Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By comi
Stockton to Malone said

MvP39 said

Ginobili M.(-14,5+) vise (1,85)
Iako komentatori za Sefoloshu govore da je dobar obrambeni nebi se s tim slozio. On jednostavno ne zabija u napadu pa mu je obrana bolja strana. Oklahoma je na 21. mjestu u NBA-u po primljenim poenima sa SG pozicije po utakmici. Primaju 21,5 poen sa SG pozicije po utakmici, dopustaju 18,0 suteva, od toga 6,2 za tri poena i 5,0 slobodnih.

ulog: visoki

Napisao si da se ne bi složio da je Thabo dobar defender a ne i zašto to misliš. Ja mislim suprotno, uz Bryanta i Tony Allena daleko najbolji perimetar defender. Točno si napisao da mu je napad slabija strana, ali ni ne može biti dobra strana kada Oklahoma igra samo izolacijske akcije koje ovise o individualnim sposobnostima Wesa i Duranta, iako se Durant malo više trudi u zadnje vrijeme asistirati. Dakle nemaju sistem kao npr Spursi. Daj Sefoloshu Spursima ili Denveru pa ćeš vidjeti kako brojke rastu. U
Da se vratim na obrambeni segment... Ima fizičke predispozicije, brz je na nogama, inteligentan, ne pada na prvi pump fake kao većina igrača, i ima brz rad rukama. Isključivi razlog zašto imaju tako slabije brojke na SG je kolektivna obrana i Kevin Martin. Regularni je dio sezone, i Oklahoma igra opušteno posebno protiv slabijih protivnika kojima dopuštaju puno poena, što je i Brooks izjavio. Pogledaj kada te ekipe zadrže egal malo duže kako se obrana stisne. Drugi razlog, Martin, on je obrambeni kriminalac, a backup je Sefoloshi i igraju podjednako minuta, s tim da Sefolosha igra SF kad je Durant na klupi. E da, Sefolosha član 2. obrambene petorke prije 2 god.

Ipak, odlična je stvar za ovaj tip Ginobilli over 14,5 što Manuova minutaža kolidira sa Martinovom i mogao bi mu napraviti probleme, i takvu marginu vrijedi uzeti, ali 16,5 nikako. Rekao sam, Spursi su sistem, svatko je podjednako važan i imaju gotovo podjednake napadačke ovlasti. Mislim da će puno toga ovisiti o obrani koju će igrati Oklahoma. Sjetimo se playoffa prošle sezone, kada su 2:0 preokrenuli na 4:2. Vrtili su podjednako dobro i press i man to man. Najbitnije po meni je što su oduzeli Spursima šut za 3, što im je praktički pola napada, i što su im pressom onemogućili protok lopte. E što će večeras odigrati i kako, ne znam, ali 16,5 margina mi je previsoka za Manuovih 30-ak min.

Ako možeš, uhvati vremena pa napiši osvrt na ovu utakmicu, baš kao jučer sa Sacramentom.. Tvoje mišljenje bih najviše cijenio, hehe!
By Master Yoda
UncleDrew said

MasterYoda said

UncleDrew said

Loše vijesti za sve navijače Knicksa i ljubitelje Carmela Anthonya, Melo će vrlo vjerojatno propustiti slijedećih pet utakmica Knicksa! Knicksi ne žele ništa riskirati s Anthonyevim koljenom te ga nisu pozvali na turneju Zapadom koja za Knickse počinje večeras utakmicom protiv Golden Statea, zatim slijedi gostovanje u Denveru, Portlandu, Los Angelesu(Clippersi) i na kraju u Utahu!

Poznavajući JR Smitha još ako ne bude Stoudemire moga bi u svih 5 ić preko http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

kako ga nisu pozvali na turneju kad je jutros pisalo da je otputovao s momčadi i čekaju ga da se oporavi, otkud ti ovo?

sa stranice NBA Balkan kopiro

rađe neću komentirat tu stranicu, to je kao da sam to na indexu pročitao, moguće je da melo ne zaigra noćas, ali on je otputovao s momčadi i sigurno će zaigrat u sljedećim utakmicama na ovoj gostujućoj turneji tako da ta priča ne drži vodu
By UncleDrew
MasterYoda said

UncleDrew said

MasterYoda said

UncleDrew said

Loše vijesti za sve navijače Knicksa i ljubitelje Carmela Anthonya, Melo će vrlo vjerojatno propustiti slijedećih pet utakmica Knicksa! Knicksi ne žele ništa riskirati s Anthonyevim koljenom te ga nisu pozvali na turneju Zapadom koja za Knickse počinje večeras utakmicom protiv Golden Statea, zatim slijedi gostovanje u Denveru, Portlandu, Los Angelesu(Clippersi) i na kraju u Utahu!

