Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kinder
#3706 ne igra noah veceras
gay ce igrati za toronto, sa klupe ce uci, takodje se vraca valenciunas
za memfis ce igrati prince, daye i ed davis tako da ce biti malo teze randolfu u over, kao i derozanu
sve u svemu, na prvu totalni promasaj veceras, sreca pa uplate nisu bile prevelike :)
By kokodril
kinder said

ne igra noah veceras
gay ce igrati za toronto, sa klupe ce uci, takodje se vraca valenciunas
za memfis ce igrati prince, daye i ed davis tako da ce biti malo teze randolfu u over, kao i derozanu
sve u svemu, na prvu totalni promasaj veceras, sreca pa uplate nisu bile prevelike http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

gay je uzimao više šuteva nego će ova tri zajedno,ne vidim problem za randolphov over osim standardnih %šuta,blowout,ozljeda ...
a degrozan nije za kladenje igrač
By kokodril
#3708 nitko ne spominje holidaya over 20,5
u zadnja dva tjedna podignuta mu je margina za 2 poena
zadnje tri utakmice ponovno phila igra ok, pobjede protiv ny,toronta,washingtona
netko je pisao da ganja all star početnu petorku s obzirom na ozljedu ronda
zadnjih 10-ak utakmica u prosjeku uzima preko 20-ak šuteva kad igraju kod kuće
prošle godine kad mu je nasuprot bio zujo-san thomas uvalio je 17 za 32 min u pobjedi sa 27 razlike,ne znam koliko je to kvalitetan podatak s obzirom na promjene u ekipama
ali sacramento od malo koga u zadnje vrijeme prima manje od 100 a holiday kao da je trenutno u formi života uz to američko napaljivanje na all star starter mogao bi sa standardnom kvotom šuteva u over,s obzirom da zadnje dvije nije zabio ni jednu tricu sto je rijetkost ako danas da dvije to bi mogao biti jezicac na vagi za over
By kokodril
bedblueboys said

stephen dedalus said

bedblueboys said

celavi@ msm da se treba pripaziti i na lakerse i na newyork,la igra bez howarda i gasola,oba centra,i prakticno nemaju zamjene za njih,bice jebeno tesko za lakerse,a new york po igrama toplo hladno moze i ovo lako ispustiti,ali ok je i ja vidim tu pobedu na nikse,ali ne tako lako kao sto se ocekuje.

po meni je pravi izbor za nocas miami,utah, klipers denver i phila.

odakle ti to za gasola? nigdje ne nađoh takvu informaciju. igra čovjek večeras, al ja opet ne bi na njih igro.

http://www.rotoworld.com/teams/injuries/nba/all/

u sredini imaš jedno slovo,to ti je slovo I ,probaj malo razmislit na koliko mjesta si vidio to slovo i što bi moglo značit
recimo ideš po burek i vidiš slovo I na ulazu u pekaru to ne znači da moraš reći burek I jogurt jer se to podrazumijeva ,logično zar ne?
recimo dođeš na kolodvor za konje i vidiš šalter sa slovom I što bi to moglo biti,vjerojatno kakvi konji voze ili kad su potkovani
recimo dođeš u neku turističku zemlju i vidiš neki šalter sa slovom I što bi to moglo biti,sigurno šalter za deportaciju
ova strelica sto ti smeta na ekranu ,da baš ta sad si je psovao jer zna i blinkati(kakva glupost) a baš nju probaj dovesti do slova I
i onda se dogodi nešto,to još uvijek nije vazno za tebe ako se promatra sa strane intelektualnog kapaciteta i eventualnih otpora u percepciji stvarnosti ,vjerovatno ti nista nije jasno ali isto tako ni onima koji su uzeli zdravo za gotovo informaciju(vidi vraga počinje na I ,da to možda ne znači INFORMACIJA wow,ovo je korak unazad za covječanstvo ali za tebe je otkriće univerzuma) da GASOL NE IGRA, day to day a igrao zadnju utakmicu što lijepo piše kad ovo šta ti smeta dovedeš do slova IWink
By OT
#3712 Clippersima je bilo bolje da su predali utakmicu,izgubili 20:0 i doviđenja prijatno..sinoć nisu ni imali odbranu kako su im samo lagano poentirali iz alley-opp,tranzicije jednostavno su ih trkom ubili.Toronto je sinoć igrao kao Denver uz dosta trke i sa Gay-om sada imaju mislim jednu od atletski najboljih ekipa na istoku,sinoć su odlično izgledali.Jedva čekam u nedelju da vidim kako će sa Miami-em.Clippersi blago rečeno katastrofa sinoć ali u svakom smislu te riječi..
By celavi_stvor
OT said

Clippersima je bilo bolje da su predali utakmicu,izgubili 20:0 i doviđenja prijatno..sinoć nisu ni imali odbranu kako su im samo lagano poentirali iz alley-opp,tranzicije jednostavno su ih trkom ubili.Toronto je sinoć igrao kao Denver uz dosta trke i sa Gay-om sada imaju mislim jednu od atletski najboljih ekipa na istoku,sinoć su odlično izgledali.Jedva čekam u nedelju da vidim kako će sa Miami-em.Clippersi blago rečeno katastrofa sinoć ali u svakom smislu te riječi..

Joooj Gay je odigrao fantastično... Raptorsi bi mogli biti fina ekipica...
By goran1988pu
#3716 Napokon pogodak jučer, New York, Denver, Bosh i Kirilenko, kvota 5 sa 200 kn fino! Šteta što nisam imao muda pojačati sa Lakersima(opeko sam se dosta puta već), i htio sam Gordona manje, ali su mi ga maknuli iz ponude!
Sve u svemu, odlićno, danas opet idemo po dobitak!