Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By tck1979
Master Yoda wrote:
tck1979 wrote:Ja osobno bi prije under Goberta na 12.5 nego Gadola jer on nije sada kada su kompletni među prve tri napadačke opcije u svojoj ekipi.
Mark će kako Yoda kaže sigurno uzeti 20+ lopti i može u under samo ako ima sut ispod 40%.

idem pogledat highlightse te utakmice jer vidim da je gobert tad išao uvjerljivo over pa me zanima na koji način je davao poene

Tada je šut imao nestvarnih 9/9,u prvoj utakmici ove sezone samo 6 poena,igrao manje mislim zbog osobnih.U te dvije utakmice napravio je 10 prekršaja,mogao bi i večeras u probleme...iskusan je lisac Mark.
By Lillard0
#63429 Ako moze necija pomoc :D
Vidim Bookera iz Bruklina da je zadnje 4 tekme po par poena iznad proseka, u dobroj formi.
A inace sam ga hvatao po nekoliko tekmi zaredom under jer lik ne sutira, a posle igra protiv file koja najbolje brani njegovu poziciju.. Pa me zanima necije misljenje
By NBA Znalac
Master Yoda wrote:primjer mela od sinoć je potpuno kriv. eno, cijela moja analiza za melo under se temeljila na nekoliko reportova da će ga knicksi malo pričuvat jer je noć prije igrao 39 minuta. i što se dogodi, melo u prve tri četvrtine odigra 26 od mogućih 36 minuta te zbog sretnog blowouta prosjedi cijelu zadnju četvrtinu. cijela moja analiza i pretpostavka je bila kriva i spasio nas je samo blowout. da je utakmica bila egal vjeruj da bi melo igrao 35+ minuta i otišao u over

Sinoc se videlo da je trener stedio Mela, mogao je igrati u zadnjoj cet, igrali su svi iz obe ekipe do zadnje 3 min, sam on nije igrao..
By Kevin Hart
Master Yoda wrote:primjer mela od sinoć je potpuno kriv. eno, cijela moja analiza za melo under se temeljila na nekoliko reportova da će ga knicksi malo pričuvat jer je noć prije igrao 39 minuta. i što se dogodi, melo u prve tri četvrtine odigra 26 od mogućih 36 minuta te zbog sretnog blowouta prosjedi cijelu zadnju četvrtinu. cijela moja analiza i pretpostavka je bila kriva i spasio nas je samo blowout. da je utakmica bila egal vjeruj da bi melo igrao 35+ minuta i otišao u over

Ja sam to i rekao, na osnovu ovog kako b2b utice na Mela, sto je naveo decko malopre, ne utice nikako, kao sto sam rekao da je dao 17 poena do trece cetvrtine i da nije bio bo usao bi over lagano iako mu je treca tekma u 4 dana. :D
By rose01
#63434 Sto se svi okomili na mccoluma vise odjednom,ja sam ga jucer ujutro odmah po 25,5 odigrao manje kad se znalo da ce igrati Lillard,a po ovih 23,5 bi ga opet prije odigrao manje,nego vise.Detroit vazi kao jedna od boljih obrambenih momcadi.KCP je itekako solidan defanzivac koji dosta dobro izolira svojeg igraca i u vise navrata ih zna natjerati na manji broj suteva od njihovih prosjeka,pod kosem ceka Drummond,a neko je spominjao da se voli zaletjeti pod kos,pa evo neka se zaleti,ali vjerujem da se nece dobro provesti.A sad opet pricate ako ga krene sut moze cuda pogoditi ovo ono,pa jao meni bilo kojeg igraca kad krene sut moze cuda pogadati,protiv toga se ne moze.Zabijao je on puno sad dok nije bilo Lillarda,ali ljudi moji kome.Spursima 27 zabiti sa pozicije pg i nije neka mudrost iz razloga sto znamo da im je to najranjivija pozicija,protiv gsw zabiti 35,a uzeti cak 31 sut ne trebam ni da komentiram.43 Minesoti e tu svaka cast,ipak je to zavidna brojka,ali opet Minesota i obrana mi nejdu nikako u istu recenicu.I na kraju Lakersima 27 uz solidan sut 11/21,a opet su Lakersi momcad koja ne igra obranu.Evo mozda se i ova analiza odluzila vise nego sam htio,ali samo zelim skrenuti paznju da se pripazi sa Mcollumom over i da je po meni jos uvijek manje,nego over
By yoldza
#63440 Image

Ajd da napisem analize za ovaj svoj tiket

Dramonda igram preko ove margine zato sto covjek je poceo da igra kako je bio jedan dio prosle sezone i kako sam ja zamisljao da ce biti jedan od bas dominatnih sila u nba ali eto trebala im je jedna kriza rezultata da bi Dramond poceo da dobija dovoljno lopti pre svega od Reggie J. ,realno kada bi trosio lopti koliko i ostali centri tipa Towns,Rodjo ili Embiid ...naravno da ne poredim tip Centra Dramond panjina sa ovim znalcima koji imaju skoro sve a ovaj panjina ima neki hook shoot ili na nasem poluhoruk i to radi i 3 m od kosa...ali mislim da on moze veceras da unisti Plumlee na niskom postu,prosle sezone u jednoj utakmici je unistio Portland,double double od 29 poena i 27 skokova a u drugom je imao 14 poena uz sut iz igre 7 od 11 u oba ta meca je imao double double i skoro sut i igre 70 posto...znaci samo mu treba loptu dati kad napravi poziciju na niskom postu...zadnjih 6 meceva ima prosjek od 16 poena i double double samo u dva meca mu je falio po 1 sk da bude 8 od 8 DD...forma i uopste igranje odbrane Portlanda ovde je za over...jedino za under je uopste igra Detroita izvan svog grada i Dramondova ne koncentracija sa linije za slobodna bacanja iako ove sezone je podigao procenat ipak zna da mu se desi 1 od 7 ove sezone sutira 45 posto a proslu sezonu je sutao 35 posto...

