poenta je da tih postova vise nema
yoldza wrote:Ja sam bas debil hahaha Clarxon all star forma isto tako Brigis i ja ih igram under a u jesam otišao ccc
Ma ja živim od Klakstona i Šenguna u zadnje vreme. Inače bi bankrotirao koliko promašujem. A opet sinoć igram dubl Klekston i Nurkić overe, reko Lilarda će zaustaviti koliko toliko Beverli i kompanija kao Moranta prošlu,reko bosanska glavudža će posle dva užasna meča na silu natrpati Lakerse,kad on 1/3 iz igre. 16 minuta samo, nisam imao snage ni da pratim što i kako.
manje under wrote:UcenikBGD wrote:Teo wrote:Kao sto sam vec pisao, najvece smece od igraca i najpreplaceniji lik u ligi je Damijan Lilard uz Bredlija Bila.Ta dva lika su zakopala svoje fransize, umjesto da ih se rijese oni im u poznim godinama daju po 50 miliona a u prajmu su obicno sranje od igraca.
Ja sam na početku sezone pisao o Lilardu, onda počeli razni ovde da kače Dam Tajm i ostale fore i fazone kad lik ubaci 40 poena iz 15 slobodnih i 15 šutnutih trojki!!!
Može da se nađu postovi iz oktobra sa početka sezone!!!
Ne može se nadje postovi iz oktobra jer ih nema.
Ali jesi tvrdio nešto u tom smislu, a poslije toga je RW nešto pisao kao Dame time čini mi se.
TAČNO TAKO!!!
Lepio je neke slike sa Lilardom. Naravno da je lično mene podjebavao tada,ali nisam hteo da se pecam da se raspravljamo.
Šta se dešava sa GSW, ne mogu da shvatim da ekipa koja se prošetala prošle sezone, koja ima takve igrače ne može da veže 5-6 dobrih partija???
Puštaju na sve strane, previše je Poole i Curry u startnih 5 koliko god da su dobri u napadu u defanzivi to se izgleda mnogo osjeti…
https://vm.tiktok.com/ZMYRLfDbK/
hahahahaha
od sad samo ovako igram, da vidim kolika mi je sreca
Edit: probao sam, ima cela ponuda iz bet365 i trojke i sve apsolutno
Darko1987 wrote:Igrač koji nema leđnu igru, poludistancu, domet za tri poena ne postoji, ma penale ne može na 50% da zabija 20+pts u kontinuitetu, ne znam stvarno kako??
Šta se dešava sa GSW, ne mogu da shvatim da ekipa koja se prošetala prošle sezone, koja ima takve igrače ne može da veže 5-6 dobrih partija???![]()
Puštaju na sve strane, previše je Poole i Curry u startnih 5 koliko god da su dobri u napadu u defanzivi to se izgleda mnogo osjeti…
Realno ne shvačaju dosta ozbiljno još ovo sve, njima je bitmo da idu u playoff a onda sve moguće njih će boliti briga skim igraju ako su svi zdravi, ako su kompletni opasni su za sve. Koliko sam čitao Kerr njemu to i je cilj, ipak je to stara ekipa a u playoff će dobiti tko bude ima sve igrače, Slažem se stobom da Pool nije za 1 unit tako da vrlo vjerojatno će njega vratiti na klupu. I prepisati sve kao što su igrali prošle godine. A realno zapad mi ove godine nitko nije baš nepobjediv svi sve mogu dobiti tako da čekamo da prođe all stars pa ćemo gledati ozbiljniju košarku kod nekih ekipa