Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Goodness
Goodness said

Prvo se ispricavam, opet nisam stigao napraviti svoj posao http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif
Drugo samo na brzinu da se slozim sa Boozerom i Walkerom, to sam jos jutros odigrao da se nebi granica pomakla http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif Lopez (ukoliko budu nedostajali i Dwill i Johnson) bi takoder mogao vrlo lako na +20... Od ostalih parova vidim da je granica na Lee-a u ss (17,5) što i dalje mislim da je za njega danas previsoko i Cousin (16,5) over. Zadnju je podbacio u drugom poluvremenu ali mislim da je ovo super igrac koji je strasno talentiran i moze svakome zadati probleme da oce, e sad zasto nekad nece to jos ni u sacramentu nisu skontali http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif Zadnju im je ubacio 11 ali uz los postotak (oko 30%) on ce sutnit svojih 14-15 lopti i imat 5-6 bacanja koja ok rjesava. Ukoliko mu prosjek bude na standardnih 45-50 % mislim da bi trebao bez problema proci ovu granicu.
Jos cu vcs nakon utakmice (Bar - Real) mozda staviti i neke tipove za utakmice ako mi se nesto dopadne.

:* :D
svih pet :)
By Pana
Pana said

iggidala said

Nikako da ucinkovitost bude 100 posto, vec cetvrti dan po 1 par pad. Danas ovaj izbor !!

18,5 - Walker K. (Cha) MANJE Broj poena igrača 1,95
(Danas Kemba ide na CP ili Bledsoe dva jako dobra obrambena igraca , uz to prijeti im blowout te nevidim kako ce se danas bas i naigrati kraj mocnih trupa Clipersa).
14,5 - Boozer C. (Chi) VIŠE Broj poena igrača 1,80 (Boozer over , zbog nedostanka Gibsona imati ce vise minuta uz to i veci postotak suta , uz to vec po neznam koji puta receno slaba centarska linija Cavsa ce uciniti svoje , mislim kako ce ovo lagano doci danas.)
Sretno!

Super izbor, mislim da nista ne treba dodavati ovde. Veoma dobre granice za oba igraca. Mislim da danas Dalas dobija, jako dobro igraju u poslednje vreme, a i Dirkenstajn je proradio. Na prvi pogled mi se jos svidja od igraca Pekovic 16,5 vise (nema ko da ga zaustavi kod Phoenix-a, a i u odlicnoj je formi) i Irving 22,5 vise (dobar match-up ima i mislim da ce se Cleveland vise oslanjati na sut iz daljine, jer je Chicago najcvrsci ispod kosa. Irving jako dobro suta trojke, kao i sa distance, a i pored toga ima one neverovatne ulaze kada se zapita covek kuda je provukao loptu. Neverovatno mi je koliko on izlgeda zrelo na terenu i kako je i sa toliko malo godina u stanju da bude vodja ovog tima. Ako ga zaobidju povrede, sigruno jedan od Hall of Fame igraca).

Dosao i Pekmen zajedno sa ova dva para, Irving nije igra, fino vece, lepo se zaradilo.
By iggidala
Pana said

Pana said

iggidala said

Nikako da ucinkovitost bude 100 posto, vec cetvrti dan po 1 par pad. Danas ovaj izbor !!

18,5 - Walker K. (Cha) MANJE Broj poena igrača 1,95
(Danas Kemba ide na CP ili Bledsoe dva jako dobra obrambena igraca , uz to prijeti im blowout te nevidim kako ce se danas bas i naigrati kraj mocnih trupa Clipersa).
14,5 - Boozer C. (Chi) VIŠE Broj poena igrača 1,80 (Boozer over , zbog nedostanka Gibsona imati ce vise minuta uz to i veci postotak suta , uz to vec po neznam koji puta receno slaba centarska linija Cavsa ce uciniti svoje , mislim kako ce ovo lagano doci danas.)
Sretno!

Super izbor, mislim da nista ne treba dodavati ovde. Veoma dobre granice za oba igraca. Mislim da danas Dalas dobija, jako dobro igraju u poslednje vreme, a i Dirkenstajn je proradio. Na prvi pogled mi se jos svidja od igraca Pekovic 16,5 vise (nema ko da ga zaustavi kod Phoenix-a, a i u odlicnoj je formi) i Irving 22,5 vise (dobar match-up ima i mislim da ce se Cleveland vise oslanjati na sut iz daljine, jer je Chicago najcvrsci ispod kosa. Irving jako dobro suta trojke, kao i sa distance, a i pored toga ima one neverovatne ulaze kada se zapita covek kuda je provukao loptu. Neverovatno mi je koliko on izlgeda zrelo na terenu i kako je i sa toliko malo godina u stanju da bude vodja ovog tima. Ako ga zaobidju povrede, sigruno jedan od Hall of Fame igraca).

Dosao i Pekmen zajedno sa ova dva para, Irving nije igra, fino vece, lepo se zaradilo.

Istina za Peku isto bio izgledan OVER ali nisma htio ubaciti jos koji par jer kad stavim 3 4 uvijek 1 padne.. No i ovak je isto oke , nadam se da su neki poslusali!! I da sam ih odgovorio od Walkera Over :) )
By st sonic
#5249 palo se na Jamesu koji je iša priko granice tek u produžecima (na kraju regularnog vremena je ima 25). Prije nego je ostalo x na kraju, wade je ima 2 slobodna bacanja. netriban govorit da je falia oba...
By Krnja
st sonic said

palo se na Jamesu koji je iša priko granice tek u produžecima (na kraju regularnog vremena je ima 25). Prije nego je ostalo x na kraju, wade je ima 2 slobodna bacanja. netriban govorit da je falia oba...

Pa racunaju se i produzeci
By euskal
Krnja said

st sonic said

palo se na Jamesu koji je iša priko granice tek u produžecima (na kraju regularnog vremena je ima 25). Prije nego je ostalo x na kraju, wade je ima 2 slobodna bacanja. netriban govorit da je falia oba...

igrao je under tako da je paoWink,nisi ga skuzio.
By st sonic
Krnja said

st sonic said

odigra san ga ispod 28,5

čovik je bia na kraju utakmice na 25. i wade falije slobodna, "tekma" ostane iks, king ode priko u produžetku. drama teška...