Drugi igrac je bas vezan za prvi tip Plumlee je bjela verzija Drummonda samo mnogo losija ali Plumlee nema ni ledjnu tehniku a ni sut sa poludistance...on zivi od pick and roll sa CJ ili Lilardom jer ta dva igraca su pakleni suteri i ne mogu se braniti ispod bloka pa onda centar koji cuva Plumlee mora da izadje da isprati CJ i Lilarda ,ali to ne moze da se vrti 7 puta na utakmici jer bas je Detroit poznat po igracima koji znaju da pomognu na vanjskoj poziciji..Plumlee protiv Detroita nema bas neke dobre brojke, 5 poena prsojecno prosle sezone i los sut iz igre u te dve utakmice...jedino sta bi navelo over za ovaj tip je njegova forma od cak 14 poena u zadnjih 9 utakmica ili cak vise 16 poena u zadnjih 3 ali te tri su bile protiv LAL koje je ubila igra u PnR ,MIN i GSW ekipe koje nemaju centre koje bi mogle ili takticki ili duzinom brane Plumlee najjaci utisak mi je ostavio mec sa LAL koliko puta su ispali na istu akciju...ipak njegova igra je dosta bolja u Gostima jer na domacem terenu forsiraju jos vise Lilard i CJ ...

ovog napaljenka moram uzeti na 10.5 protiv Sakramenta jer covjek igra svaki mec maximalno i protiv Cavsa i protiv ekipa kao sto su Sakramento,igra covjek i kad je BO prosle sezone je od 4 utakmice 3 puta presao ovu granicu 25,25,13 i 10 i obe utak kad je dao 25 igrao je Rodjo za Sac,forma mu je solidna s obzirom koliko uzima suteva iz igre prosjecno uzima 8 suteva ali suta i trojke pa sa 56 posto uspjesnosti dodje na 12 prosjecno,od 8 samo 2 puta nije presao ovu granicu...tradicija i naravno njegov visok moral na svim utakmicama mi daje razlog za over...

e sad francuz over mi je nekako najnesigurniji jer suter ili ide sut ili ne ide nema kao kod centara da ako npr Rodju ne ide sut on ce ici na niski post,uzimam ga over jer ovo sto sam vidio ove sezone je stvarno nevjerovatno uzima mnogo suteva ima akcija za njega i uzimao je repektabilan broj suteva iz igre,pre ove povrede je imao 22 poena prosjecno iz 16 suteva a li ipak poslije povrede pete u dve utakmice je dao 10 i 14 ,istini za volju sve utakmice gdje je imao jace defense igrace Bradley,Green iz SaS, Matthews,Beal je ostajao oko 10 poena ali kad dodju ekipe koje nemaju jake igrace u odbrani tad on dolazi na svoje i trpa do vrha,prosle sezone je imao u dve utakmice 19 poena prosjecno,youngu dao 23 a y drugom 16...argumenti za under je da ne kao u proslom mecu prosere tip Agustina i odmah ce Francuz da dobije manje suteva,i naravno da malo vise procenata pogodi Vucevic tako da nece moci da ga udvajaju...BO kad igraju LaL je uvjek moguc...

jos sam igrao veceras ali nemam vremena da pisem analize
Gasol under 19.5
Whiteside under 18.5
Gobert 12.5 under
D.Jordan under 12.5
Randle under 15.5
Vucevic over 12.5

P.S. inace dok sam pisao ove analize izbacili Plumlee i Drummond
By toshiba86
#63442 eto ovo kako si ti postavio tiket kada bi tu bilo pravilo da svako pokaže ko i ti sada šta si pokazao obavezno tiket rijetki bi bili koji malo vise para igraju ili singlove papir sve trpi ali bogami đep ne pogotovu kada dobiješ iza uha po noći.Pao 45 eura onoh Turnera koji je to levat boze ali ajde izvukao mali Isijah tako da je minus spao na 15 eura noc.
By yoldza
toshiba86 wrote:eto ovo kako si ti postavio tiket kada bi tu bilo pravilo da svako pokaže ko i ti sada šta si pokazao obavezno tiket rijetki bi bili koji malo vise para igraju ili singlove papir sve trpi ali bogami đep ne pogotovu kada dobiješ iza uha po noći.Pao 45 eura onoh Turnera koji je to levat boze ali ajde izvukao mali Isijah tako da je minus spao na 15 eura noc.

ja sam prosle godine imao jednu grupu za nba ,pre bih rekao akademiju da naucim ljude kako se tipuje na nba...i svaki clan je morao da postavi tiket i da napise analizu za svaki tip i to da radi svako vece ko ne postavi leti van :)...naravno ja igram npr ovakvih tiketa na vece oko 20 to je cca 100 evra uloga a neki na forumu igraju singlove te vredonsti ...ali ipak argumetni tj,. analiza mora da bude jaci od uloga jer ima ljudi koji imaju jaku banku i kad stavi 100 evra a ne napise relano zasto je sta igrao je bezvredan :) ja sam imao jednog mladog decka iz Rijeke se zvao decko je gledao po tri utak svako vece i znao je bas dosta ko kako igra ko ima akcije za kojeg igraca i ko kako realno igra a ne samo kroz stats(iako je realno analiza se sastoji 70 posto od stats) decko je cak patentirao jedan sistem X u glavu i po dva glavna igraca iz te dve ekipe over tipa Cavs-Gsw ali njegovi ulozi nisu bili mnogo veliki ali sam ga cijenio mnogo
Last edited by yoldza on 08 Jan 2017, 18:55, edited 1 time in total.