Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Velika ponuda, biramo 3x2

26
20%
12
9%
26
20%
25
19%
9
7%
11
8%
4
3%
9
7%
10
8%
By BBeal
tck1979 wrote:
Nbafan wrote:Ma sve je meni jasno al onda ga niste ni trebali stavljat u anketu. Prošla baba s kolačima jer kao što rekoh analiza nije pisana za 18,5 već za 20,5. Svi znamo šta znače 2 poena. Lp :)

Ne znam zašto vežeš svoju analizu s ovom anketom,tvoja analiza je na 20,5 i po toj granici mnogi su ispratili taj par i po meni je vrlo dobar pick i ja sam ga također igrao po toj granici.
Sada je postavljena anketa za ljude koji navečer igraju igrače kada izađu sve vijesti tko igra tko ne da se vidi koga većina najviše tipuje po ovim granicama koje su sada u većinu kladionica.
Nema smisla sada postaviti npr. Bradleya over 17,5 ako je njemu granica uglavnom 20,5.

Vo makedonija uste e 17.5
By pauza
#59006 ljudi, cisto dobronamjerno, nemojte se zalecati sa whitesideom, howard je igrac koji dosta cesto pravi faul u napadu, a ne sumnjam da ce imati pune ruke posla protiv whitesidea veceras, tako da bi sebe mogao da uvede u probleme, bas kao i sinoc, kada je u rekordnom roku imao 3 faula.. znamo da u majamiju nema ko osim whitesidea i dragica, nije toliki zicer da bi ga jurili sa nenormalnim novcima, ima tu mnogo boljih parova... oprezno..
By kokodril
pauza wrote:ljudi, cisto dobronamjerno, nemojte se zalecati sa whitesideom, howard je igrac koji dosta cesto pravi faul u napadu, a ne sumnjam da ce imati pune ruke posla protiv whitesidea veceras, tako da bi sebe mogao da uvede u probleme, bas kao i sinoc, kada je u rekordnom roku imao 3 faula.. znamo da u majamiju nema ko osim whitesidea i dragica, nije toliki zicer da bi ga jurili sa nenormalnim novcima, ima tu mnogo boljih parova... oprezno..

Opće poznata stvar je da narodni heroji ginu , kad god o jednom igraču ima više od 4 posta ne vuče na dobro
By burke
kokodril wrote:
pauza wrote:ljudi, cisto dobronamjerno, nemojte se zalecati sa whitesideom, howard je igrac koji dosta cesto pravi faul u napadu, a ne sumnjam da ce imati pune ruke posla protiv whitesidea veceras, tako da bi sebe mogao da uvede u probleme, bas kao i sinoc, kada je u rekordnom roku imao 3 faula.. znamo da u majamiju nema ko osim whitesidea i dragica, nije toliki zicer da bi ga jurili sa nenormalnim novcima, ima tu mnogo boljih parova... oprezno..

Opće poznata stvar je da narodni heroji ginu , kad god o jednom igraču ima više od 4 posta ne vuče na dobro

Sinoc sam izbjegao Gasola manje,veceras cu izbjeci Whiteside-a manje..pa cak i od 20,5..bolnica je u Miamiju..tko ce ako nece Dragic i on..ja cu radije uzet Dragica vise pa kako bude..neka Whiteside zabije i 5 koseva nece mi biti zao..to da je Miami kompletan odmah bi ga igrao manje,ali onda bi i granica bila niza..tako da cu ga ja izbjeci,a vi po svojemu ;)
By russellwes
#59012 Ovo pisem s mobitela, nadam se da necete zamjeriti. Poceo sam voditi tu statistiku na forumu, ali cisto da se zna, okacio sam tamo u svom prvom postu 2 dodatna singla te to necu brojati u statistiku, vec sam iznio moje misljenja da mi se ta 2 para svidjaju. Znaci sinoc 3/3 a danas brojim Fourniera i sada ovaj single.

Chris Paul 18.5 Više 1,70 SuperSport

Mislim da ga nitko nije spomenuo, i da se on mora uzeti danas. Cak iako znamo svi da sada manje forsira, u utakmici protiv Warriorsa, prema meni definitivno par za odigrati. Kao prvo, ocekuje nas sigurno jedna sjajna utakmica, a Chris ce imati matchup sa Curryem, kojega boli patka za obranu. To ce sigurno igrac iskusan kao Chris znati iskoristiti. Kao drugo, Griffin ce imati tezak matchup, a to je Green, koji vazi za jednog od boljih defanzivaca lige. Tako da, kad se sve zbroji i oduzme, Paul je sigurno tip za uzeti sa tog meca.
By MaChao
#59017 Za miami,po meni kad gledam majami nije tu da nema ko zabiti,napotiv tu je tyler jonson koji ima svu slobodu u igir kao i josh koji je sad povredjen,elem za mene na tom mecu licno je zmaj i tyler over a beli ili preskociti ili manje,jer kad sam gledao prosli mec covek dok ga je dwight cuvao sutne 2 puta cim ovaj izadje svaki put je sutnuo jednostavno je imao strah,da li ce i veceras ne znam. Pozdrav
By Darko1987
mkbdp wrote:Kakva su razmisljanja danas za overe za jamesa (25,5) i anthonyja (23,5)? Licno verujem da bi oba mogla i trebala da predju zadate granice ali zanima me misljenje malo ozbiljnijih tipstera od mene. Generalno igram svaki dan i imam neke svoje nacine na koje igram tikete ali ovde ne iznosim nikakva misljenja i analize da ne bude kasnije posle promasaja pljuvanja po onome ko je postavio ''losu'' analizu kao sto vidim da se ovde dogadja cesto. Svaka cast svima ali bih najradije da cujem komentar od darka1987, srecno svima danas :) :) :)
Post postavljen na pogresno mesto, ako mogu moderatori neka ga prebace :D

