Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#2751 Nemojte ljudi tako po Bryantu, vidite da se čovjek previše umorio u obrani da zaustavi Calderona koji je šutirao samo 9-15 iz igre, uz takav uloženi napor nije ni čudno da nije imao snage za bolji postotak šuta...
By OT
NBA Knight said

Nemojte ljudi tako po Bryantu, vidite da se čovjek previše umorio u obrani da zaustavi Calderona koji je šutirao samo 9-15 iz igre, uz takav uloženi napor nije ni čudno da nije imao snage za bolji postotak šuta...

Prije će biti što se sa Vanessom pomirio da nije imao snage da igra hahaha :D
By SpiGo17
#2753 Nakon rukometa....Rusija - Brazil 53,5 manje 27:26 :) 1,85
Francuska - Island 54,5 više 30:28 , 1,85
Danska - Tunis 55, 5 manje 30:23 1,85

Čekam 3 para NBA...i molim vas neko misljenje

Orlando - Dallas konacni ishod 2 1,77
Denver manje od 104,5 koša 1,85
Detroit - Boston h+8,5 2 ( Da Detroti nece izgubiti vise od 8 koseva ) 1,30 kvota
By Profiteri
celavi_stvor said

OT said

Kao prvo odbrana LA je katastrofalna,Kobe se ispucava bez potrebe,Nash kao izgubljen slučaj,a Mike D'Antoni previše nervoze prenosi na svoje igrače mislim da on kao trener mora biti puno strpljiviji i smireniji.Generalno Lakersi su odigrali katastrofalnu utakmicu..Raptorsima svaka čast igrali su kao da je sedma utakmica NBA Finala..

Ma nije toliko odbrana koliko je napad... a tek klupa lakersa.... pa koga imaju na klupi... ???? nikoga... pa u čitavoj ekipi nemaju niti jednog izrazitog šutera... zadnjih par godina ne mogu da sastave normalan tim... fujjj...
Nema više ludaka Roberta Horryja koji se ubio za završnicu tekme i luđačke pogotke za 3. poena...
Eeee moji Lakersi..... dno dna....

Kako ce Lakersi sastavit klupu kad imaju u ekipi Bryanta, Howarda, Gasola, Nasha, dali znas kolike oni imaju ugovore?
Ne bih se slozio da je problem u napadu obrana je katastrofalna tu gube tekme, pa pogledaj koliko samo primaju koseva u nekim porazima ove sezone: Portlland 116, Sacramento 113, Orlando 113, Utah 117, New York 116, Oklahoma 114 i 116, Denver 126 i 112, Houston 125, Toronto 108.Jedna stvar meni nije jasna ko je doveo ovako smijesnog i loseg trenera na klupu Lakersa.
By bedblueboys
SpiGo17 said

Nakon rukometa....Rusija - Brazil 53,5 manje 27:26 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif 1,85

Detroit - Boston h+8,5 2 ( Da Detroti nece izgubiti vise od 8 koseva ) 1,30 kvota

ja msm da ce detroit dobiti boston,mlad je to tim i zeljan da se dokazuje,obicno velike timove su za njih jedan plus motiv,i daju sve od sebe sa ovakvim timovima,a moze se desiti da izgube i od charlota,ili wizardse.takav ti je to tim
za prva dva slazem se potpuno
By kokodril
#2756 u kombinaciju za veceras ulaze :
westbrook over
durant over
oklahoma over
rondo over,dok kod ovih gore nije upitno koliko ce imati lopti kod ovog je to mali rizik,nikad ne znas šta ce mu šunut u glavu,ali nakon dva poraza te prije toga pobjeda protiv sakatih(phoenix,charlotta,houston) za bilo kakvo razmislajnje o pobjedi rondo preko 13,5 je neophodan,detroit se nakon početka sezone oporavio izgledali su totalno izgubljeno,u prvoj utakmici su pobijedili 103-83 rondo je zabio 12 uz šut 5-7 te 37 minuta u igri sto je njegov prosjek,od boston s obzirom na formu nije realno očekivati prebijanje detroita dok bi za detroit to bilo previše oni nikog nisu razvalili osim spomenute pobjede protiv bostona i washington(dok je bio na dnu dna)
buduci je u zadnjoj utakmici odigaro fenomenalno ,uzeo je 21 šut,za over bi bilo dovoljno sve preko 13
zanimljivo u gostima kad uzme 11 i vise suteva ima 8 overa i 1 under( u gostima 8 overa i 6 undera),ove sezone ima 50% šuta
bez obzira što u zadnjih 5 imaju 3 pobjede mislim da su i sami svjesni da su te pobjede "govnu brat" ,a da boi se trgli treba im rondo koji je na zadnjoj postigao 30 poena najviše ove sezone, pa to smatram najavom serije utakmica u kojima će preuzimati odgovornost (jer ni pierce nije u nekoj formi)
By kokodril
#2758 ako netko zna
durant navodno ima bonus od sponzora ako je najbolji strijelac lige
naravno da nije loše koju milju više ubacit u džep poderanih hlača
trenutno je drugi strijelac lige,mislim da se gleda po prosjeku,a ima 3 lopte manje po utakmici od Bryanta i anthonya
krajme prošle ili pretporošle sezone klade su ga digle na 35,upravo iz gore spomenutog razloga pa ne znam da li je još uvijek ista stvar u igri,jer je ocito kad hoće zabije koliko treba uz racionalnu potrošnju i selekciju šuta,a danas mu je protivnik po mjeri još ako malo pruzi otpor eto ga u overu bez problema
By kokodril
ronnie008 said

Kobe utakmicu završi s šutem 10-32 i genijalni kometator na SK na kraju kaže da Lakersi ni uz pomoć sjajnog Gasola (njemu svaka čast) i Bryanta nisu uspjeli zabilježiti pobjedu. Pa ko je tu lud?!

Lik je sje*bao utakmicu već u prvom poluvremenu kad su Lakersi mogli prići na pola koša razlike, ali on uzima trojku i naravno promašuje.
Lakersi trulje!

nerealno je ocekivati razum na TV-u,
kada je alan anderson (današnji igrač toronta) bio u ciboni i bilo je govora da ce mu se dati drzavljanstvo,novinar sportskih je izvukao statistiku andersona i zakljucio da takvih ima na trznici barem 10,naime anderson je imao loš % šuta ali tko god je gledao utakmice znao je o cemu se radi dođe istek napada i daj njemu loptu i covjek mora pucati jer nitko nece ,ali nema veze zakljucak nema pojma ,novinare ne treba komentirat
By ronnie008
SpiGo17 said

Nakon rukometa....Rusija - Brazil 53,5 manje 27:26 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif 1,85

Ne vjerujem da će proći i Dallas i Oklahoma, al' ajde da vidimo. Imam ih i ja isto Laugh