu do samog kraja, mislim da ovaj New York to može, mnogo bolje igraju u svom MSG-u. Malo sam analizirao mečeve Cavs-a, evidentno je da King više forsira na gostovanjima, na zdanjih 5 samo protiv Bucks-a nije prešao ovu granicu (stao na 22, i tu bio on ubacio preko 25 ali Giannis i društvo su počistili Cleveland pa je King morao na klupu 5-6 min prije kraja) tako da ova činjenica ide u prilog.
Ukratko čekujem jedan tijesan i izjednačen meč, 210-215 poena, LeBron bi u takvom meču trebao biti u igri i 40+ minuta(zadnja 2 meča 45, 42 min), 20+ šuteva (zadnja 2 meča 13/22, 12/26), a kada se to desi onda je over u 70-80% mečeva, večeras je MSG, Smith out, Anthony matchup, svi uslovi za over su tu, ja sam spreman za rizik i uzeo sam ga!!
Što se tiče Mela, ja njega rijetko igram, jednostavno njemu nikad ne znaš, ali večeras bi i on morao biti naložen, ipak šampion dolazi u New York, King je tu, motiva neće faliti ni malo, ali nije mi nikako konstantan, mada ovih 23 poena nije visoka kada se uzme u obzir da će i on ispaliti 20+ lopti, ali kažem ti ja imam loša iskustva sa njim i rijetko ga igram, ali na narodnom ću i njega ispratiti večeras...
Kad sam se raspisao ovoliko evo i jedan prijedlog od mene, niko ovo nije pomenuo:
Orlando Magic - Boston Celtics 1 @2,08 WWinThomas je out, po meni to je ogroman hendikep za Boston, motor tima, glavni skorer u ekipi, od njega sve kreće, mislim da nemaju pravu zamjenu za njega. Sa druge strane preporođeni Orlando, u zadnjih 5 mečeva imaju 4 trijumfa, izgubili su od Memphis-a meč koji su morali dobiti. Gledao sam njihova zadnja 2 meča, ono što me je fasciniralo je klupa Magic-a, Green, Vučević, Meeks igraju fantastično. Uhvatili su dobar ritam i očekujem da večeras nastave pobjednički niz. Tradicija nije nešto što bi trebalo da bude presudno, ali ja to uvijek pogledam, Orlando je dobio zadnjih 5 mečeva u svojoj dvorani Boston, nije na odmet ni ovaj podatak.
Ukratko, Orlando je u dobroj formi, gosti baz najboljeg igrača, čini mi se da ova kvota ima value, ja se nisam mnogo premišljao i vezao sam sa King-om, sretno ako neko prati...
Last edited by Darko1987 on 08 Dec 2016, 01:15, edited 1 time in total.