Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By goran1988pu
Goodness said

euskal said

zasto meni nisi upisao favorita u tablicu?napisao sam da je Monroe under 16,5http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

mali previd, popravljeno http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Prolaz dva dana zaredom, ako ovako nastavim možda se i nađem u statistici!
By Goodness
#4056 Evo za jucerasnji dan koji nije bio uspjesan kao ovi do sad sto se tice listica, favoriti su se ok pogadali (77%) dok imamo samo 3 dobitna listica od kojeg su dva singla. Jucer se padalo na Hardenu i nesretno na Kobiju...
Od pogodaka najcesce je to bila indiana, george over, randolph over,...
Nek danas bude jos vise srece... LP

5.2.2013..gif
By Goodness
#4199 Evo ljudi statistike za sinocnju noc (za mene uspjesnu, 2/3 listica prosla)
Također i ukupna za ovih par dana... (kokodril - napravit cemo tjednu na kraju pa ces vidit kako su koji gadali protekle dane ;) )
Što se tice jucerasnjeg dana koji je za vecinu bio uspjesan to i same brojke pokazuju...
Favoriti standardno za sada (66%), po prvi puta parovi s glavnih imaju vise (cak 78 %) dok je ukupno (68 %). Jucer se najvise pogadalo naravno narodnog heroja Gay-a na bilo kojoj margini, takoder popularan dobitni tip je bio parker i monroe. Nazalost imali smo i crnih macaka kao Westbrook, pobjeda nyk, te Pierce. Jucer je prolaznost listica bila oko 44% (10/24) i digla je ukupnu od 36% koja je na tragu zadnjeg radenja statistike, tj u stalnom porastu. Veceras samo dvije utakmice pa me ceka manji posao sutra :D ali svima sritno veceras ;)

6.2.2013..gifukupno-6.2..gif
By Pana
#4579 "Curry (21,5) vise – Ocekuje se utakmica sa puno poena, sa druge strane Lin, koji je katastrofa u odbrani, a realno ni u napadu nije nesto. Ocekuje ga najlaksi matchup na utakmici, samim tim i veliki broj pokusaja, a nadam se i poena. (favorit)
Harden (27,5) vise – Kao sto iznad pise ocekujem veliki broj poena i veliku aktivnost bradonje, jer ga cuva Thompson koji ne igra odbranu.
Durant (27,5) vise – Oklahomu ceka tesko gostovanje kod jedne od najboljih domacinskih ekipa poslednjih par sezona. Zna se na koga lopta ide kada se lomi rezultat i kada se stize protivnik. Prethodnih par utakmica Durantula je bukvalno odmarao zbog blow-outa, pa i nije belezio neke vece brojke."

Sto se tice jucerasnje moje statistike...
Oznacio sam Curry vise kao favorit, pa kontam da to upada u tu prvu rubriku favorit?