Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By beecko
#10212 Bilo je vrijemee da se i ja vise naplatim...proslu 3.utakmicu nisam docekao ali zato jesam 4.utakmicu
http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

Gasol 16,5 under
Gasol 12,5 under
Howard 22,5 under
Howard 13,5 under
+ 16,5 Lal- Sas 2
By UncleDrew
UncleDrew said

Evo i od mene jedan par za danas:

+8.5/Milwaukee - Miami 2 1,85

Milwaukee po meni najslabija ekipa u playoffu i očekujem da Miami danas završi posao i ode na odmor prije 2. runde.Puno su kvalitetnija momčad od Bucksa što su i pokazali u prve 3 utakmice gdje su ih dobijali redom:23,12,13 razlike.I danas očekujem jednu laganu 10+ poena pobjedu Miamia jer im Milwaukee ne može parirati u nijednom segmentu igre,istina imaju odličan backcourt sa Ellisom i Jenningsom ali je potrebno puno više da se ugroze branitelji naslova.

WIN Laugh
By Master Yoda
MasterYoda said

zasada 8 od 12 u playoffu, danas idemo dalje

Boston/NewYork(94,5)-NewYork 1 1,70

totalno promašena margina pa mom mišljenju, Knicksi vode 3:0 i u te 3 utakmice su davali 85, 87 i 90 koševa, dakle svaki put ispod ove granice, danas imaju još i veći hendikep, a to je neigranje drugog najboljeg strijelca i igrača J.R.Smitha koji je suspendiran zbog teškog faula na Jasonu Terryju u zadnjoj utakmici, Boston se sigurno neće predat i dat će sve od sebe da ova serija barem ne završi metlom i ja ovdje očekujem Knickse čak i ispod 90 koševa, uglavnom ovo je poklon Supersporta

Ty Lawson (-18,5+) više 1,85

stvarno ne razumijem zašto je na ovako malo granici, u ostalim kladama je na 20,5 jedino ga SS ima na ovoj margini, dakle zadnju utakmicu je ubacio 35, danas ga barem očekujem na 20 pošto je očito da ga nitko u Warriorsima ne može zaustavit kad krene prema košu, ni Curry ni Thompson ni Jack nisu neki obrambeni igrači

kladionica: Supersport

još jedna odlična noć, zasada 10 od 14 u playoffu, danas ponovo idemo jako
By johnny K.
johnny K. said

MILWAUKEE - MIAMI (-8,5) - h2 , DWYANE WADE (21,5) - MANJE
Miami u 4. utakmicu ove serije ulaze sa vodstvom od 3:0 i veceras traze pobjedu da bi do iduce serije odmorili svoje glavne igrace.Pobjednik ove serije ide na pobjednika izmedu matchupa Netsa i Bullsa gdje trenutno Bullsi vode 3:1 nakon sinocnje velike pobjede.Mislim da ce Miami veceras krenuti cvrsto od prve minute,neutralizirati glavne prijetnje u napadu Bucksa i prakticki zavrsiti utakmicu do poluvremena i uvesti klupu koja to moze zavrsiti.Ne ocekujem veliku minutazu trojca Miamija, gledao sam koga cu od njih troje igrati manje i odabrao sam Wade-a zbog njegove kosarke koja vise ukljucuje obranu vec napad...

kladionica : PREMIER

WIN Laugh
Milwaukee - Miami 77:88 (11)
D.Wade - kv.1