- 28 Dec 2016, 21:18
Ovako
Wasington vs Indiana
Izvdvojio bih M.Gortata 10.5 i T.Young 12.5 oba overa,prvo marcin proslu utakmucu dao 21 pts,nije u sjajnoj formi,ali protiv indiane uglavnom centri poput njega prelaze sve moguce margine,nazvao bih ih 'pravi' centri.
T.Young,prvo wasington dosta lose brani cetvorku,prslog puta je jedva presao 11.5 jer nije dobijao lopte,ali je u poslednjih par napada poentirao i resio Wasington,samim tim ocekujem vise suteva od strane ovog gospodina.
Atlanta vs New York,izdvojio bih Porzingisa i Milsapa,prema aplikaciji ekipa new yorka odlicno brani poziciju na kojoj igra milsap,plus u reketu imamo Howarda koji ce dobijati gomilu lopti jer ekipa new yorka lose brani centra, plus milsap proslu tekmu ne bas sjajan,samo 7pts,ako dodamo da ce ga cuvati porzingis,koji fino cuva,plus obojica izlaze na sredini prve 1/4 i vracaju se u slicno vreme,mislim da je under na milsapa sasvim DONEKLE realno na 18.5. Porzingis sa druge strane,ekipa atlante prema aplikaciji,lose brani poziciju na kojoj igra porzingis,ako dodamo cinjenicu da je ova momcina u sjajnoj formi,ja mislim da je sasvim realno DONEKLE odigrati over na 19.5.
Davis A . Veceras ce ga cuvati paul pierce,koliko god bili oslabljeni klipersi,ja mislim da ce ovo biti egal utakmica,mislim da bi trebao ovaj covek konacno ponovo napraviti neku ludu cifru od 40,50 pts samim tim DONEKLE realno over na 30.5.
San antonio vs Finiks
Izdvojio bih P.Gasola 12.5 over,iz prostog razloga sto ekipa finiksa lose brani centra,nekadasnji jako dobar defanzivac finiksa chandler ne bas sjajan,prema statistici bi trebao gasol preci granicu,sta znam,statistika kao bikini,ali na prosloj utakmici za 23min 18pts.
Denver vs Minesota
JOKARA 13.5 over,ekipa minesote lose brani centra,samo da ne napravi gomilu faulova,ukoliko do toga ne dodje sasvim realno DONEKLE odigrati over. Zach lavine,ekipa denvera ocajno brani poziciju na kojoj igra doticni,fine brojke za njega u poslednjih par utakmica sasvim DONEKLE realno odigrati over na 20.5.
Portalnd vs Kingsi
Rodja vs Golum,rodjina granica 30.5 golumova cak 27.5,ali opet mislim da oba igraca treba igrati over. 90% da ne igra lilard,a i kada je igrao lilard golum je 36 pts,a rodja 55. Sasvim realna 2 overa,ne znam sta bi moglo poci po zlu zaista da ovo ne prodje.
Najzanimljivija tekma veceras Gsw Vs Raptors izdvojio bih valancunasa 12.5 over i clay tomsona 21.5 under.
Zasto? Pa,mislim da ce Kari (mali pacov) uzeti gomilu suteva jer je kukao kao picka da mu nisu dali dovoljno suteva,samim tim manje suteva za tomsona,plus aplikacija kaze da toronto odlicno branicu poziciju gde igra Tomson. Valancunaas,pa ovako,u pocetku ce ga cuvati ZAZA PACHULIA,ako kazemo da i tomson dobro igra odbranu i da katkad zaustaviti derozana,valjda bi bilo sasvim realno da se doda lopta valancunasu,da zgazi zazu paculiu koji put zakuca ili nesto atraktivno da se digne malo moral ekipi
Dodao bih jos drejmonda grina 11.5 over,on zeli prosto da se dokaze,dosao kd,ne dobija suteva kao prosle godine,ekipa toronta lose brani poziciju 4ke,preko 20 ptsa primaju sa pozicije grina

Toliko od mene za veceras,ako sam negde pogresio ispravite me,unapred zahvalan.