Drug, tek sad malo listam po forumu i vidjeh tvoj post, pa evo ukratko šta mislim o ovim tvojim prijedlozima, mada mislim da sam zakasnio, ali iskoristiću ovaj moj post i kao analizu, jer sam i ja jednog uzeo... :roll: :mrgreen:

Image
LeBron James (CLE) 25,5 OVER @ 1,85 WWin

MSG, po meni 80% igrača u NBA ima veći motiv nego inače da odigra dobru tekmu, a među njima je i King svakako (prošla sezona 27, 31pts). E sad mene malo brine jedana činjenica, a to je da LeBron maksimalno forsira saigrače, i često se desi da Irving i Love budu prve napadačke opcije, ako ih krene onda on uopšte ne mora da forsira. Povoljna okolnost za over King-a je ta što J.R. Smith ne igra, tako da bi James večeras ipak morao uzeti malo više na sebe. Matchup je Melo, on kroz čitavu karijeru nikad nije igrao neku specijalnu odbranu, mada to i nije bitno toliko, ja King-a ne bi igrao samo protiv Spurs-a jer smatram da jedino Leonard u ligi može napraviti probleme. Glupo je iznositi neku statistiku, za mene u ovom meču je jedini uslov za King-ov over taj da meč bude u egalu do samog kraja, mislim da ovaj New York to može, mnogo bolje igraju u svom MSG-u. Malo sam analizirao mečeve Cavs-a, evidentno je da King više forsira na gostovanjima, na zdanjih 5 samo protiv Bucks-a nije prešao ovu granicu (stao na 22, i tu bio on ubacio preko 25 ali Giannis i društvo su počistili Cleveland pa je King morao na klupu 5-6 min prije kraja) tako da ova činjenica ide u prilog.

Ukratko čekujem jedan tijesan i izjednačen meč, 210-215 poena, LeBron bi u takvom meču trebao biti u igri i 40+ minuta(zadnja 2 meča 45, 42 min), 20+ šuteva (zadnja 2 meča 13/22, 12/26), a kada se to desi onda je over u 70-80% mečeva, večeras je MSG, Smith out, Anthony matchup, svi uslovi za over su tu, ja sam spreman za rizik i uzeo sam ga!! :mrgreen:

Što se tiče Mela, ja njega rijetko igram, jednostavno njemu nikad ne znaš, ali večeras bi i on morao biti naložen, ipak šampion dolazi u New York, King je tu, motiva neće faliti ni malo, ali nije mi nikako konstantan, mada ovih 23 poena nije visoka kada se uzme u obzir da će i on ispaliti 20+ lopti, ali kažem ti ja imam loša iskustva sa njim i rijetko ga igram, ali na narodnom ću i njega ispratiti večeras... :roll:

Kad sam se raspisao ovoliko evo i jedan prijedlog od mene, niko ovo nije pomenuo:

Image
Orlando Magic - Boston Celtics 1 @2,08 WWin

Thomas je out, po meni to je ogroman hendikep za Boston, motor tima, glavni skorer u ekipi, od njega sve kreće, mislim da nemaju pravu zamjenu za njega. Sa druge strane preporođeni Orlando, u zadnjih 5 mečeva imaju 4 trijumfa, izgubili su od Memphis-a meč koji su morali dobiti. Gledao sam njihova zadnja 2 meča, ono što me je fasciniralo je klupa Magic-a, Green, Vučević, Meeks igraju fantastično. Uhvatili su dobar ritam i očekujem da večeras nastave pobjednički niz. Tradicija nije nešto što bi trebalo da bude presudno, ali ja to uvijek pogledam, Orlando je dobio zadnjih 5 mečeva u svojoj dvorani Boston, nije na odmet ni ovaj podatak.

Ukratko, Orlando je u dobroj formi, gosti baz najboljeg igrača, čini mi se da ova kvota ima value, ja se nisam mnogo premišljao i vezao sam sa King-om, sretno ako neko prati... :roll: 8-) :mrgreen:
Last edited by Darko1987 on 08 Dec 2016, 01:15, edited 1 time in total.
By Black Mamba
#59027 @redhart pomenuio sam ga ja ranije veceras (19 ili 20h) ;)

Mrzelo me da pisem analizu pa u temi komentari samo bacih parove koje igram a Rodja je na celu kolone :)

Inace on je i sada u Soccer na 29,5 pa ako neko zeli da odigra a ima racun u Soccer eto prilike.