Stockton to Malone said
MvP39 said
Ginobili M.(-14,5+) vise (1,85)
Iako komentatori za Sefoloshu govore da je dobar obrambeni nebi se s tim slozio. On jednostavno ne zabija u napadu pa mu je obrana bolja strana. Oklahoma je na 21. mjestu u NBA-u po primljenim poenima sa SG pozicije po utakmici. Primaju 21,5 poen sa SG pozicije po utakmici, dopustaju 18,0 suteva, od toga 6,2 za tri poena i 5,0 slobodnih.
ulog: visoki
Napisao si da se ne bi složio da je Thabo dobar defender a ne i zašto to misliš. Ja mislim suprotno, uz Bryanta i Tony Allena daleko najbolji perimetar defender. Točno si napisao da mu je napad slabija strana, ali ni ne može biti dobra strana kada Oklahoma igra samo izolacijske akcije koje ovise o individualnim sposobnostima Wesa i Duranta, iako se Durant malo više trudi u zadnje vrijeme asistirati. Dakle nemaju sistem kao npr Spursi. Daj Sefoloshu Spursima ili Denveru pa ćeš vidjeti kako brojke rastu. U
Da se vratim na obrambeni segment... Ima fizičke predispozicije, brz je na nogama, inteligentan, ne pada na prvi pump fake kao većina igrača, i ima brz rad rukama. Isključivi razlog zašto imaju tako slabije brojke na SG je kolektivna obrana i Kevin Martin. Regularni je dio sezone, i Oklahoma igra opušteno posebno protiv slabijih protivnika kojima dopuštaju puno poena, što je i Brooks izjavio. Pogledaj kada te ekipe zadrže egal malo duže kako se obrana stisne. Drugi razlog, Martin, on je obrambeni kriminalac, a backup je Sefoloshi i igraju podjednako minuta, s tim da Sefolosha igra SF kad je Durant na klupi. E da, Sefolosha član 2. obrambene petorke prije 2 god.
Ipak, odlična je stvar za ovaj tip Ginobilli over 14,5 što Manuova minutaža kolidira sa Martinovom i mogao bi mu napraviti probleme, i takvu marginu vrijedi uzeti, ali 16,5 nikako. Rekao sam, Spursi su sistem, svatko je podjednako važan i imaju gotovo podjednake napadačke ovlasti. Mislim da će puno toga ovisiti o obrani koju će igrati Oklahoma. Sjetimo se playoffa prošle sezone, kada su 2:0 preokrenuli na 4:2. Vrtili su podjednako dobro i press i man to man. Najbitnije po meni je što su oduzeli Spursima šut za 3, što im je praktički pola napada, i što su im pressom onemogućili protok lopte. E što će večeras odigrati i kako, ne znam, ali 16,5 margina mi je previsoka za Manuovih 30-ak min.
Ako možeš, uhvati vremena pa napiši osvrt na ovu utakmicu, baš kao jučer sa Sacramentom.. Tvoje mišljenje bih najviše cijenio, hehe!