Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Krnja
phantom said

ovako, iman zadnji 200kn -.-'' ..trebaju mi veceras 3 najsigurnija košarkasa..po meni rubio, parker i lin over!
vaše mišljenje? http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

Reko ti je musa dobro nemoj forsirat ak imas jos 200 kuna banku nemoj forsirat to je nesto najgore sto mozes napraviti rade sacekaj playoff jer je ovo trenutno zivo srenj u boju xD bit ce puno bolja ponuda i bolje utakmice u PO
By maajsta
#9055 phantom,imam ti ja knjigu...sto kladionice ne zele da znate...pa ako hoces poslat cu ti na email adresu;))),ili ko god hoce heheh
By tomislav1992
maajsta said

phantom,imam ti ja knjigu...sto kladionice ne zele da znate...pa ako hoces poslat cu ti na email adresu;))),ili ko god hoce heheh

daj se javi na pm za mail pa da mi pošalješ
By Krnja
#9059 Evo ja se danas necu kladiti ali ima jedan par koji je u danasnjoj ponudi jako cvrst par

Na Zapadu se vodi zestoka borba za 8. mjesto koje je zadnje mjesto sto vodi u playoff.Momcadi koje se bore su LA Lakersi, Dallas i Utah.Lakersi i Jazzersi imaju isti omjer pobjeda(38) i poraza(36) sto je 0.514%
Dallas je na 36-37 0.493%.Trenutno je Utah taj koji je blize playoff-u radi boljeg medusobnog omjera s Lakersima igrali su 3 puta i dva puta su slavili Jazzersi 95-86 i 117-110 te su jednom izgubili 84-102.
Danas Utah igra protiv Portlanda koji ima 4 vezana poraza moglo bi se reci da su i oni na papiru moguci za 8. mjesto ali ja sam ih otpisao.Danas je portland ukinut za LaMarcusa Aldridgea koji im je vazna karika u momcadi.Utah ima 4 uzastopne pobjede i igraju odlicno u zadnje vrijeme.Skoro su i Dallas dobili malo im je falilo.Utah i Portland su dosad igrali 3 puta. 1. puta Utah je slavio doma 86-77(jefferson 21) pa su u gostima izgubili 99-105(jefferson 12) i prije tri dana Utah slavio u gostima 105-95 gdje je Jefferson ubacio 22 poena. Danas igraju doma i ono sto se ocekiva od njih je pobjeda jer ako zelis playoff portland se mora pobjediti.Kao sto sam vec ranije izjavio meni je Jefferson motor momcadi Utaha i covjek je preliazio granicu zadnje tri utakmice danas bi trebalo biti ista stvar cuva ga Hickson on je u petak bio bolestan imao je neku prehladu ali ce igrati danas vjv jos nije potpuno ozdravio i to ce utjecat mozda malo ma njegovu igru.Valja spomenut da je Jefferson dosta visi od Hicksona sto mu daje prednost pod kosem.
Veceras ce Utah pobjediti na krilima Jeffersona i po meni je ovo cvrst par koji bi trebao doci u over.

Uta-Por:A.Jefferson (18.5) @1,82 Fortunawin
By phantom
Musa said

phantom said

ovako, iman zadnji 200kn -.-'' ..trebaju mi veceras 3 najsigurnija košarkasa..po meni rubio, parker i lin over!
vaše mišljenje? http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

prijatelju tako ti se ne kladi.. tako čes uvijek biti u minusu.. ako mislis igrati ozbiljno,moraš igrati polagano.. i npr odigrati ta 3 para po single a ulog tipa jedan 30kn a dva po 20kn.. ako zelis neki strategiju kako brze zaradit, ja cu ti tu kopirati po meni najbolji nacin za to,,al to ti ej jako teško, jel onda bi svi bili milioneri..
http://www.cappsports.com/#!how-to-rise-bankroll/c6zf

ma znam ja za to sve, nego sam samo pitao za misljenje i koja su najrealnija veceras 3 košarkaša..veceras cu izgubit, za 2 dana cu opet imat 200-300kn za ulozit..tako da veceras il jesam ili ne :) )
imas neke prijedloge?
By phantom
maajsta said

phantom,imam ti ja knjigu...sto kladionice ne zele da znate...pa ako hoces poslat cu ti na email adresu;))),ili ko god hoce heheh

posalji na phantom-css@hotmail.com
By derrick_rose
#9063 cudi me da debili od SS-a vec nisu smanjilli koef.na parkera vise od 21.5 kad se saznalo da nea leonarda i tima.. al evo taman su smanjili na lina na 1.70,to su vrlo izgledna 2 veceras iako je conley odlican i moze zaustavit parkera al nema ko drugi povuc neg on i green..
By Globetrotter
derrick_rose said

cudi me da debili od SS-a vec nisu smanjilli koef.na parkera vise od 21.5 kad se saznalo da nea leonarda i tima.. al evo taman su smanjili na lina na 1.70,to su vrlo izgledna 2 veceras iako je conley odlican i moze zaustavit parkera al nema ko drugi povuc neg on i green..

i ja sam ocekivao pad tecaja na Lina,kad ono u psk na 13.5 su povecali na 1.95