Poznavajući JR Smitha još ako ne bude Stoudemire moga bi u svih 5 ić preko http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

kako ga nisu pozvali na turneju kad je jutros pisalo da je otputovao s momčadi i čekaju ga da se oporavi, otkud ti ovo?

sa stranice NBA Balkan kopiro

rađe neću komentirat tu stranicu, to je kao da sam to na indexu pročitao, moguće je da melo ne zaigra noćas, ali on je otputovao s momčadi i sigurno će zaigrat u sljedećim utakmicama na ovoj gostujućoj turneji tako da ta priča ne drži vodu

i ja sam se začudio kad sam ovo vidio pa sam namjerno objavio da vidim sta vi kažete jer sam vidio negdje da bi trebao igrat već protiv Denvera
By tony_kukoc
rubiofan said

jeli tko mozda ima neku informaciju da bi i germania mogla uskoro otvoriti online kladenje?

treba se skupit nas 100, poslat im mail i odmah će to napravit. samo je pitanje dali će i tada dati toliko igrača u ponudu s odličnim marginama pošto znamo da rasturamo tek poslje 22 h :) neki padaju na utakmicama ranijim(nogomet,tenis...) pošto nemaju para samo 2-3 para nba-a igrat! Po meni je germania najbolja,pa psk. Supersport na zadnjem mjestu.
By slaven96
#6514 KP/Philadelphia - Brooklyn Tip:2 1.45
+5.5/Philadelphia - Brooklyn Tip:2 1.85

Phila u katastrofalnoj seriji! 13 utakmica, 12 poraza.. U tih 12 poraza samo su 2 puta izgubili sa 5 i manje poena razlike(Washington i Milwaukee). Holiday u lošem nizu, a i večeras ne očekujem od njega veliki doprinos u vidu igre. Netsi pružaju dobre igre u posljednje vrijeme, i mislim da neće imati problema večeras. U prvom susretu je bilo 3 razlike za Netse, a u drugom 20.

(15.5) PHO - Dragić G. Tip:VIŠE 1.85
FamilyGuy je sve rekao. Igrao sam ga neki dan i lagano je prošao, a to očekujem i večeras

(20.5) NYK - Smith J.R. Tip:VIŠE 1.85
Za Smitha svi sve znaju.
Sretno! :)
By tony_kukoc
#6517 17,5 - Jefferson A.(Uta) VIŠE 1,85- Utah danas mora pobijediti na silu kako god zna i umije. Jučer su Lakersi uzeli tu 8.poziciju ali mislim da se Utah neće predati do samog kraja i borit će se ko lavovi. Jeffersona uzimam danas iz razloga što ne igra Paul Millsap te ne očekujem blowout jer su ove utakmice najteže za ekipe i fizički i psihički, kada znaju da moraju pobijedit, pogotovo u košarci gdje zna zadrhtati ruka. Jefferson uzima u prosjeku 18 šuteva po utakmici i često ode u over uz par slobodnih bacanja(cca 5). Mislim kako će on danas morat uzet stvari u svoje ruke i povuć za dobrobit svoje ekipe i uz slavlje Utaha otić na 20+ poena. Kladionica PSK. Sretno!
By rubiofan
cashmoney said

San Antonio - Oklahoma City (1. Poluvrijeme) 2 2,00
Evo jedne zanimljivosti.. OKC je od zadnjih 20 utakmica čak 18 puta odlazio na poluvrijeme s prednošću. Ovo mi je česti tip na tiketima te je nevjerovatno koliko ova ekipa odigra bolje prvo poluvijeme od drugog. Bez obzira što danas igraju u gostima protiv San Antonia očekujem pobijedu u prvom poluvremenu

24,5 - Westbrook R.(Okc) 2 1,85
Očekujem da će danas uzeti puno šuteva i nevidim tko bi ga mogao zaustaviti da pređe ovu marginu makar je zadnje 3 utakmice isao manje

Znam da mi analize nisu baš sjajne, slobodno kritizirajte ako vam se ne svida http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

nemoj zaboraviti da i sas ima jako odlicna 1.poluvremena,evo ti primjera izgubili su od portlanda 30 razlike a 1.pol je bilo 57-57