Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
#6960 @Mostar80: nemozes ti tolko pisat kolko ja mogu brisat, a i cudi me sto netko (mo)star 80 godina zna na komp.

@rubio: nije forum oso u kurac nego nema izglednih parova za danas pa nece niko stavljat i bezze padat. A ovaj info o federeru sam ja dopustio jer u ovako slaboj ponudi vrijedi znati sve ovo sto je napisano. Ako ti se ne svida dodi drugi dan. ;)
By canca
kokodril said

Mostar80 said

davno je otisao u kurac,kad niko nezna prognozirati...nemate vi pojma idite igrajte klikera

baci se s mosta

najjaci lik na forumu :D ; samo nam jos tvoji parovi fale hahah
By ronnie008
Mostar80 said
davno je otisao u kurac,kad niko nezna prognozirati…nemate vi pojma idite igrajte klikera

Takvih seratora kao ti je pun forum. To što radiš ti i još neki pojedinci možemo svi mi. Prestanite se praviti pametni i ako vam se toliko ne sviđa forum jednostavno ga napustite. -.-''
By CarmeloAnthony
#6963 moram se nadovezati na federera i nadala...ja cekam do zadnjeg trena da vidim da nece nesto iskrsnuti pa da igram lillarda,j.r.-a i nadala na 5-10 eura,onako da ispratim malo...kontam nesto nadal je gladan pobjeda,vise je motivisan da dokaze da nakon toliko pauze nije zaboravio da igra i da moze pobjedjivati najjace..ne znam vidjecemo al ja bih tipovao na nadala :)
By rubiofan
#6964 ja ne kritiziram niciji trud i analize jer svako ima pravo na svoje misljenje, ali ako je admin ponovio 1000 puta da se ne postavljaju "gluposti" na ovaj topic onda stvarno neznan sto sad pljujete tu po meni jer sam samo reka da je topic pretrpan glupostima a nitko ne raspravlja o onih 5 igraca i 2 utakmice. laku noc
By D.Rose_1
canca said

kokodril said

Mostar80 said

davno je otisao u kurac,kad niko nezna prognozirati...nemate vi pojma idite igrajte klikera

baci se s mosta

najjaci lik na forumu http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif ; samo nam jos tvoji parovi fale hahah

Pratim stranicu već sto godina i nikad nisam imao potrebu da se logiram, ali eto, natjerali me ovakvi nezahvalni šabani... Stvarno nisi u redu, ako si ti veliki znalac pokaži nam to, da vidimo mi te prave tipsere. Tu pričate kako je otišlo u kurac i opet ćeš sutra doći na forum i prepisivat parove i ne znam šta, ako je nešto otišlo u kurac onda si to ti.
By Stockton to Malone
#6967 SanAnton(h-7,5)-Dallas 2 - 2.00

Ja neću biti tako hrabar pa igrati čisto 2, ni (ki.) a ni x2 zato što ipak očekujem pobjedu Spursa, ali ne očekujem da će biti ovako visoka. Koef 2 na ovakav kontrahendikep moram uzeti, a vjerojatno je uvjetovan najavom da će Leonard i Duncan igrati.
"Teksaški derbi" iako derbije u NBA ligi ne priznajem kao u nogometu, i sve je na strani Spursa. Kvaliteta i tradicija, pobijedili su u zadnja 4 obračuna. O formi bi mogli pričati ali teško da će si Spursi dozvoliti još jednu katastrofu, ali budući da Mavericksi još pokušavaju uhvatiti playoff treba pokušati.

Sve je ove sezone krenulo krivo po Dallas kada su shvatili da će morati dio sezone bez Dirka. O.J. Mayo je vukao nekoliko utakmica ali se onda slomio, vjerojatno pod pritiskom. Povratkom Dirka počeli su igrati bolje, ali daleko od idealnog, daleko je ovo od one šampionske ekipe jer se ipak radi o jeftinoj i na brzinu sklepanoj ekipi veterana sa puno nedefiniranih igrača i njihovih uloga. Za odigrati dobru utakmicu večeras trebat će im nekoliko stvari:
1. Najbolja obrana koju mogu odigrati. Zaustavi Spursima tricu i oduzeto im je pola napada.
2. Nowitzki. Nije više u godinama kada može odigrati punu minutažu, i mlatiti se u post up igri sa centrima, ali šut ga još uvijek nije izdao. Čuvat će ga vjerojatno sporiji Duncan i Splitter koji će morati duboko izlaziti za njim.
3. O.J.Mayo. Vrijeme je da on napokon odigra poštenu utakmicu i u obrani jer ja cijenim njegovu obranu (bez obzira koliko Dallas prima sa SG). On ako pogodi prva dva šuta može ući u opaku seriju.
4. Wright, James, Jones i ostala hrpa prosječnih centara koji večeras trebaju samo jednu stvar napraviti, a to je napadati ofenzivni skok koji je rak rana Spursima. Spursi bi dali guzice za npr Pachuliu ili Biyomba koji će skupiti otpatke.
5. Carter. Prošle godine tek debeljko sa pedigreom i neefikasnim šutom, a ove godine sam se zaljubio u njega, čak i više nego kad je igrao u najboljim danima. Shvatio je da nije sve u šutu, i sada skače, asistira, igra playa, i trenutno mi ga je najveći užitak gledati. Tko nije nek pogleda zadnju protiv Bucksa kada je riješio utakmicu sa 2 trice iz driblinga pred kraj utakmice. Perverzno

Znam da je puno toga ovdje hipotetski i "ako", ali mogu to Mavericksi, tradicije su tu da se ruše, ali i treba hvatati iznenađenja, posebno kad je ovako oskudan dan.
By canca
#6968 Žalosno je da se ljudi logiraju samo kako bi blatili forum (pri tome mislim na ovoga Mostar80) ali pustimo to sada..

Koliko sam vidio svi smo igrali Smitha, valjda nece ponoviti vecer kao zadnji put ali sreca tada sam ga preskocio
By UncleDrew
canca said

Žalosno je da se ljudi logiraju samo kako bi blatili forum (pri tome mislim na ovoga Mostar80) ali pustimo to sada..

Koliko sam vidio svi smo igrali Smitha, valjda nece ponoviti vecer kao zadnji put ali sreca tada sam ga preskocio

takvih će uvijek bit i treba brisat takve postove i ne spustat se na njihov nivo, a JR ako krene šut on ide debelo iznad nema tu ko potrošit vise od 5 6 lopti osin feltona
By mitrast3
#6971 Koje su ovo gluposti,koje blacenje foruma od strane nekih klaunova,ovi forum mi uvik pomogne,svaki dan ulazin,dobre analize,dosta pogodaka,zahvalan san bogu sta ga ima,da ga nema tribalo bi ga izmislit,kome se ne svida netriba ni ulazit.