Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By vanjaBL
#66195 Desava se 50-50 su sanse,nema tu neke matematike ima 10 stvari koje ce uticati na kosarkasa i broj poena,to da su ziceri ljudi bi se obogatili,tu se samo mozes nervirati nekad prodjes nekad padnes ako ne spavas navece kao ja recimo meni je gotiva kad gledam utakmicu da imam i igrace neke,bude zanimljivo..
Evo cekam Wiginsa i Jokica za 117e vidjecemo moze se svasta desiti
By srb1n
#66197 Jednostavno ovo je vise mizerija igrati ili bilo kakvo vreme gubiti oko ovoga,Dno dna u odnosu sta je nekad Nba bio,Nije problem u nicemu al jednostavno ne mogu vise da me neko pravi budalom nisu cak vise u pitanju ni pare nego,Cast,obraz, principi
Zelim vam svima puno srece u narednim utakmicama
yoldzo Ucenice cuvajte se pozz i svako dobro svima

-THE END-
By LaVine
#66199 U odabiru igraca zabotavljas da ubacis element namjestanja ili velike uplate, a to se obicno desava na najizgednije opklade.Stvarno mislis da Harden slucajno igra u utakmici gdje je BO do kraja ili ti stave ono gtd pored igraca kada rano krenu velike uplate, ili najtipovaniji igrac kola napravi 4 licne u prvoj cetvrtini ili npr da Denver ima dobijenu utakmicu a da je trener prokocka jer Jokica ubacuje tek 4 minuta do kraja. Ne mojte da vas pale sa tim da u Americi nije dozvoljeno kladjenje i da u ponudi nema igraca, to se igra samo u Evropi itd. U Americi je razradjen sistem fivljeg kladjenja evo ima 40 godina gdje ti covjek dolazi na vrata za uplatu ili je igras telefonom, cak te i zaduzuju. NFL i NBA su tipovanije duplo vise od fudbala i ne zavaravajte se da tu nema namjestanja.Ne racunajte kao djeca ono kao oni imaju sigurnu zaradu kvota je 1.85 jer nije to bas tako.Tako bi bilo da polovina igraju over, a polovina under, svi znamo da pored sve ponude ljudi igraju npr. 5 igraca koji su u svim kombinacijama singl dubl triple i znamo da tih nema pola pola nego su svi ili over ili under. E sad zamisli da im dodju svih 5 izigravali bi deda mraza i castili pare, a to se desi mozda 3_4 puta u sezoni to je ono kada kao sve dodje.Stvarno muslite da se slucajno desi da od prvih padaju najmanje 2 :)
Zato u x slucajeva igram kontra public beta iako sam i ja 100% siguran da treba tako da dodje jer je vece znanje predvidjeti njihov potez nego uraditi dobri analizu ( kada je pubic u pitanju).
Tu je najbolji savjet koji Vam je Yoda dao da birate sporedne igrace jer kada tu odradis pravu analizu nemas strah od njihovih umjesanih prstiju vec jesi li dobro procjenio ili nisi.
Srbine, ovo sam zbog tebe pisao da ne odustajes nego naucis koje da preskaces:)
U najvecem broju slucajeva npr. Pogledaj tabelu i vidi kako prolaze oni sa 60% glasova ,a kako oni sa 5% i sve ce ti biti jasno :)
By Bajo
#66214 @nbaspecialtips

opcenito pitanje za sve,yoda premjesti mi ovu u drugu temu, samo da vidi vecina ljudi, kakvo je vase iskustvo sa betfair kladom, razmišljam da napravim racun, pa me zanima, vidim da cesto znaju imat dobre margine
By nbaspecialtips
Bajo wrote:@nbaspecialtips

opcenito pitanje za sve,yoda premjesti mi ovu u drugu temu, samo da vidi vecina ljudi, kakvo je vase iskustvo sa betfair kladom, razmišljam da napravim racun, pa me zanima, vidim da cesto znaju imat dobre margine

Nemaju limita nekog realnog za nas, mozes uplatit npr 1000e na igraca po defaultu... rade malo ciganski, pa znaju limitirati npr na 50e ili 25e ali se to uz par emailova da rijesit za dan-dva.

ja sam nekidan imao problem s njima sledece prirode:
Kad sam se registrovao, potvrdili su mi nalog tako sto sam slikao licnu sa obe strane da se vide podaci, a na drugoj strani se vidi grad odakle sam cisto da mogu potvrditi... i to je proslo, medjutim nekidan me blokiraju nalog na neko vrijeme dok nisam poslao potvrdu iz mupa o prebivalistu (kao moze i onaj papir za porez, ili nesto iz banke, uglavnom da pokazuje adresu i ime i prezime).
Prije sam koristio paddy, samo sto oni mnogo ogrnaicavaju singlove, npr desi se na igraca mozes odigrat samo 10e... na betfairu je drugacije, a ponuda je 100% ista (valjda imaju istu bazu nez).

mislim da je i crownbet solidna kladionica, samo trebam provjerit da li mozemo mi sirotinja sa balkana da koristimo normalno

EDIT: zaboravih napomenuti... ponudu evo stavljaju brzo, od oko 8 sati je postavljena, medjutim poprilicno su azurni, 2-3 minute nakon sto izadje vijest za nekog igraca oni mijenjaju margine

EDIT2: zna li neko sta je sa wwina, jos ne izbacuju igrace...
By Castro
#66216 Tobias H.17.5+
Cousins 27.5+
Ovo uzimam sigurno ..
Drugi tipove sta razmisljam spojiti su,Carmelo 24.5+ ..nema neke ljepe brojke protiv Pacerse,al samo neke tekme sa 30+ poena protiv njima..zelim uzeti njega radi niz od 2 overa,i posle one izjave oko odlazka ..momentalno mislam da ima najveci % pogodjeni suta ..
Od iste tekme svidjaju mi se jos Rose 19.5+ i Teague 16.5+ ..
Giannis ljepo bi bio da je postaven na 24/25.5 al imam na 26.5,al razmisljam za to ..ako bi Jabari ide pak na klupi,ovaj moze prva cetvrtina da ubaci 12+ poena ..ocekujem brzi tempo igrom i s tim Giannis over,al na 26.5,vase mislenje ?
Hassan na 18.5 over protiv Warriorse ?
Lik ubacuje 10+ prvu cetvrtinu i do kraja ostaje na 15poena ..to sto sam primetio je da mnogu vise ostaje na klupi ..il meni tako se cini .zadnju dve tri tekme je bio na granici overa ..al to sa smanjem minutazu,boje me ..
Vase mislenje ..