- 02 Feb 2013, 11:33
bedblueboys said
stephen dedalus said
bedblueboys said
celavi@ msm da se treba pripaziti i na lakerse i na newyork,la igra bez howarda i gasola,oba centra,i prakticno nemaju zamjene za njih,bice jebeno tesko za lakerse,a new york po igrama toplo hladno moze i ovo lako ispustiti,ali ok je i ja vidim tu pobedu na nikse,ali ne tako lako kao sto se ocekuje.
po meni je pravi izbor za nocas miami,utah, klipers denver i phila.
odakle ti to za gasola? nigdje ne nađoh takvu informaciju. igra čovjek večeras, al ja opet ne bi na njih igro.
http://www.rotoworld.com/teams/injuries/nba/all/
u sredini imaš jedno slovo,to ti je slovo I ,probaj malo razmislit na koliko mjesta si vidio to slovo i što bi moglo značit
recimo ideš po burek i vidiš slovo I na ulazu u pekaru to ne znači da moraš reći burek I jogurt jer se to podrazumijeva ,logično zar ne?
recimo dođeš na kolodvor za konje i vidiš šalter sa slovom I što bi to moglo biti,vjerojatno kakvi konji voze ili kad su potkovani
recimo dođeš u neku turističku zemlju i vidiš neki šalter sa slovom I što bi to moglo biti,sigurno šalter za deportaciju
ova strelica sto ti smeta na ekranu ,da baš ta sad si je psovao jer zna i blinkati(kakva glupost) a baš nju probaj dovesti do slova I
i onda se dogodi nešto,to još uvijek nije vazno za tebe ako se promatra sa strane intelektualnog kapaciteta i eventualnih otpora u percepciji stvarnosti ,vjerovatno ti nista nije jasno ali isto tako ni onima koji su uzeli zdravo za gotovo informaciju(vidi vraga počinje na I ,da to možda ne znači INFORMACIJA wow,ovo je korak unazad za covječanstvo ali za tebe je otkriće univerzuma) da GASOL NE IGRA, day to day a igrao zadnju utakmicu što lijepo piše kad ovo šta ti smeta dovedeš do slova I