Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Goodness
OT said

@Goodness jesi igrao odvojeno ova četiri para ili zajedno na jedan tiket..

sve na jedan :D
reda radi :) cekam glavni tiket s rukometom onda cu lakse igrat utakmice od ponoci...
ovako sam odigrao cisto da navijam protiv kosarke dok je gledam live :)
By dr. Igy
#2831 Williams Dero. (New Y-Bro) - -17.5+ over - Derby New Yorka veceras na rasporedu. Ove sezone sastajali su se 3 puta uz dvije pobjede New Yorka i jednu Brooklyna. Deron je zabijao 16, 18 i 16 poena, no imao je jako los postotak suta. New York ima dosta problema sa pokrivanjem pozicije PG-a. Ozljeđen je Felton, a njegovo mjesto je preuzeo vremesni J.Kidd. Ocekujem Derona na nekih 16-17 suteva kao i prve dvije međusobne i puno bolji postotak ubacaja.
By dr. Igy
#2834 Lopez B. (New Y-Bro) - -18.5+ under - Igram ovo najvise zbog matchupa sa T.Chandlerom te Lopezovih 25-30 minuta provedenih na parketu. T.Chandler jedan od najboljih defenzivaca u ligi, trebao bi limitirati Lopeza koji dosta oscilira u zadnje vrijeme. Mislim da ce Netsi vise forsirati suteve sa perimetra i prodore D.Will-a, posto imaju odlicne igrace na vanjskim pozicijama.
By bukefal123
#2835 ti mater šugavom haardenu, kako ga blokaju fraer ne može bazen pogodit, užas xd katastrofa je pas mater, tako je odi van tam ti je i mjesto

šta je sad promašio :O hahaha pa kakav glupson, polaganje ne vjerujem...
By kokodril
#2842 s obzirom da se tradicionalno na današnji dan ekipe raspucaju malo više no inače jedan narodnjak da mi poslije ne bi bilo krivo ako prođe a ja mislio tralallala
ny-brooklyn i g.state lac sve ekipe over
curry paul williams anthony over