- 22 Jan 2017, 02:27
Prosle sezone je ovaj forum imao veliko postovanje od mene,jer su pravi ljudi i pravi poznavaoci NBA i kosarke uopste organizovali neki koncept i sve je to bilo super profiti su dobili jako dobri,od ove sezone se dozvoljava svakome da ucestvuje u analizama i najgore je to sto svako moze da dodje napravi profil i odma taj neko pise analize,njihovo neznanje i neiskustvo ogleda se u tome sto za pojedine tipove pisu "sigurica" i tome slicno,dobro je poznata da je ovo ipak kocka i da "sigurice" nema..Ipak na nekim starim zaslugama ovog foruma i dalje pratim analize i kao budala se pecam,veceras sam sastavio svoja 3 igraca i cetvtog sam stavio Crowder 15,5 under i moji su igraci prosli a mrtvi Crowder je dao 16 poena od cega 11 u prvu cetvrtinu u usta li ga jebem,ovo nije prvi ovakav slucaj tako da cu nastaviti pratiti forum ali dok se neke stvari ne promijene kod mene je kredilibitet izgubio...Sinoc sam imao jedan tip,veceras isto nisam iz inata htio da ih postavljam,naravno ne mislim da sam bilo kakav vrsni poznavalac kosarke ili tako nesto ali kad vidim ko sve prave VIP grupe i uzima novac dovedem sebe u razmisljanje.Naravno i ja promasujem ali ne znam kako pravite te analize tako,ja sam prekjuce uhvatio Courtney Lee-a 8,5 under a analiza mi se svela na to da je to bila B2B utakmica a da je noc prije toga igrao 38 minuta a prosjek mu je 30 sto znaci da odigrao preko prosjeka i da ce sjutra vece imati manju minutazu(i bio sam u pravu odigrao je 29 sto je skoro 10 minuta manje prakticno cijela jedna cetvrtina) a Washington ne brani lose SG sve to kad se uzme u obzir uz malo srece
Lee je ostao na 5 poena,veceras analizam Maurice Harkless-a iz Portlanda vidim da je ocajan zadnjih 5 utakmica stavim ga na manje od 9,5 i lik odigra 12 minuta i postigne 0 poena i onda udjem na forum i vidim neki pametni stavio npr D.Jordan manje od 15,5 ja ga poslusam lik gurne rekord karijere 29 poena,pa dobro sutra dan neki isto tako gospodin stavio Saric 10,5 vise ja stavim decko ostao na 3 poena,veceras neko stavlja J.Crowder 15,5 manje i ja se upecam stavim ga i decko daje 16..Super su vam analize

naravno promasujem i ja i nemoguce je sve pogadjati ali to je problem onoga sto se dozvoljava da svako pise analize i nije problem da ja promasim jednu,dvije,tri nego ja ne znam jesam li jednu analizu neciju koju sam poslusao prosao na tiketu..Sad ce neko da se nadje i da pametuje ovo je jednostavno moj stav